86

Поли

преди 17 минути

Няма нужда от статистики,всичко се вижда с просто око ,че простотията,лъжата,наглостта са страшна

85

Анонимен

преди 23 минути

Какви библиотеки, какви театри? Като гледам днешните "бизнесмени" и "бизнесдами" са тотално неграмотни, не са завършили дори основно образование и имат сериозни интелектуални и ментални проблеми. Театъра им е най-малкия проблем.

84

Анонимен

преди 51 минути

Ами то да не би да има шопска салата и ракия в театъра или библиотеката? Вие пък кви сте? То в Тетъра и библиотеката нито има нещо за ядене нито нещо за пиене, за кво да ходят там? Освен това при тая диктатура дето беше, после последва преход и разграбване, 90те години беше купонна система, хората нямаше какво да ядат та ше мислят за театър и опера и така убиха и светския живот на хората. Останаха само тия дето ходят в чалготеката.

83

СПОРЕД МЕН,

преди 1 час

Повече от половината на бългаския народ не е в състояние (дори с калкулатор) да решат простата задачка- Ако приемем, че едно евро е 1,95 лева, колко евро ще получим срещу един лев? Въпреки това, Копейкин настоява този полуграмотен народ да решава с РЕФЕРЕНДУМ въпроса за премане на ерото

82

Анонимен

преди 2 часа

Как ще искате от неграмотен бачкатор българя патриархален татко русофил да посещава каквото и да е, различно от кръчмата и софрата вкъщи?!

81

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен 79, самият факт, че някой работи за минималка го поставя в графа "пр00ст". Пенсионерите са длъжни да си подсигурят старините. Плащам вече 20 години осигуровки и данъци и знам, че пенсията няма да ми стига за "нормален живот" и че е моя грижа да натрупан средства. Никой не ви е "оскотявал", сами си го правите! Не всички богати са умни, но масата са. Не всички бедняци са профффанни, но повечето са.

80

дЖон

преди 2 часа

Аз вземам 18000 на месец и не ми стигат. Онзи ден одрасках колата. Реших да си купя нова. 10000 са ми кредитите, 3000 режийни, дадох 5000 за първоначална вноска към buy back на стария автомобил и сега се чудя как ще изкарам до следващата заплата. Яке нямам, хладно е навън...

79

Анонимен

преди 2 часа

Изнесените данни са ярка емблема на пропадналата ни държава! 35 год. продажните управници работят върху опростачването и оскотяването на населението ни! Лесно се лъжат,манипулират и управляват неуки и безпросветни хора! По последни данни на НСИ близо 50% работят за МРЗ,а около половината пенсионери са под прага на бедността! Тези хора ежесекундно се борят за физическото си оцеляване поради жестокия геноцид,на който са подложени в евроатлантическата ни БЪЛГАРИЯ! Лъжа е,че богатите са интелигентни

78

Анонимен

преди 2 часа

Всички интересни и актуални книги са в интернет, библиотеките са отживелица.

77

Анонимен

преди 2 часа

Не виждам смисъл от ходенето на театър! Смисъл от четене на книги също не виждам, след като изчетох много, много книги. Стигнах, до извода, че е чиста загуба на време, освен ако не е специализирана литература.

76

Анонимен

преди 3 часа

То политиката и ежедневния живот като цяло си е театър, направо цирк, вие ни предлагате още от същото. Ми нема как да стане.

75

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 73, кредити, кредитни карти, лизинги се вземат когато не ти трябват :) И не трябва да надвишават 20% от доходите ти(финансистите казват 30%, но на мен 20% ми е по-добре).

74

FuckOFF

преди 3 часа

71 И най вече мутри и Янкошумкари И скапани и неадекватни закони в тая нещастна държава

73

Анонимен

преди 3 часа

НЯМА ПАРИ! За да живее човек нормално в София и да може да ходи на ресторанти, театри итн трябват 2ма възрастни със заплати от по 4000+лв на месец. И това ако нямат много кредити. Ако имат 1 потребителски, 1 ипотека и някоя друга кредитна карта и 10000 на месец са малко за семейство. Давам пример. Изгоря ми пералнята и правя от 1г ремонт на кухня. Преди 3 дена взех заплата, 2700лв са ми кредитите, 1000лв за сметки и домашни любимци, 900лв за пералня, заплатата отиде. А иде зима и дрехи за децата

72

Анонимен

преди 3 часа

превърнете градовете в галерии, скулптора, изобразително изкуство, фотография... цялата градска среда ще се промени и хората ще имат досег с изкуството, докато се разхождат!

71

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 68, сами се поставят там. Никой не ги кара, освен мързел и необразованост.

70

Не Яж

преди 3 часа

Храни БеГе Колтурките

69

Анонимен

преди 3 часа

Повече от половината българи се къпят един път в седмицата и не си мият ръцете след като са посетили тоалетната. Вие искате тези гащници на театър да ходят и да четат, хахахахахаха.

68

Анонимен

преди 3 часа

за съжаление повечето българи са поставени дългогодишно на екзистенс минимума, и да искат театър, балет... не могат да си позволят

67

Анонимен

преди 3 часа

Ходя на Театър, концерти и други културни мероприятия но цените на билетите за някой станаха доста солени плащаш а то боза. Като се разочароваш два три пъти и спираш да ходиш поразреждаш театъра и ходя на футболни мачове то и да няма хубав футбол да гледаш има емоция винаги по трибуните....