15

Анонимен

преди 2 часа

Демокрацията не е идеална, но по- добро не е измислено. Тръмп ако помогне на Путин - демокрацията отива в канала или при Кимчо, истинският демократ!:)))

14

Анонимен

преди 3 часа

Не знам Старлинк колко абоната има ама самия Мъск се оплака че демократите искали да му спрат ,,успешния,, бизнес с едни 15 милиарда за да има ,,бизнес,, :))) Тва не е една жена каза на пазара . Това го каза самия Мъск . Някой беше изчислил Ес Ен Пи 500 в злато щото то не може да се печата и лъсна истината че е надолу от няколко години а това е горната част от таблизата само 500 най скъпи компании . Предствете си колок отдавна запада е потънал а ние седим в потъналия кораб.

13

Анонимен

преди 3 часа

До Хи хи Напротив, без Мъск повечето тех концерни са с Харис. Разбирай Гугъл, Майкрософт, Фейсбук и т.н. Тръм има пари от Мъск и от Петролните фирми (традиционно републиканските пари са от петрола)

12

Анонимен

преди 3 часа

Никой ли не прави редакция на статии вече? Какво означава "проуръмпска", че ми стана много интересно???

11

Хи хи

преди 3 часа

Браво, технологиите са с Дони, а с харис са само некви певачки !

10

Анонимен

преди 3 часа

ххахахахахаха Тоя вчера го плюехте, днес ви е любимец, утре пак ще го плюете. Не е лесен живота на платения ***

9

Евразин Алахакбаров

преди 4 часа

нещо не разбирам. бил гейтс дарява буквално една влакова композиция с пари за изследвания за намиране на лек срещу рака, и е лошия, а руското протеже пак е барало багаж и решило да дари на ориндж мен нема сто милиона и е от добрите. как точно стана така?

8

IQ 3.14

преди 4 часа

До Анонименсамо че военното министерство е подвластно на оръжейното лоби в сащ, а локхийд искат да продадат на румъния ф22 и слабо ги интересува кой е тръмп и кво мисли майор мъсковски. китай и руснаците като пуснат аналог на старлинк който да подбие цената 10 пъти без значение колко е калпав, и ше се реди за салам народен у берьозка

7

Анонимен

преди 4 часа

Да беше дарил милионите си за някоя смислена кауза - за болни или гладуващи деца, за бездомници и т.н Ама нали и двамата с Тръмп са едни и същи покварени развратници!

6

Анонимен

преди 4 часа

Старлинк има вече над 3 милиона потребители. Това са над 3 000 000 * $50 на месец. Това са около 2 милярда $$ на година. и продължава да се разраства, защото интернета е добър.

5

Анонимен

преди 4 часа

Най-големият спонсор на Мъск е Белият дом и най-вече Министерството на отбраната. Стотици милиарди засега.

4

IQ 3.14

преди 4 часа

а наса и военните ше му дръпнат субсидиите и ше има къци вапцаров

3

Анонимен

преди 4 часа

Мъск щели да го карат сега да прави водородни автомобили . Кой го кара ли ? Ами който управлява управляващите . Миналата година фирмите на Мъск глътнали 15 милиарда долара от данъкоплатеца да прави електрички и ракети . Сега демократите казали че няма пари и че нещат да купуват електрички . Те така се прави бизнес назапад с парите на народа . Ако няма усвояване няма и бизнес :))) Централно планиране с парите на народа вместо свободен пазар .

2

Анонимен

преди 4 часа

На останалия фон, неговото дарение бледнее пред това на демократите, които контролират медиийте. По важното е, това, което показа преди няколко дни: роботи, робо таксита и т.н. Но това остана неотразено май.

1

Браво, Мъск!!!!

преди 4 часа

Всички истински мъже са републиканци!!! Демократи са само дж ендърите!