69

Анонимен

преди 10 минути

МРЗ-то изпреварва с много заплатите които повечето хора не вземат!

68

Ди67

преди 16 минути

Хубаво =koпейkи= сме,аз и още 420 милиона жители на ЕС,ха сега върви да спиш спокойно!

67

Анонимен

преди 38 минути

"Пак ти повтарям,от 27 страни членки на ЕС в 22 има регламентирано минимално заплащане" -И кво стана сега, твой? Разбра ли най-накрая какво съм написал? Има ли държави, както и ти си написал твой, Швеция, Финландия, Австрия, Италия и Дания, които нямат минимум? Съдейки по минусите на копейките, както и на тебе като техен глашатай, няма да ви хареса това да стане и тук както написах. Ако пак не разбираш нещо, само ми драсни и пак ще ти обясня защо си на минималка или близо до нея

66

Ланселот

преди 45 минути

Ако работодател ме може да плаща 500 евро заплати по-добре да затваря бизнеса или да се изнесе в Бангладеш. Тук е Европа, уж. Да плащат европейски заплати или да се махат. Празно не остава , други ще дойдат.

65

Анонимен

преди 49 минути

Равнището на Средната работна заплата се повишава изкуствено от администрацията. Това е източникът на инфлация. Като следствие, трябва да се повишават минималната заплата и пенсиите! Това товари фирмите и бюджета. Трупат се дългове. Докато не се спре тази спирала, няма да се оправим.

64

Анонимен

преди 52 минути

62 Твой, вземи и чети с разбиране, знам, че е трудно. Пише, че на копейките няма да им хареса, че може и въобще да няма минимална заплата както сам каза, понеже са свикнали явно както и ти, да лъжете, че работите и съответно пък те да ви лъжат, че ви плащат - минимална заплата, твой!

63

Големия памперс

преди 1 час

Аз знам само, че евакуацията от БГ изпреварва и минималната и другите заплати и процесът толкова се задълбочава, че скоро тук няма да има кой да получава нито минимална, нито "друга" заплата, с изключение на висшата администрация и депутатите.

62

До61

преди 1 час

Пак ти повтарям,от 27 страни членки на ЕС в 22 има регламентирано минимално заплащане,а ти продължаваш да бръмчиш едно и също=kопейkи,koпейkи,koпейkи=

61

Анонимен

преди 1 час

60 Твой, вземи и чети с разбиране, знам, че е трудно. Пише, че на копейките няма да им хареса, че може и въобще да няма минимална заплата понеже са свикнали явно както и ти, да лъжете, че работите и съответно пък те да ви лъжат, че ви плащат - минимална заплата, твой!

60

До57

преди 1 час

Мой вземи си извади главата от дирника, от 27 страни в ЕС в 22 има минимално заплащане,викаш всички те са koпейkи така ли?

59

Анонимен

преди 1 час

ВСЕКИ ОТИВА ДА РАБОТИ ЗА ПАРИ КАКВИ ЛЪЖИ ЛЪЖАТ ИЗМИСЛЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ РАБОТОДАТЕЛИ КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ПЛАЩАШ ДОСТОЙНО А САМО ДА ПРИБИРАШ И ДА ЕКСЛОАТИРАШ ТАКА НЕ СТАВА

58

Анонимен

преди 1 час

В РУМЪНИЯ СЕГА Е 740 ЕВРО ВЕЧЕ 2 ПЪТИ Е ВДИГАНА ТАЗИ ГОДИНА

57

Анонимен

преди 1 час

То даже въобще не трябва да има минимална заплата. Заплаща се за определена работа извършена за определено време на пазарен принцип. Иначе ше вземат някой, който да работи минимално ли? Знам, че на копейките това няма да им хареса но това е положението. Само реват, че минималната била ниска. Ми тя за това е минимална е копейки.

56

Трябва да свалят

преди 2 часа

Цените на имотите и на живота

55

Анонимен

преди 2 часа

От първи януари нетната МРЗ заплата в България става 835 лева докато в Румъния тя става 989 лева,или румънската минимална нетна заплата ще е с около 20 процента по висока от нашата.

54

Анонимен

преди 2 часа

Тя и инфлацията от 79г насам в дългосрочен план постоянно изпреварва повишаването на минималните и средните заплати, което пък хептен не е добре, но никой не коментира. За който не знае, 79г премахват обезпечаването на долара със злато и от тогава си го печат колкото си искат. Инфлацията и данъците са си узаконена кражба от където и да го погледнеш.

53

Пиша коментар

преди 2 часа

Яз викам да напрайм средната по-висока от максималната, а минималната по-висока от средната.

52

Еврогейец

преди 3 часа

Вие какво искате 1500лв минимална заплата,като в Румъния ли?

51

Анонимен

преди 3 часа

К-ку-ру-ку,искаме еврозона,искаме да няма Шенген,ама не искаме да вдигаме доходите на българина,да ама мили мои"работодатели"има правила в ЕС които трябва да се спазват и едно от тях е -заплащането на раята трябва да е поне 50% от средното за всяка една страна членка!

50

ха-ха

преди 3 часа

Не само , че не е добре и е дисбаланс , но преди всичко това не е случайно ! Разделяй и владей със всичките изгоди от това за т.нар. работодатели и т.нар. политици !