15

Анонимен

преди 8 минути

САЩ не се управлява от президента. Само *** може да си мисли че овца като Камала Харис или подлезурко като Тръмп реално ще управляват тази мафиотска държава.

14

От WC

преди 25 минути

Винаги ми е било интересно, как се интервюират 1000 потенциални избиратели в страна с 300 млн избиратели и площ, десетки пъти по-голяма от България. Това е все едно в /България да се интервюират. Е 1000 човека, а 15. Дааааа....

13

До 11

преди 5 часа

Е бива ли да си толкова елементарен, А?! Учи езици и чети световните новинарски сайтове, а не социалните мрежи и фейк новини. 1. ПОКУШЕНИЕ не е имало.2. Правоприлагащите органи ПРЕДПОЛАГАТ, че може би е имало умисъл за нападение , но не ясно срещу кого. 3 . .Задържаните е 49 годишния Вем Милър регистриран републиканец от Лас Вегас.

12

Ади Х

преди 5 часа

До Анонимен 7 /// Нищо ясно няма, но се надявам!

11

Анонимен

преди 5 часа

От последните минути, вече има трети опит за покушение срещу Тръмп. Въоръжен мъж с автомат е арестуван на пред ВИП входа за митинга на Тръмп, където се опитал да са влезе с фалшив ВИП билет.

10

Проучване от 13,10

преди 6 часа

BBC : Харис 48%, Тръмп 46%, YouGov: Харис 49,% , Тръмп 46%, CBS news: Харис 51%, Тръмп 48%, NYT/ Sienna college: Харис 49%, Тръмп 46%. При тези проучвания дири и с отклонения има ясен фаворит и това е Харис. На изборите през 2020 година проучванията показаха победа за Байдън и се оказаха верни.

9

Анонимен

преди 6 часа

Ами не е баш така ,евреите настроиха целия свят стрещу себе си и тепърва ще им се наложи да берът плодовете на посятото.Иначе лично за мен евреи и араби са една омесена и неприятна *** от 3 братовчеди които се мразят и червата,а и понеже съм живял с тях не симпатизирам на никои еднакво нечиспоплътни ми са

8

Дядо Хасан еднозъбия

преди 6 часа

Двама се бият, третия печели. В тоя случай третия е дядо Моше Кипата. Значи дечица, без значение кой ще бъде назначен за ел президенте оф дъ Джюнайтед Стейтз оф Америка, пак евреите ще управляват. Хайде, приятни сънища!

7

Анонимен

преди 6 часа

Ясно е че Тръмп ще е следващия президент на САЩ.

6

Анонимен

преди 6 часа

Tea noнeжe нe мoжe'a ga ro rpъмнaт noнe нa gвa nътu u взe ga cтaвa бeллu, cera шe ce ckъcaт ga лъжaт...

5

АзъКанъАзъ7112136860

преди 6 часа

Мисля,че на идните "избори" в САЩ няма друго,освен хипарски еврейски екстременти. Харис и Тръмп не са опоненти,а дейстяуващ против волята ни Х..е..р..м..а..ф..р..о..д..и..т..Учудващо е,но за моя безмилост това е добър знак. Защото евреите започнаха сами да се дезинтегрират в нищото,от което произлизат. Долу Тръмп!Долу Харис! Смерт за Израел ! Долу часовникарската им кукувица Кенеди!

4

Анонимен

преди 6 часа

Аз съм твърдо за камилата-рядко т ъ п а о в ц а е .А дядката може да направи няква неприятна изненада ,стар топ веднъж гърми

3

Анонимен

преди 6 часа

Приятни сънища!

2

Анонимен

преди 6 часа

Не ви ли е срам да пробутвате такива ярко фалшиви фъскания мазни?

1

Анонимен

преди 6 часа

Kakвo нu uнтepecyвa тoвa нac, нopмaлнuтe xopa?