7

Анонимен

преди 1 час

Въобще не трябва да се гласува в чужбина, той иска избиранелен район Чужбина да има? Не може хора които не живеят и работят в България да излъчват техни представители в парламента, това е абсолютно антидемократично и е груба намеса във вътрешни работи на България от страна на чужди държави и организации!

6

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 часа

Не е и смешно. Дали са възможност на сърбите в Македония,които лъжат,че са Българи да гласуват. За турците се знае вече ,но никой не казва истината за Македония. Претенцията на Българите за Македония трябва да е териториална,а не народна.В Македония НЯМА НИТО ЕДИН ЧИСТИНЕТНО-ГЕНЕТИЧЕСКИ БЪЛГАРИН !Така е и в Албания.

5

анонимен

преди 2 часа

Те очевидно НЕ знаят,ЧЕ българите във българия са със ГОЛЯМА нагласа да НЕ ГЛАСУВАТ

4

Анонимен

преди 2 часа

Българите в чужбина не трябва да гласуват. Живея в Англия от години и масово се гласува за чалгари, радикални русофили и сектанти поради ниската интелигентност и липсата на реална представа за действителността в Бг на хората тук. Така ви натресоха ИТН, Възраждане и Величие. Ако не живееш и не плащаш данъци в България следва да нямаш право на глас. Аз не гласувам от 12 години, просто защото не зная какво е да живееш в България вече.

3

Н.

преди 2 часа

Българските граждани с трайна уседналост в чужбина (разбирай живее там повече от 6 месеца) не трябва да имат право да избират български депутати! Да си избират депутати там където са!

2

Анонимен

преди 2 часа

Не трябва да се разрешава гласуване в чужбина, който иска да гласува , да си дойде, има билети по 10 евро, да гласува и да си ходи.

1

Анонимен

преди 3 часа

И за кого е проблем? За мен не е. В противен случай турците в Турция ще изберат депутати в българския парламент. Те и сега си имат партия тук, вече две и си избират депутати, малко ли им са?