98

Гошо

преди 6 минути

Интересно, на кого не е ясно че този съюз изтъкан от бюрократи, корупция и невиждан доминант на силния над слабия е в разпад? ЕС си отива за сметка на БРИКС и не го признават, защото парите не миришат.

97

Да допълня...

преди 14 минути

До Христо Христов 93 И ще ходим по голяма нужда един път на две седмици.

96

Анонимен

преди 19 минути

Възраждане са на прав път значи !

95

Нане Вуте

преди 20 минути

Каква самостоятелна глобална сила , бе аланкоолу Краварите това няма да го допуснат никога!!!!!!

94

Чували сме го!

преди 21 минути

Да, чували сме го и преди! По време на социализма ни учеха, че западът е загниваща система, а всички си споделяхме, че е като мушмулите, колкото по-загнива, толкова по-вкусен става!Като толкова не ви харесва ЕС защо не се наредите в руското посолство за получаване на руско поданство!?

93

Христо Христов

преди 34 минути

До Анонимен/92 "Трудно някой би си позволил да яде насекоми- провери и виж тоя вид "храна" струва над 340лв за кг" - па КОЙ е кзал, че трябва да бъде лесно? Ще даваш 60% от доходите си за рана, а 100 грама насекоми на ден ще ти дават достатъчно белтъчини и повече няма да ти е нужно... всъщност ще се наказва заради викоия фуутпринт.

92

Анонимен

преди 45 минути

До ***- 90- Трудно някой би си позволил да яде насекоми- провери и виж тоя вид "храна" струва над 340лв за кг!

91

Анти-ЕС

преди 1 час

Европейският проект? -Проект на щатските комуно-ционистки банкстери цели сриване на Европа и бялата раса в Европа. "Законно" и "зелено". Както се варят зелените жаби!

90

Майната Ви

преди 1 час

Дневен ред 2030Къщата ви няма да има БЕЗ СТОЙНОСТ, колата ви НЯМА ДА БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНА, работата ви ще бъде СОЦИАЛНА, храната ви ще бъде НАСЕКОМИ, забавлението ви ще бъде ВИРТУАЛНО, времето ви ще бъде ДИСТОПИЧНО, градът ви ще бъде КЛЕТКА, кредитът ви ще бъде вашият CO2 и ако не направите нищо, за да избегнете всичко това, вие го заслужавате!

89

Анонимен

преди 1 час

Тази тенденция започна, когато се опитаха да превърнат силният икономически ЕС в политически съюз. Това им беше и продължава да бъде грешката. Дори брекзит и ковида не помогнаха да уврат дървените глави в Брюксел. Ние сме прекслено различни за единна политика. А силната политика винаги е в защита на националните интереси. Брюксел такива няма, затова вместо да помага, командори и наказва.

88

Анонимен

преди 1 час

Хахахах, Днес.ру пак закрива ЕС, също като форумните копейки, дето от 50 години чакат ЕС да се разпадне... ХАХАХАХА

87

Анонимен

преди 1 час

До ха ха- 78- ПРАВИЛНО БЕЗ РУСИЯ НЯМА ЖИВОТ СИ КАЗАХА МЕЖДУ 2 000 000 И 5 000 000 РУСНАЦИ И ТРАЙНО СЕ ЗАСЕЛИХА В ГЕРМАНИЯ!

86

Тя

преди 1 час

При това управление от Урсулите,макроновци ,шолцовци ,които крепяха чужди интереси и забраняваха на правителства да работат в интерес на своите граждани беше ясно, че ще настъпи крах !

85

Зозо

преди 1 час

..........пише Бен Силс, цитиран от Bloomberg TV Bulgaria...... Ай сиктир!!!!

84

Олимпий Панов

преди 2 часа

Не трябва да си професор за да го разбереш!Ефтинките ресурси от Русия секнаха и Европа се се оказа неконкурентноспособна,а как-то всички знаем че празнотата се запълва мгновено от другите играчи!

83

IQ 3.14

преди 2 часа

европейският проект е в криза а в тексас служителите на реда малтретират афроамериканци. готово. за кво е тва есе 300 думи писано от ИИ и преведено от гугъл никой не знае.

82

Христо Христов

преди 2 часа

До 79 "Бюрократи, които никой не е избирал, се скъсаха да измислят глупости, и да пречат на пазара. ":- на 9 Юни ВИЕ ги избирахте!

81

Анонимен

преди 2 часа

Да се разпада!!! В дългосрочен план за нас само вреда. Но нямаме управници, които да се погрижат за националния интерес, тъй, че да се разпада и в дън земята да иде дано!

80

Христо Христов

преди 2 часа

Супер! Дано свърши по-бързо! България няма никаква полза от ЕС, където например свободата на придвижване падна първа жертва на некадърните му ръководители. ПП. Чухте ли изказване на Урсулата да критикува немските планове на шолци за гранични проверки? Защото помня как Урсулата и ЕК критикуваха Австрия заради проверките за ковид на границата.

79

Бон Бон

преди 2 часа

Ами какво ще правят тогава белгийците, те всичките работят или нещо в НАТО или нещо в ЕС. Някои може би и на двете места.