5

Анонимен

преди 1 час

Няма колонии, а!? На всякакви шиб0нг0вци от г3а на географията дадохте права по-големи от на собственото си население и сега си търсите виновен. Краха на капитализма е описан още от Карл Маркс (Крал Мас). Просто капитализма има нужди от донорим защото е на основата на експлоотация на други народи. На запад даже имат по-социални програни, от колкото през социализма. Но скпрп това ще свърши заради собствената им пр0ст0тия. За съжаление ние ще го отнесем най-много, защото сме донорна колония.

4

Анонимен

преди 2 часа

Геополитически приоритет означава само бонус точки, ей тъй за престиж, напук на Путин по-скоро. Ако е нещо друго, как са пропуснали Норвегия да стои в страни от туй хубуу нящу ЕС.

3

Анонимен

преди 3 часа

"Партньорство за иновации" означава "Търсят се балами за експерименти всякакви". За да се намерят нови балами за нови експерименти си трябва "разширяване". Отделно от това западните гиганти пробутват старата си продукция или най-новите си творения /според "зависи какво трябва"/ на най-новите "членове". Това е идеологията на ЕС. За да се ускори процесът си трябва интрига - тази страна ще влезе, а онази не, щото не е изпълнила не знам си какво. И те тичат! Моркови в изобилие и домати с колчета.

2

Анонимен

преди 3 часа

Не разбирам докога Германия ще диктува правилата в ЕС?! Тази страна такива поражения нанесе на човечеството, докара две световни войни, разби човечеството, хиляди бяха убити, осакатени, заради болните амбиции на лудия им Хитлер, и сега пак иска да върти стария континент на малкия си пръст!

1

Анонимен

преди 3 часа

Aйge нeмa нyжga...