31

Анонимен

преди 19 минути

Стотинките са отживелица, копейките също! Сега е модерна новата разплащателна система в козички. Обезпечени в собственото си живо тегло. Путин знае как, велик и мъдър цар..ъъъ президент е!

30

Анонимен

преди 1 час

Нищо ама ако не ти достига една няма даТи дадът хляб нали?!

29

Анонимен

преди 1 час

Много добро сравение от 1981 година развитя социализъм .Нека гледат младите на които им промиха главите с демокрация и капитализъм ,кога сме били по добре .

28

Анонимен

преди 1 час

Оставете стотинката на мира. Тя е символ на комунизма и на българщината. Не искам евро цент. Искам си стотинката.

27

Анонимен

преди 1 час

Стотинката и двете стотинки струват по пет стотинки, защото са много добър мед. Обаче в ЕС е забранено да връщаш пари за вторични суровини.

26

Екзекутор

преди 2 часа

Предлагам,хартиените купюри да започват от 100 000000 със които може да се закупи специален вибратор достъпен само за заможни люде и тези хартиени копюри да бъдат във формата на хартиени ленти както фактурите от ел.разпределителните дружества,и така производителите на ножици ще може да увеличат печалбите си,всеки ще си носи ножица да си отрязва помалко от лентата да си пазарува от истинските стоки заляло Българските магазини.

25

Анонимен

преди 2 часа

Те хартиените 1 и 2 лв. не могат вече да платят хартията на която са напечатани щото и дребните пари най бързо се износват и трябва да се подменят често. И затова ги спряха и ги замениха с метални.

24

Анонимен

преди 2 часа

С тази инфлация скоро ще можем да въведем японската парична система при която няма стотинки. Цените и парите ще почват от 1 лев. Няма да има нужда от по малка парична единица.

23

Анонимен

преди 2 часа

До До Анонимен 17 За да сравним положението у нас, и в проспериращата северна азия, как е! Ей затова! И да затворим устите на хибридните пропагандатори!

22

Анонимен

преди 2 часа

С 2 стотинки можеш да си купш цели 100 копейки, не го забравяйте, и не трийте!!!!

21

MДААА

преди 3 часа

"ВЕЛИКАТА" ПАЗАРНА ИКОНОМИКА В КОЯТО 1 СТОТИНКА НЕ СТРУВА НИЩО....БАНАНИ ИМА ЛИ

20

malgiorno a tutti

преди 3 часа

Ако килограм стотинки струва повече от броя стотинки, има смисъл от претопяване и продаване като сплав, много стар номер...

19

До Анонимен 17

преди 3 часа

Кому е нужна тази информация? Защо ни е да знаем за рублата под статия за българската национална валута? :/

18

Анонимен

преди 3 часа

Като бях ученик с една стотинка можеше да се купи бонбона с карамел. Сандвичът с шунка беше 20 стотинки, баницата и тя там някъде....

17

Анонимен

преди 3 часа

Само че 2 стотинки струват 200 копейки...Имайте го впредвид!

16

анонимен

преди 3 часа

Българската ПРОСТОТИЯ няма граници,няма ли икономисти във тази държава БЕ или само простаци,да премахнат 1 и 2 те СТОТИНКИ

15

Сата НАТО

преди 3 часа

Тая статия не струва и 1 стотинка...

14

бай Тошо

преди 3 часа

Уважаеми днес.бг ... няма няма па пуснете някаква статия пълна с русоробска пропаганда и откровени лъжи - примерно цената на тока през 80-те беше 4.5ст/квт, а заплатата на лекар 180лв.! От къде го знам ли - ами може би съм бил лекар през 80-те плащаш сметките за ток в семейството! Та като пускате подобни лъжи - какво целите?

13

Свобода

преди 3 часа

Може да се замеря Костя Копейкин и неговия любовник - Цончо, със стотинки от по 1 и 2, забавно е, а и няма риск да ги нараниш физически.

12

Sigoturi Nakura

преди 3 часа

махаме стотинките и вдигаме номинала на банкнотите, как се казваше това?