41

Цитат

преди 57 минути

"Борисов смята да го връща за финансов министър, ако докопа властта. Другият си фаворит Влади Горанов Борисов не смее да извади, защото е санкциониран по Магнитски. Заради мистър Постна пица Симеон Дянков, който му бе докаран през 2009, Борисов и ГЕРБ бяха изхвърлени с камъни и с масови всенародни протести през 2013 година, а седем българи се самозапалиха от отчаяние и мизерия в различни точки на страната..."

40

Ужас!

преди 59 минути

Борисов иска да върне Мистър Постна пица Симеон Дянков, заради който го изгониха с камъни и обяви: Може пак да съм премиер...

39

Никога повече!

преди 1 час

Постната пица "Дянков" я ядохме преди 14 години! Никога повече! Предпочитам мазната поца с шунка и изобилие на Асен Василев!!!

38

Спомени

преди 1 час

Дянков: Бюджет 2010 е като малка, постна пица!

37

Вън некадърниците!

преди 1 час

Симеон Дянков е един самозванец и некадърник като финансист! Помтим мизерията на която обрече българския наржд, помтим "постната му пица" и глада по негово време!!!!

36

Евроцент

преди 1 час

Истината е че България е жестоко задлъжняла. И то частните фирми и граждани -оттам ще дойде проблемът. Защото държавата е пръв кредитор винаги.

35

Един Българин

преди 1 час

Дянка, нали беше 7мия икономист в света? Как ще бараш плоския данък? Всичко ще се покрие не се излагай!!! Това не ти е САЩ!

34

Анонимен

преди 2 часа

До Радомир - В други страни, които са във възход като Румъния, имат същия плосък данък като България - така че очевидно данъчната система не е проблемът в България. Проблемът е,че няма достатъчно бизнес, ние почти нищо не произвеждаме

33

Анонимен

преди 2 часа

До Радомир - май не си чел сравнителния анализ между данъчните приходи от плоския данък и от прегресивния в България, резултатът казва, че повече данъчни приходи влизат през плоския данък. Което е безспорно и по-справедливо. Няма смисъл да се променя. И моля, не говорете за "Европа", без да знаете. Стана безсмислено да се работи в някои страни заради данъчните ставки - и повечето от тях сега изпитват изтичане на мозъци.

32

Анонимен

преди 2 часа

На мен ми омръзна 34 години само да говорят , а на практика държавата да затъва . Когато се връщам от някоя екскурзия , България изглежда като една много изостанала държава .

31

Анонимен

преди 2 часа

Дяков: Такава мизерия ще докарам на населението, че държавата ще се замогне и забогатее.

30

Анонимен

преди 2 часа

Дянков - икономическият психопат либертарианец. Знаем политиката му.

29

САТАНАТА

преди 3 часа

Чуйте постната пица,той е ненадминат майстор на мизерията..!

28

Мда

преди 3 часа

Дянков, Дянкооов и на теб да ти е.....Всичките са големи разбирачи като се изсулят!

27

Анонимен

преди 3 часа

Всички управляващи 35 г на въжето за некадърност и кражби в особено големи количества !

26

Анонимен

преди 3 часа

Много интересно защо Дянков непрекъснато е в медиите, след като беше уволнен като министър? Не виждам никаква логика. Разбира се, Дянков няма да откаже пак да седне на държавната трапеза

25

СЕФТЕ ....

преди 3 часа

.../дружен смях в залата../....ТОЗИ ПЪТ --ВСИЧКО НИ Е В ЕВРО И ДОЛАРЕС....

24

СМЕХ...

преди 3 часа

Е ....и още ще имата , щом гласувате за комунисти , левичари и русофилски ла""на...

23

фондация Възраждане

преди 3 часа

Старческата с-*** с негодници от години канибализира страната ни и затова е останал само 'скелета' на България,а децата и избягаха и се евакуираха навън.Нужна е асистирана евтаназия с закон ,както в Канада и други държави. Това няма да продължи още дълго , тези трупове мародерстват и канибализират България

22

Анонимен

преди 4 часа

Постната пица пак се изходи.