13

Айше

преди 4 часа

Аз има ТЕЛК взима социал има имоти и Шорош дава и сам добре

12

Хахахаха

преди 4 часа

До До 3 11111 Ей, гл-упак! Вземи научи, че образованието на лекарите няма НИЩО ОБЩО с това на останалите псевдо висшисти!!! Учат 6 години редовно!!! 4 години специализация!!! И често още 2 години тясна специализация!!! Общо образованието им е 10-12 години!!!! Няма аспирантура 2 години в медицинското образование!!!! Явно си някакъв изк-укуригал дъ-рт.офелник и помниш ланския сняг отпреди 40-50 години и БАН!!!

11

Анонимен

преди 5 часа

че те лекарите в телк-овете трябва да плащат за да са там - такава корупция никъде няма

10

До 2 коментар

преди 5 часа

Ако наистина си работодател, в което се съмнявам и ако "твоите" подчинени масово откажат да изпълняват задълженията си, както прави мафията в бяло и ако да речем се стигне до масовото им подаване за молби за напускане, бъди сигурен, че ти ще бъдеш принуден да отстъпиш! Защото от "работата" на тези доктори зависи съдбата и в много случаи месечния доход на хиляди хора с увреждания!

9

Ужас

преди 5 часа

Промените за ТЕЛК са не домислени и не работят Държавата се подиграва с хората.

8

Хора

преди 5 часа

Промените направиха всичко по трудно,болни от Пловдив,са насочени към Хасково а тези от Хасково в Русе,пълна лудост..

7

1112

преди 5 часа

Към комисиите работят по няколко човека, които обработват решенията, които движат цялата комуникация с хората и институциите в електронните системи и с пощенските услуги. Те получават почти минимално заплащане за труда си, който често надвишава 8 часа.

6

Анонимен

преди 5 часа

Хич даже не е неблагодарна работата. Такива рушвети хвърчат там, че просто вече всички от ТЕЛК комисиите не си знаят парите и не им се занимава с вмирисания електорат, който е поголовно болен, сляп и куц и получава пенсия и социални помощи, без да е работил нито ден. За съжаление малкото действително болни не могат да се доредят до решение и пенсия, в резултат на болшинството фалшиви инвалиди.

5

коментар

преди 5 часа

Ама разбира се, че мафията в бяло, а в случая ТЕЛК мафията ще отказват да работят! Спомням си преди години как бяха спипали в далавери варненския ТЕЛК и същите масово пак отказваха да освидетелствуват хората!

4

Мдааа

преди 5 часа

Венци Филипов от II-ри състав Телк - Русе напусна. Просто тази година си купи огромен апартамент в Златни пясъци. За чий му е вече да рекетира разни болни.

3

11111

преди 5 часа

Значи учиш 10 години и повече за лекар със специалност и накрая 1200 лв !Вие нормални ли сте?Че те хората без никакво образование няма да се хванат да работят за тези жалки пари,камо ли лекар?

2

Анонимен

преди 5 часа

Ако някой от моите служители откаже да работи, го уволнявам на часа. Има договор, при неспазването му има санкции. Точка по темата!

1

Чичи Доки

преди 5 часа

Кой ще иска да се бръчка в такива комисии и да се чуди бразилеца, дето му дава подкуп да не бачка докато е жив, дали не е с белязани пари?