12

Колумбия пикчърс...

преди 4 часа

"Мисията на "ГейЕвропа КлиТ0р" е да надникне под ледената *** на спътника, където се предполага, че има..."Кога излиза трейлъра на този психоромантичен, драматично-фантастичен и екоклиматичнозелен краварски сериал???

11

Люк Скаймокър

преди 5 часа

Има океан от водка в който плуват лековерни шарани!

10

Анонимен

преди 6 часа

Учените са шарлатани които просто доят държавата с глупави теории представени за аксеома.А на Галелео колко субсидия му даде държавата за да открие четирите луни ?Има и по евтин начин да се изпращат разни работи до близка орбите при това без да се награва корпуса ама ся наса и Мъск кат са зели едини пари да ги профукват .Ич да не ги мислят :)После ш.и оправяме.Сега е важното да фалират САЩ .На Мъск горницата на ракетата и се запалиха крилата и падна в океана *** тва наще медии сигурно са пропусна

9

Фитока

преди 6 часа

Има,има,но Путин го е заселил със свои двойници.

8

Анонимен

преди 6 часа

"луната на Юпитер - луна с малка буква. Юпитер има 79 луни. Само нашата Луна се пише с главна буква, защото това и е името на тая светеща топка все пак... Наемете си редактор." ..............то като цяло е грешно да се казва "луните на Юпитер"! Правилно е "спътници на Юпитер"! Ама щом има хора които твърдят, че в галактиката Млечен път има милиарди слънца, кво се чудиш?

7

Анонимен

преди 6 часа

Мъск нали ще праща богати хора в космоса.:)), това ще е най голямото му постижение в името на земляните,

6

Доооообре!!!

преди 6 часа

Не познавеме 80% от нашите океани, ама ще изследмаме океани на 1 милиард километри от тук!?

5

Еми

преди 6 часа

Юпитер се намира на един милиард км над земята, ама у другото полукълбо ще е под земята. А явно някой не е чувал за пояса на Кайпер с дължина над светлинна година и все още е в Слънчевата система. Е след 20 хил години може и да имаме апарат извън Слънчевата система

4

Ддд

преди 6 часа

В България вода нямат десетки села и градове, те на Юпитер търсят вода!

3

Анонимен

преди 6 часа

луната на Юпитер - луна с малка буква. Юпитер има 79 луни. Само нашата Луна се пише с главна буква, защото това и е името на тая светеща топка все пак... Наемете си редактор.

2

Анонимен

преди 6 часа

Така и не се научихте какво е "дълбок космос" бре драги отвсякъде изникнали специалисти само не и откъдето трябва. И откъде имате космически кораби бе драги ? Американците за това знам. А за подземните океани нямам думи просто. Откъде ги намирате тия бе. Не можете ли някой нормален учен да интервюирате ? Далаверки ли се въртят покрай тия безброй нищо не знаещи и неразбиращи самозвани "експерти" ?

1

Анонимен

преди 6 часа

Има, а в него плува златната рибка и изпълнява по 3 желания на всеки.