23

Анонимен

преди 1 час

Безсилна ситуация?!

22

Анонимен

преди 2 часа

Поради корумпираността в съдебната система, скоро хората ще започнат сами да раздават справедливост. Причината не е защото искат да са убийци и побойници , а заради липсата на реално действаща правосъдна система.

21

Цариградска

преди 2 часа

от коя мафия е? Май я наеха последно от шарлатаните. Преди действаше на локално ниво.

20

Анонимен

преди 2 часа

Ми лошо ще положението след като влизате в схеми с мутрите и правите кинти на гърба на нормалните хора. След като си мълчите и си траете ще ви мачкат, а отделно и корупцията , която се шири в гилдията е причина да ви мачкат.

19

Анонимен

преди 2 часа

Преди 5 години бях блъснат на пешеходна пътека в един провинциален град. Съдийката реши, че съм изкачил внезапно и било случайност. Оправда таксито, което ме блъсна и ми счупи ръката. Оттогава на една система не вярвам

18

Анонимен

преди 3 часа

Очевидно съдебната система е напълно превзета от Тиквата и Свинята и няма да защити колегите си от мафията. Трябва радикална промяна.

17

Анонимен

преди 3 часа

Медиите на мафията ГЕРБ-ДПС. Знаем ви добре.

16

Анонимен

преди 3 часа

Слагат разни страхливи женички да се борят с мафията. Контролът над главния прокурор какво показа и доказа? Осемте джуджета, ала-бала, Пепи Еврото и Сарафов. Защо не се обажда реформираната контрольорка? Гледат си спокойствието, живота и не се месят на Мафията. Реформаторите все недоволни от собствените им реформи.

15

Еееее

преди 3 часа

Аре ве, а ония с баничарниците кво да кажат, щом съдиите се оплакват, аре веееевв

14

Анонимен

преди 4 часа

Бре! Червеният пират ли е най- страшният в цяла Бг?! Тежката престъпност се замита, а разни дребни душици ги представят за Джак Изкopмвaчa и Чuкaтuлo. Докога съдиите ще преувеличават дребните неща?!

13

Анонимен

преди 4 часа

Абе да не става дума за това, че България е мафиотска държава? Виж ти какво чудо...

12

Анонимен

преди 4 часа

Странно е, че Цариградска продължава да говори за Червения пират, след като на всички е ясно, че човекът е набеден. Вече въпросът защо МВР "разкри" Червения пират е реален проблем на цялата държава

11

До евроатлантик

преди 4 часа

Значи,преклонена глава ,сабя не я сече.И ако някоя жена ,надигне глас,трябва нея да я посечем?

10

Бай Ставри

преди 4 часа

Що я пишат Цариградска? Фамилията и е БИРОВСКА, защото е съпруга на плевенската мутра Марио Милчев Бировски, по известен като БОКСА. За това семейство имам запазено специално домашно помещение, оборудвано с нар (дървен креват) 2 персона. Килийката е във второ отделение за "съдии, прокурори, следователи, нотариуси и др. от съдебната система".

9

Ха,ха

преди 4 часа

Има ли не корумпирани съдии в България?Или Цариградска е виновна за това?КОЙ пуска убийци и наркотрафиканти на свобода?Не е Цариградска,нали?

8

евроатлантист

преди 4 часа

Ние имаме една поговорка: Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Казали са да не се меси, там където не трябва, а тя продължила. Е да ама делат ана ДС-то, ДанС, ГДБОП са неприкосновени, там не е за всеки а само за избрани.

7

А,не

преди 4 часа

ВАС са в силна ситуация.Решават делата на Пеевски за часове .Иначе за обикновения човек ,делата се влачат с години.

6

Анонимен

преди 4 часа

Щoм noчнaxa ga тpuят, знaчu e copocougeн kagъp!

5

Анонимен

преди 4 часа

Aйge нeмa нyжga...

4

Анонимен

преди 4 часа

НАПУСНИ КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА НАЛИ ТАКА КАЗВАТ ЧЕРВЕНИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ НА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ВЪРВИ СИ