10

Вин Дизел

преди 3 часа

Голямото преимущество на армейските ни превозни средства, е че при една съвременна война с ЕМП заряди - те ще останат в движение.

9

.|.

преди 3 часа

Той - бомбата! Краси, кой завършен клас имаш?

8

Анонимен

преди 4 часа

Пак наиграна работа от това клоунско правителство!

7

Анонимен

преди 4 часа

До Много разочарован хаха тва отдавна е така още от Шкембер Воевода който лично реформираше пловдивските професионални войски имам един познат дето е 160 кила само сланина там със с класа се движи и е лейтанант вътре си правят някви Пи диди партита мноооого мноого по зле е от колкото изглежда

6

....

преди 4 часа

Тия от кой музей са излезнали бе хахаахах

5

Много разочарован

преди 4 часа

Гледам ги тия нашите "професионални" войници в Пловдив, те половината жени (а там няма медицинско отделение), другата половина тюфлеци с едни брутални шкембета. Събират се по някви групички да плюскат джънк фууд. Един веднъж го бях питал на опашката, що ядете тука в джънка нямате ли стол в тая огромна казарма? Оня ме погледна на криво и вика да си гледам работата. Щях да го бошонирам ако не беше с колегите - тюфлеци. Пълна пародия. По-добре да няма никаква армия от колкото тази пародия.

4

Чудо ще е

преди 4 часа

Представете си да изпратят жени да обезвреждат бомба!

3

до 1-ви

преди 4 часа

Учебна е, но в тоя модел може да има до 2 килограма експлозив. По номенклатурата става ясно, че е 50 килограмова, което и тогава и в наши дни се счита за малка бомба, но все пак бомба.

2

Жеката

преди 4 часа

Страхотно геройство са направили! Същото,като взривяването на дрона на брега на Северното Черноморие! Руски,май украински беше? Май по времето на Магаренко! Направете 30 мин. репортаж! Герой на днешна окрадена България!

1

Анонимен

преди 4 часа

Че то учебните не се взривяват, затова са учебни...