130

Анонимен

преди 2 часа

Фризьорката заработвала всеки месец по 6 хиляди лева, а харчела по 1000 лева. А Ивелин печелел по 40 хиляди лева месечно от застраховки, а харчел парите на другите "инвеститори".

129

Анонимен

преди 2 часа

Ивелин Михайлов да гледа старите си видеа в ютуб на "Тогедър" и да се научи да печели пази за плащане на дълговете. Той сега гледа ютюб канали на просяцци и се учи от тях да проси 5 милиона лева. Негов просяшки сводник е Киро Брейка.

128

Руди Меча

преди 2 часа

Днес казах на диспута,че Ивелинчо е бил шофьор на компаньонки....и той не отрече....Историческия парк е ...ГИГАНТСКА ПИРАМИДА...Ама то като се замислиш...И ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВИЦА Е ЕДНА ПИРАМИДА...ЗАВЛАДЯНА ОТ ШИШИ И БОКО....

127

Валю Мъниту

преди 2 часа

Аз имам 162 имота,да дойдат да ги запорират!

126

Наско

преди 3 часа

А на тези които ни крадат вече, те са чисти като девственици, да ви таковам медията......!

125

ПроСоТо

преди 3 часа

160 /СТО И ШЕЙСЕТ/ имота ?...И вие ВЯРВАТЕ ?..досрамяло ги е да напишат 1600 имота..Но вие си вярвате..

124

Анонимен

преди 3 часа

Тук се говори за 160 запорирани имота,селски.Ивайлинчо си е купил и направил селата ЧАСТНИ!Но се забравя ОТКЪДЕ ПАРИ У ТОЯ СКЪСАНАЛЯК да хвърли 50 ли 100 .ли МИЛИОНА в Пирамидата Истерически парк ,А.....????

123

Ади

преди 3 часа

Вече се отказах от тази медия, те вечно тртият коментари, дори такива, които са в отговор. Никога нищо вулгарно или невярно не съм писала!

122

Галя от EmbassyTO

преди 4 часа

Той нямаше ли 365 съпруги, нали беше сектант?

121

Анонимен

преди 4 часа

160 имота! Цветан Цветанов и Бойко Рашков засрамено се свиват в ъгъла!

120

Анонимен

преди 4 часа

Значи в България фризьорка да си. 160 имота. Произход на средствата нещо?

119

Анонимен

преди 4 часа

До Гладен - Не се учудвам, че си гладен, щом задаваш подобни въпроси. Явно Ивелинчо е на каишка при някой и сега му казват "или ще слушаш след изборите, или ще изг_орите с жена ти". Накратко - компрометиран е. И да не забравиш да гласуваш за него... :)

118

Счетоводител

преди 4 часа

Жената 10 години с труд и пот заделя всеки ден, без почивни дни, за по 120 квадрата имот, те накрая и ги запорирали! Безсрамници! Знаете ли как се правят прически за 120 квадрата дневно?!

117

Анонимен

преди 4 часа

До гласоподавателите на Величие - Пишете в гугъл "сциентология" и започвайте да четете, за да знаете поне, в каква схема искат да ви вкарат Ивелинчо и компания. След това ако гласувате за тях, поне ще е информиран избор.

116

Гладен

преди 4 часа

Защо ги запорират преди изборите?

115

Анонимен

преди 4 часа

За Величие гласуват най-великите наивници хахахах Хубаво е да има такива партии, за да знаем какъв процент от гласуващите са крайно неориентирани наивни гласоподаватели. Те всички са измамници, но от Величие и са сектанти на всичкото отгоре хахаха Хайде хубав ден на всички!

114

Ц Ц Ц

преди 4 часа

ЕЕЕЕЕх лоши хора значи! Жената едни 200-300 имота имаше, те и запорирали половината! Не ги е срам! От бедните залъка ще вземат!

113

aaa

преди 4 часа

До 106 - а защо имотите са на жената на Фараона, защо не са негови или на хората, които са ги платили? Ако фризьорката има доказани доходи с които ги е купила - супер, значи всичко е наред и няма от какво да се притеснява.

112

Анонимен

преди 4 часа

"Откъде сте сигурни, че имотите за запорирани заради някакви нарушения?" - Въпросът не е толкова дали са запорирани заради нарушения или не. Въпросът е как се купуват 160 имота (440 000 кв.м) с честно спечелени пари. Ама спокойно. Никой не очаква от теб да имаш способността да анализираш написаното в статията или в коментарите. От теб се очаква да гласуваш за Величие... :)

111

Анонимен

преди 4 часа

ВСЕКИ, който гласува за величие е много много много много много много много много много много глупав.