318

Анонимен

преди 1 минута

"Ние сме работили добре с ДПС и пак ще работим." После как да не гласува човек за Възраждане?!

317

Току що реших

преди 20 минути

Ще гласувам за Възраждане

316

Който свали

преди 29 минути

Цените на имотите ще гласувам за него. Айде Баста

315

Край

преди 31 минути

"В Европа никой няма да позволи да се работи с Възраждане Е щом ви трябва ПОЗВОЛЕНИЕ вие какво точно сте.

314

Руси

преди 35 минути

Супер ,значи ще гласувам за тях. Те не харесват нас ,ние пък не харесваме тях.

313

Да закриеш

преди 36 минути

Белене, ЮП и БА. Да заробиш държавата със 120 милиарда лева за уестинг, срещу 16 за Белене. Да превърнеш България в ядрено с м етище.Да се изгавриш с Конституцията, с референдум белене като подмениш въпроса. Да унищожиш лев, без референдум, еднолично ни вкара в еврочакалня на следващият ден 2020 от него започна инфлация храни с 30%, гега СТО процента инфлация при стоки, услуги, данъци, вода, енергетика, осигуровки, акцизи храни. Продаде ни за жълти стотинки. Ние му плащаме милиарди загуби

312

Анонимен

преди 46 минути

Да изчакаме да се наспи, да си направи сутрешния тоалет и утре ще видим на колко оборота и градуса ще се превърти

311

тоти

преди 53 минути

Ццццццццц....да му се чудиш,какво още му трябва на човека,та се занимава с с пропаднаата държава,де никой незнае колко сме я закъсали,но знае че по бедни няма да станем!!

310

Позрави от Унгария

преди 56 минути

Че то даже и има пример какво да правим, ако нещо ЕС не ни харесват управляващите. И е време да започнат правят ежедневен тест за алкохол или опияти на всички народни представители.

309

Анонимен

преди 56 минути

"Ние очакваме да получим пари по Плана за възстановяване и устойчивост." -- типичната приспивна песен за едно стадо овце -- българската държава трябва да си изкарва парите от икономиката си, а не да чака някакви пари срещу затваряне на икономически важни обекти. От подобни измами печелят само криминални типове като този дърт мошеник, който не е произвел нищо някога през живота си със собствени ръце.

308

Анонимен

преди 58 минути

Ахах копейките чакали народен съд пак или поне някой да дойдел да им свали цените на имотите. Не е копейки, просто се образовайте да изкарвате повече пари. Ама кой да се сети...то мутрофеевна такива не иска

307

Унищожителят

преди 1 час

на българската енергетика, българската Конституция, българският лев, българските референдуми, българските граници, българската държава.

306

Караджата

преди 1 час

Бойко и Кирчо чакат позволение от ЕК да си сменят пола.

305

Анонимен

преди 1 час

От Европа да направят списък с нещата които ни позволяват за да не стават обърквания.Жалка ни майка с такива без характерни мекотели за политици.

304

Анонимен

преди 1 час

Оохохо Цомчо евровата сметка и Волгин дето е в Брюксел за евраци ше извеждат България от ЕС ахаххх

303

Анонимен

преди 1 час

Хахах пак ли ше управлявате е копейки? Като на последните местни избори ли? Колко кмета си избрахте като сте толкова много?

302

Държавна сигурност

преди 1 час

ДС държи с компромати всеки един пудел дори и добре охранен като Лойко. Балансират и гледат да тупат топката и когато вятъра задуха по силно в едната посока ще ги разкарат , тоест Народен Съд 2.0 но този път ще е до 9 коляно

301

Анонимен

преди 1 час

На свободния човек позволение не му трябва! Възродете България!

300

до 299

преди 1 час

Защо да ги сваля имам 5 от които мисля да продам един и да си купя Ферари, днеска видях един пич към 45 бръмчеше с Ферари и си викам и аз искам :D

299

Който свали

преди 1 час

Цените на имотите, ще гласувам за него