22

Анонимен

преди 10 минути

Все проверявате и все нищо не установявате. Иначе си знаете, директори калинки, учители калинки, а парите следват ученика....

21

Анонимен

преди 2 часа

На родителската среща, като видях какви замаени шматароци са даскалите,ми стана тъжно за дечицата. В държавните училища е останала само плявата.

20

Анонимен

преди 2 часа

По времето на СОЦА , България е на 2-ро място по ИНТЕЛЕКТ И ОБРАЗОВАНИЕ , .... а сега по времето ''демократите'' и ''атлантиците'' , е на 50-то място !Да живеЙ ''ДЕМОнСТРАЦИЯТА'' в Бг !

19

Анонимен

преди 2 часа

Турция сътвори ИК , след което преди 2-3 години СЕ ОТКАЗА , а нашТЕ ''капацитети'' през глава се надскачват , за изпълнението на ИК ... Осъзнайте се гербаджийски послушковци , по всичките държавни институции , и помислете , ЗА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ , с такова образование ли искате да бъдат ?!

18

Анонимен

преди 2 часа

Който дойде на власт , започва с ''РЕФОРМИТЕ в образованието !И какво се случва :Присвояват парите за ''реформи'' , и ДО ТАМ !''РЕФОРМИТЕ'' започнаха от една много ''обичана'' политичКа , другарката Кунева , и след нея , ЛАЙФ ИЗ ЛАЙФ , ...РЕФОРМИ - ПАРИ , РЕФОРМИ - ПАРИ .... Резултат : Всеки 2-ри в България е НЕГРАМОТЕН , а сега И ПОЛОВЕ , БРАКОВЕ ,... И ДРУГИ НЕПРИЛИЧНИ И ИЗЛИШНИ ЩУРОТИИ В ОБРАЗОВАНИЕТО !

17

Анонимен

преди 4 часа

Калинка, кражба, калинка, кражба, калинка, кражба... и така до края на света! има ли изненадани?

16

Хахаххахаххаха

преди 4 часа

До дезинформатор, преди да пишеш тъпоотии.. се информирай кой е разработил този "проект"! Това не е работа на програмист за 10К или повече заплата! Това е на ИО. А там знаем, че заплатите им са около 2 000 лв. и наемат само uтревпки, щот никой нормален няма да им върже!

15

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 8, то и сега има нужда. Текущите 99% не става за нищо. Виждаме "постиженията им"!

14

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 12, седяли са защото учителите са ги задължили. Сред учителите масово се наблюдава много ясно изразено качество, а именно "гъз0лизaне!

13

Хахаххахаххаха

преди 4 часа

Щели да проверяват!?!?!? Какво ще проверявате, бе баламурнници проости? Ако някога нещо направите като хората, то тогава ще е новина! До сега само в 9ти клас нямаше изпит сега и в 9ти има. Та чак шокирани учителките, че някои родители отказват! този цииркк НЕ Е задължителен! Имайте го предвид! Призив към всички родители: СПАСЯВАЙТЕ както можете децата си от МОН! МОН и работещите в тази "система" са виновни за провала на българското образование! ДЪНО! ДЪНО! ДЪНО! ОСТАВКА незабавно!

12

Анонимен

преди 4 часа

До Възмутен родител - Аз се отказвам на втората минута, ако трябва да чакам подобна некадърщина ... не знам как са седели 2 часа тея деца.

11

Възмутен родител

преди 4 часа

Срам и позор, излагация, че и замазват, отказали се били децата, 2 часа са висяли да се опитват, цял учебен ден загубиха за тъпотии, а иначе на 3 януари петък ги искат на училище! ОСТАВКА!

10

Анонимен

преди 5 часа

Те ми вкарват Азис и Софка в учебниците , а няма да се срине системата..... Голямо е падението във всичко, последните 20 години !

9

....

преди 5 часа

Министерството на ограничените н*кадърници един хартиен тест не може да направи както трябва,да не говорим за електронен.

8

Анонимен

преди 5 часа

Чувствам как скоро няма да има нужда от учители и училища.....

7

Радослав

преди 5 часа

Какво има да се проверява нещо което дори децата в яслата знаят защо се случва? Държавната поръчка е дадена на "наш човек" защото конкурса е така формулиран, че само той да отговаря на критериите, половината пари са заминали в партийната каса, останалите 90% в джоба на "нашия човек" и с 5% от общата стойност сме доставили дефектен продукт, сложен на сървър от бай тошово време (защото и парите за модернизация са усвоени както трябва) и ето ви резултата.

6

Анонимен

преди 5 часа

До дезинформатор - Абе, да ти кажа, определено има много радуване. Очаквахме A.I. млако да смъкне разходите, ама разходите се увеличиха и новата мантра е "права 2 пъти пвоече от преди за сщото време", ама май правиш и 2 пъти повече грешки, когато си каот папагал.

5

дезинформатор

преди 6 часа

Ами срона се, щото нали се хвалят тук програмистите, как вземали 20 бона заплата. Нека питат тях. Обувките си не знаят как да завържат, ама иначе програмисти, натикани насила в класните стаи.

4

Анонимен

преди 6 часа

Само не знам защо трябва да си 9-ти клас, за да отговориш на въпроси по четене за трети. Ако това е очакваното ниво на ученици в 9-ти клас, закрийте всичките училища. Някой се подиграва с интелекта на учениците и губи времето на учителите с нулева полза. Дайте по-сериозен тест, в който нсистина да се решават задачи по природни науки, а не да се отговаря на въпроси по текст. Срамота!

3

Нури

преди 6 часа

До QRS корупция