102

Анонимен

преди 17 минути

Предната малоумщина на запада, горките деца много странни моди им се предлагат.

101

Анонимен

преди 57 минути

Изглежда са решили да вадят Гея от Мавзолея , но стигат му 100 г .

100

Анонимен

преди 1 час

Те не зачитат никакви човешки права а се правят на много морални само дето никой не им вярва Блажени са вярващите Кремълски артисти ама шарлатани

99

Анонимен

преди 1 час

"Децата толкова се вживяват в ролите на животни, че се хранят с храна за кучета и котки" - Не искат да ползват нормални тоалетни, а настояват да си вършат малките и големи нужди в тоялетни за кучета и котки.

98

Анонимен

преди 1 час

Никой не може да ме принуди да считам децата си за животни.Западналите вече прекалиха.Кой от тях счита майка си за животно?Ади спрете се...Кой плаща на днес.бг да наричат децата си животни???

97

Анонимен

преди 1 час

Хайде при терориста там ще имате право на мнение ще ви зачитат човешките права и ще живеете като бели хора ама нейсе Северна Корея 2

96

Репресии?!?! Боже,

преди 1 час

та тук в България защо съдиха Тротинетката? Нали и тя разхождаше някого на каишка.

95

до 92

преди 1 час

В българския няма такава дума камоли.

94

Лудостта става все

преди 1 час

по-яка и многообразна. Млада майка в град Омск, в Сибир, беше заснета да води сина си на повод, докато той тичаше на четири крака и с маска на куче на лицето. Децата толкова се вживяват в ролите на животни, че се хранят с храна за кучета и котки.

93

Анонимен

преди 1 час

Я тука някоя майка,или баща да напише как иска детето им да се идентифицира като животно!Ако искате детето ви да се мисли за животно-палец нагоре!!!

92

Анонимен

преди 2 часа

Там хората ги нямат за нищо камоли животнитеЖалка Кремълска тирания

91

Анонимен

преди 2 часа

Това не е израз на индивидуалност а стаден инстинкт.

90

Анонимен

преди 2 часа

Много интересно,как медиите пишат за разни глупости а никой не пише нищо за Николаев и Одеса,за техните пристанища

89

Коце циганина

преди 2 часа

Обичате Русия само когато Митрофанова ви плаща Платени русофили сте вие другари и другарки Защо не заминете при Путин да живеете Срамота е човека ви покани а вие само срещу пари го обичате Лицемери

88

Анонимен

преди 2 часа

Репресии?!?! Боже, та то в недалечното миналото за подобно нещо, че и за по-малко са правили лоботомия. А защо осъдиха мангалето в Лондон дет се е правила на лекар? Че тя девойката просто се е самоопределила като такава. Или може би има списък като какво е позволено да се самоопределяш и аз да не съм разбрал? Този свят е тотал щета вече.

87

Sapiens

преди 2 часа

"Днес", наистина ли дотолкова ви падна нивото, че пишете откровени тъпотии?

86

Костадин

преди 2 часа

Те хората са си животни по презюмция. Раждат се, бозаят, съвукопляват се, остаряват и умират. Аз вечен човек не съм виждал.

85

Рамзес II-ри

преди 2 часа

До 80,Вu3u се дават лесно,попълваш си за два дни апликацията ДС-160,избираш си дата за интеpвю след месец и си готов.Интеpвют0 трае между 1-7 минути и получаваш документите след седмица по куриер. 330 кинта е:)

84

Анонимен

преди 2 часа

Интересно, а грантаджиите твърдят, че Русия била изостанала от запада. Пък то глей колко е по-напред от евроатлантическа България.

83

Зеленски Лох

преди 2 часа

До ПУТИН-ВОР! Щото не ни дават визи, заради такива като теб.