21

Анонимен

преди 1 час

ПП-ДБ компрометираха протестите, никой няма да излезе да протестира, защото нищо ново не предлагат - сарафов бил главен прокурор на пеевски и борисов, а те самите управляваха с тях, дори по-лошо, променяха Българската Конституция с човек осъден за корупция по американските закони, а се кълнат в атлантически ценност, дори гласят нова сглобка, защото това е единственият начин да се докопат пак до властта

20

Анонимен

преди 1 час

Вече 4 години едни СЕЯТ хаос омраза разделение платени са над закона саботират всичко тук а ние обикновените българи нямаме власт да и се противопоставим Шайката шарлатани вилнее безнаказано

19

Анонимен

преди 1 час

А КОГАТО ТОЗИ ВСС С ИЗТЕКЪЛ МАНДАТ ИЗХВЪРЛИ ПОЗОРНО ГЕШЕВ ТОГАВА БЕШЕ ПРАВИЛНО ПЛАТЕНИ БЕЗДЕЛНИЦИ

18

Анонимен

преди 1 час

БОЖКОВИТЕ ПЛАТЕНИТЕ ВИЛНЕЯТ БЕЗНАКАЗАНО НАД ЗАКОНА СА

17

КастриранеНаСулюПаси

преди 2 часа

Всичките тези вайна със Закона за съдебната власт и с не избрания ВСС бяха изакани от шайката на Про100-то Кире, на Асфалт паша, на Ристе Лодкаря и Гнома.Сега плачат и ще митингуват.Не им изнася.Ако бях на мястото на Сарафов ,до сега да съм ги подкарал с пранги на краката,пеш, през цяла София и околовръстното, та при Бай Ставри.💪🫂🎃👺👾

16

Уточнение към 16

преди 2 часа

Цитираните хора са тези от ПП-ДБ и сателитните им НПО!

15

Смешно, не жалко!

преди 2 часа

Жалко поведение от хора, които доказаха, че са подвластни на корупция и зависимости

14

А, Захарова!?

преди 2 часа

Защо не протестирахте когато тя беше единствен кандидат!

13

Анонимен

преди 3 часа

Значи ако процедурата за избор на нов главен прокурор мине, Боби Сарафов може да стане главен прокурор. А ако я спрат, Боби Сарафов остава на поста главен прокурор... Що за шизофрения е това?

12

Анонимен

преди 3 часа

До 3 Човекът се появи на протеста през 2020 год. и настъпи разцепление. Дали е било случайно, всеки има право сам да прецени и да изрази мнение?! Ще видим и сега какво ще се случи.

11

Ха ха,

преди 3 часа

...колко вярвам на адвокатите , просто не е истина ! Ристю Иванов ще се хапе че не е изпълнил поръчката, да назначи свой Главен Прокурор! Напразно слизаше от джипа на Бобокови, когато Мата Хари я няма ! А при Радев мандата си тече, и ако назначат някой действащ прокурор, има от какво да се страхува! Още плащаме по един милион на ден на Боташ, за неговите безумия!

10

Анонимен

преди 3 часа

Toчнo eй тeзu "npoтecтъpu" u "npoмeнagжuu" cpuнaxa cтpaнaтa u я gokapaxa go ceraшнoтo gepegжe...

9

Анонимен

преди 3 часа

He вяpвaм нuтo нa Capaфoв, нuтo нa nocoлcтвoтo...

8

Анонимен

преди 3 часа

Събоди се народе! Стига са се подигравали с нас!

7

Анонимен

преди 3 часа

Само евроатлантици-*** ли ще присъстват?

6

Славка

преди 3 часа

Сарафов е работил и тогава,когато ние сме спяли,както и държавата България приспана от мафията! С имотно състояние за почивка на половината ученици от Софийска област!За това ли са протестите?

5

до 4

преди 4 часа

Ела на протеста. Не се изисква да правиш нищо, освен да присъстваш.

4

Анонимен

преди 4 часа

Това не е избор, това е назначение!

3

до 2

преди 4 часа

Човекът е достоен и почтен, и е направил много в обществена полза. А ти кой си, че го хейтиш, анонимно? Ми ела на протеста и директно в очите му каже каквото имаш, ама друго си е анонимно.

2

Анонимен

преди 4 часа

И ще се появи Гошо от Боец, и ще опорочи протеста. Дали му е платено да внася разделение сред протестиращите по време на протести, или от вътре му иде?!