119

Срам и резил

преди 37 минути

А синът не говори с продажната си майка и живее при родителите на баща си (баба си и дядо си) в Русия!

118

Поредната

преди 43 минути

Хиенка!

117

Анонимен

преди 1 час

Заработва от смъртта на Тати. И как точно е "получила дарение за обучение в Станфорд"? Щото е много умна?

116

Тя

преди 1 час

Някой да вярва ,че Навални се е върнал доброволно в Русия, не е доброволно ,но служебните му обвързаности са го наложили ! Да се продължи да се анатемосва Путин !

115

Бай Хой

преди 1 час

E.... ти изро-да

114

иванова

преди 1 час

няма нищо случайно

113

Анонимен

преди 1 час

Хороша Даша, только не наша.

112

ВГЗ

преди 1 час

А Пеевски как е днес? Пазете го да не се спъне в някоя стълба и той

111

Христо Христов

преди 1 час

В добавка, навални беше убит от немците, защото като националист не беше удобен за западната пропаганда.

110

Христо Христов

преди 1 час

Чист пример за отцепродавка. Баща и го депортираха да бъде съден, защото изкритикува правителството на Байдън, че не сядат на преговори с Русия. Факти.

109

Анонимен

преди 1 час

До Forever Navalny - искаш ли да се обзаложим, че до няколко месеца САЩ ще се разберат с Путин, ще изтъргуват Украйна и никой няма да обели и дума по адрес на Навални и неговото дело, както пишеш? Спомни си как в крайна сметка в Ялта сключиха през 1945 сделка с Дявола и му харизаха половин Европа (и нас в това число). Не беше ли така? Нима не знаеха за чистките на Сталин, за ГУЛАГ и т.н.? Царица-парица, лицемерие и човеконенавист - ето лежи в основата на западната политика. И сега ще стане така.

108

Анонимен

преди 1 час

Много Важно!! И ???

107

Forever Navalny

преди 2 часа

За ужас на всички негодници, които искаха Навални да бъде убит, той ще продължи да живее чрез дъщеря си и съпругата си, които ще доведат делото му до успешен край. И - ЕХО! не за Путин случаят с Навални е приключил, а самият Путин е ПРИКЛЮЧЕН, след това безскрупулно убийство на опозиционер на престъпната му власт! Това е само началото на края му.

106

Анонимен

преди 2 часа

Явно вече планират да жертват вдовицата и следващата наследница на опозиционера е дъщерята, която ще се окаже голяма опозиционерка и дисидентка, може дори да се окаже репресирана. Странно е, че Новичок като бойно отровно вещество трябва да убива хиляди хора за много кратко време, а не можа да убие Навални и Скрипал, макар че все пак уби котката на Скрипал, но това е незадоволителен резултат за бойно отровно вещество

105

хммм

преди 2 часа

То това си беше ясно че е западно куче тоя, само наивниците ще се изненадат в момента.

104

Анонимен

преди 2 часа

Каква изненада каква изненада. Поне е хубавица.

103

Анонимен

преди 2 часа

После Путин живеел като цар. Ако си президент вече над 20 години на една от великите сили в този свят както какъв да живееш? Като клошар? Няма как да стане. Наистина съжалявам, че така се получи с Навални. Казват, че са го убили. Навярно е така. Принципно никой не бива така да си отива от този свят, но нашият свят е жесток, а в голяма политика игрите са сериозни. Навални не беше глупав и съзнаваше рисковете. Какви игри точно играеше ние няма да разберем. Явно и за Кремъл въпросът е приключен.

102

Анонимен

преди 2 часа

"Само не разбрах с кви пари живурка цялата фамилия." - живуркаме ние. Тези трошат ега ти мангизите. Сега четох - само обучението в Станфорд удря към 60 хил.долара годишно. За 5 години това прави 300 хил.долара само учене. А живот? Едва ли Даша и майка й са от най-скромните? Явно тези спонсори, братче, имат големи сърца. Намери ли се един "независим" журналист, който да попресметне нагрубо какви пари се харчат от това семейство и кой в крайна сметка плаща масрафа? Тъмна Индия, кофти тема.

101

Тя

преди 2 часа

Парите са от господарите ,които им казват какво да говорят .

100

Тя

преди 2 часа

Истината лъсна :ако си истинска опозиция и искаш да се премахнат недостатъци на властта не трябва да си под чуждо влияние ,защото това вече е предателство към страната ти ,така работеше Навални чрез западните служби !