11

VladTepes

преди 4 дни

Всъщност Северна Корея е относително успешна докато е комунистическа в първите години след смъртта на Сталин и след това запада при азиатския феодализъм с комунистическа фасада чучхе.

10

VladTepes

преди 4 дни

До АлексСеверна Корея успешно изхвърля комунизма през 60-те и 70-те години освен фасадните елементи и на практика е азиатска абсолютна феодална монархия с династия Ким начело и теократични елементи.

9

Анонимен

преди 4 дни

севернокорейците умират от глад, а кимчо дебелее ли дебелее, така е при тези режими

8

Алекс

преди 4 дни

Севрна Корея освен да разрушава,нещо друго може ли? Южна Корея-кораби,автомобили,телефони,телевизори т.н. с високо качество.Северна Корея-разруха,отпадъци,оръжие и мизерия за населението.Видими резултати от 70 год. съветски комунизъм.

7

Анонимен

преди 4 дни

Такъв разцвет ще си докарат,че даже блатна Русия ще им завиди! Историята сама ще реши какво предстои,никой построил стена между народите,не успя да я удържи цяла..

6

Анонимен

преди 4 дни

Южна Корея на 19 място по Индекс на човешко развитие/въведено от 1992г от ООН/ а северна корея- огромен съвеТски ГУЛАГ....деликатеси- мишки, плъхове, кучета, котки, летящи и пълзящи насекоми- благоденстват като в комунистически Китай- там над 800 милиардера и мин пенсия 29.59лв/ползвай калкулатор юани/лева и средна 46лв взема я всеки шести Китаец- ето така благоденстват в Китай- най мощната световна икономика- така е в БРИКС съвременият ГУЛАГ МЕЧТАТА НА ВЪЗРАЖДАНЕ- НЕ КОПЕЙКИ НЯМА ДА НИ ВКАРАТЕ!

5

Анонимен

преди 4 дни

Както казва един персонаж - "идеите куршуми не ги ловят". Ким ако иска и тръбата от тoaлетната си чиния да насочи към юга - все тая. Свободните хора не можеш да ги накараш насила.

4

Анонимен

преди 4 дни

Мда, такива като С.Корея се плашат най-много от думите. Пусни им малко листчета с думи и пощуряват. Това говори много за тях и мисленето им.

3

VladTepes

преди 4 дни

Браво на династия Ким за уникалната абсолютна средновековна феодална монархия с теократични елементи и комунистическа фасада, достоен наследник на Чингиз Хан, Тимур, Тамерлан, Сукатай и т.н. Марксизмът е нелегален и за изучаването му се полага дълъг срок в трудов лагер. Чудесно би било да се обединят с Южна Корея в единна абсолютна феодална монархия с династия Ким начело.

2

Анонимен

преди 4 дни

Това е ПсихоПатология!!! Човечеството е в абсолютен регрес! При прогрес в технологиите!

1

Анонимен

преди 4 дни

Cъщo kaтo БЮPM-uтe c kopugop нoмep 8...