32

Няма

преди 1 час

Нито една ракета изстреляна срещу Иран. Отбелязвам. До сега 350 такива са били изстреляни от Иран по Израел.

31

аха

преди 2 часа

Това не беше ли някаква ограничена сухопътна операция на Израел? При това защитена от непробиваемия железен купол. Що щат там хамериканските рейнджъри, че и ПРО-то си влачат?

30

Анонимен

преди 2 часа

Сто човека персонал на батерия? Много мощна тази батерия, бе, с въглища ли се захранва?

29

Анонимен

преди 2 часа

Прашки,куполи и темп подобни халосии не вършат работа!

28

Христо Христов

преди 2 часа

До 19 "... ислямски джихадистки режими управлявани от радикални терористични групи" - еврейският възпитаник Николай Младенов, заедно с Тиквата, организираха по поръчка на Запада в Правец сбирката на която се положиха основите на Ислямска държава. Факт.

27

Анонимен

преди 2 часа

Най-вероятно радарът, от когото зависи работата на Железния купол, е бил поразен при ударите на Иран. Също така чичо Сам не може да произведе ракетите достатъчно бързо за него поради най-различни фактори

26

Кънчо

преди 2 часа

Носителите на морал и защитниците на човешки права - САЩ, са пряко отговорни и са съочастници във военните престъпления на Израел. Незабавно трябва да им се наложат санкции подобно на Русия. Значи всичко, в което обвиняват Русия - навлизане в чужда страна, убийства на невинни и тн, го правят и те чрез даване на оръжие на Израел и чрез защитата им на всяка цена. Израел освен, че бомбят болници и училища, стрелят по миротворци от ООН, както и по хуманитарни работници от различни организации..

25

Христо Христов

преди 2 часа

До 19 "... ислямски джихадистки режими управлявани от радикални терористични групи" - шефът на НАТО дари на Ислямска държава компютри, мултимедийна и комуникационна техника, както и белите пикапи Тойота на които си поставиха картечниците. Факт. Евроатлантическа българия им доставяше снаряди. Факт.

24

Христо Христов

преди 3 часа

Явно Иран е потрошил "страхотната" противоракетна защита на Израел.

23

Анонимен

преди 3 часа

От статията и коментарите стават ясни две неща. 1. Железният купол не е това, за което ни го представят. 2. В България има мюсюлмани, но по-големи фенове на Хизбула, Иран и компания всъщност са русофилите, които се борели за православни ценности, традиционно семейство и въобще все за хубави работи. Не знам какви християнски ценности и традиционно семейство от един мъж и една жена виждат в ценностите на Хизбула.Или може би това с ценностите на русофилите е за пред хората, а всъщност такива нямат.

22

Кавала

преди 3 часа

Чакай малко бе! Нали юдите имаха непробиваем железен купол? Как така САЩисаните ще ги пазят от ракетите на Иран? Нали последните бяха аборигени?!!

21

Анонимен

преди 3 часа

Вчера Хизбула удари военна база на Израел с дронове, поразена е столовата докато *** са се тъпчели вътре... Има над сто ранени... В телеграм ина клипове - цяла армада от медицински хеликоптери, линейки, тъпли....Жертвите сигурно са десетки

20

Анонимен

преди 3 часа

На копейките сюнетът им е харесал. Само как борбено защитават мюсюлманските ценности. Ама това не е ли в противоречие с христианските ценности на късия блатен вожд. Трябва им дълга почивка в психиатрията да им излекуват шизофренията.

19

Крайно време беше

преди 3 часа

Най-после администрацията на Байдън се сети че трябва да помогне на 1! праведен народ и демократична държава в Близкия изток във войната и за оцеляване и защита срещу много престъпни ислямски джихадистки режими управлявани от радикални терористични групи като Иран Ливан Сирия Палестинска автономия Ирак ИДИЛ след масови геноцидни ислямски зверства и 10000 ракети само от Хизбула така че Бог ще въздаде и на САЩ че финансира ислямски терор и на ООН ЕС ислямски терористи и комунист. протерористи

18

Анонимен

преди 3 часа

Липсата на отгорор на ираската атака ясно показва, че Израел в млмента е разтегнал възможностите си.

17

Анонимен

преди 3 часа

на мен ми се струва че еврейте нямат нужда от подкрепа, те нападат. По американската логика трябва да подкрепят и Русия

16

Анонимен

преди 3 часа

Демек железниО купол яко е ръждясал.

15

Анонимен

преди 4 часа

Явно Прашките Давидови не вършат работа срещу иранските ракети,та се налага говедарци да курдисат всичко де що имат!

14

Анонимен

преди 4 часа

Ами какво стана с прословутият Железен Купол ,през който и комар не можеше да премине иранците с техните ракети май му подрониха авторитета на супер,дупер, хай технологията....

13

Анонимен

преди 4 часа

Зеленско реве в ъгъла че на него не са му дали десетина от тез системи!