10

Анонимен

преди 27 минути

Дайте на човека пистолет, изпратете ги в редица и нека да ги съди той, не някой подкупен съдия -чиновник, на който му е все тая.

9

aaa

преди 59 минути

Затова промяна на закона - ако влезе у вас без позволение, камо ли пък да те напада и убива - директно го гърмиш с пушката и това.

8

Анонимен

преди 2 часа

До Иво - Нормалните и там никак не са малко, но както навсякъде в България, не е преодоляна традиция, наложена от комунистите в първите години след 9-и септември - отделният индивид да е със смачкано самочувствие и да се страхува да се защити сам, осланяйки се на моралните принципи и на закона, а преди да се обърне за закрила към МВР, добре да си помисли какво ще се случи, след като там спрямо гамена приложат принципа "Ако ни станеш сътрудник, няма да ти се търси сметка за хулиганството".

7

Логично е

преди 2 часа

До До 3 - В наше време, извън големите областни градове, местните българските етнически общности са малобройни и се състоят предимно от старци в залеза на живота им, или в редки случаи от семейства, които са успели да си осигурят някакъв поминък там, но децата им растата с мисълта час по-скоро да се изтеглят към големите градове или към Терминал 2. Останалото население е от представители на други етноси.

6

Анонимен

преди 2 часа

Това не е единственият случай в Перник, при който след направена забележка на гамен, последният събира група себеподобни и организира разправа на принципа на хиените - или проследяват набелязаната жертва, нападат го в гръб там, където няма свидетели и го пребиват до осакатяване, или влизат в дома му, когато там няма други хора, вандалстват, грабят и го пребиват. Това означава, че на места определен тип интеграция е осъществена успешно - българи се държат като обитателите на индийските махали.

5

До 3

преди 2 часа

Поне едно 30% от България е така. Тотално оскотяло население и местни племена. простотия и агресия. Когато пътувам из България ми става тъжно. Всичко извън големите областни градове е някакъв ужас. Все едно си в Афганистан или не знам къде.....то няма друга такава държава в Европа. Цели области в страната са като след война.

4

Da, za Makedonija

преди 3 часа

Abe ne samo Pernik ... cela Bolgarija e takva .......

3

иво

преди 3 часа

Това място трябва за 100 ,200 години да се изолира от осталия свят. Там нормални почти не са останали. Този т.н. град е срам за България. Всичко там е сбъркано. Не знам защо, но е така.

2

Анонимен

преди 3 часа

В Перник пак добре, че не го и е**** накрая

1

сега си представете

преди 3 часа

какво ще стане, когато затворят мината/теца, а покрай тях и Стомана.. тези същите ще вилнеят по улиците