78

Георги Илиев Митев

преди 1 минута

*** и типичен представител на ромите в Република България . Най-голямата криза започна от неговото управление през 90-те години. Обрече на бедност пенсионирайки преждевременно част от интелигенцията (лекари , учители) , които сега вземат с по 5, 6 лева над минималната за страната пенсия и всички управляващи си "затварят очите" за този безпрецедентен и несправедлив акт на този комунист и сътрудник на ДС от времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков. В добавка "подари" заводи.

77

Анонимен

преди 26 минути

Този, който сигурно е в топ 5 на най-мразените родни политици, мислех че се е скрил от срам. През последните седмици много взеха да го показват, сякаш да ни дразнят. По времето на кой премиер корупцията беше държавна политика? Кой имаше депозит в КТБ и направи цесия? Този да тръгва да дава съвети през 2024 г. ми идва в повече.

76

Анонимен

преди 1 час

bravo, bg kriza s goliama trainost. s ili bez konservanti? i kolko vreme e traina, do koga? da ne zemi da sa razvali? kolko vreme ima garancia?

75

Анонимен

преди 1 час

Знаете ли колко хора се самоубиха когато Костов затвори заводите ? Колко хора се разболяха и си отидоха когато Костов направи болниците търговски дружества , а не медицински заведения както навсякъде по света .Знаете ли колко народ са с психични отклонения от неговото време с огромна инфлация и безработица . Знаете ли че по негово време имаме най малко новородени изобщо в историята .Знаете ли колко пенсионери ощети и как до ден днешен зардади него хората са обречени на ниски пенсии ? Чисто ЗЛО !

74

мафията Костов Доган

преди 1 час

Не случайно хората като чуят имената на тези двамата и започват крамоли и скандали, така е ще е през целия век.Ще се делим и спорим заради тях.Разликата с Наполеон и Франция, е че Франция е световен лидер и има път през вековете, а тук тези двамцата затулиха светлината за друг век освен този.Те на практика са основните виновници Бг да изчезне през 21 век.Това е тяхното наследство, вместо юридически кодекс , разгром на съдебната система и край на държавността.Тоест те са Наполеон, но с друг знак

73

Анонимен

преди 1 час

Да продаде БГА Балкан със всички самолети и активи за 150 000 долара , само за тази сделка трябва лежи поне 300 години . Костов си говори някакви измислици , като че ли не сме живели тогава . БГА БАЛКАН може да се оцени , но как ще се оцени един цял курорт Зл.Пясъци колко струва и колко полза би донесъл на държавата за 34 години , а този курорт е негов .Във всяка друга държава по света този отдавна щеше да е на електрическия стол . Веднага след него оная кривоустата Кунева която затвори АЕЦ

72

мафията Костов Доган

преди 1 час

Доган разруши всички връки елит народ градени за 1300 години.Той даде сигнал дерибеите да се отделят от народа точно както френските крале се измъкват във Версай и губят връзка с нацията си.Доган опропасти всички връзки и корумпира самото мислене на хората, пусна дерибеите да секат и грабят наред, вече всичко можеше след Сапио.Това ги свързва с Костов и който иска да е политик в БГ трябва да бяга от тия двама Наполеоновци.Впрочем много ги надценявам с това сравнение , да ме прости корсиканеца.

71

Анонимен

преди 1 час

Може би най-голямата му далавера беше,, продажбата"на БГА,, Балкан".Подари на еврейте работеща печеливша авиокомпания, а те разпродадоха самолетите. След това от 0, България създаде нова авиокомпания.Само тази му далавера е достатачна за да лежи дълго в затвора.

70

мафията Костов Доган

преди 1 час

Бонапарт на св Елена пишейки своята книга казва, да аз побеждавах с много битки, но какво от това, Ватерло ще заличи спомена за останалите, но победих като създадох кодекса.Този кодекс и до днес е еталон в Европа и света.Днещният свят се гради на този кодекс.Ккаво оставят Доган и Костов, защото тяхнато Ватерлоо миня и замина.Костов оставя Сапио, Балкан и разгром на цели сектори, барабар със съда, негова е вината за разгрома на съда и прокуратурата.Той ги съсипа.Доган съсипа елита на Бг, опроста

69

Анонимен

преди 1 час

Държава която около 1980 година призвежда компютри и компакт дискове ,лети в космоса , произвежда кораби около 1500 броя , автобуси , камиони , мотокари , асинхрони двигатели , има собсвена авиокомпания с няколко летища и мнго много други благини , върна развитието ни до там ,че да внасяме домати . Ужасен престъпник е този , затри 3 милиона българи .От този започна упадъка на държавността и държавата .

68

Анонимен

преди 2 часа

Грабители на България изпълзяха защото усещат колко близо е възмездието за тях ! Има добри сили в държавата . Този затвора му е много малко наказание , жив трябва да го дерат поне 10 години , ей така по малко .

67

мафията Костов Доган

преди 2 часа

Още преди години забелазах, че двама души имат Наполеоновия комлекс.Доган и Костов.Тези хора си мислят,че народа е техен и трябва да им се поклони.Нали знаете, че първия , който измисля съвременния клиентелизъм и обръча от фирми е Наполеон.Той така е работел във Франция.СДС на Костов и ДПС на Доган работеха по сходен начин.Забележете как искат те историята да ги помни като най -великите и държавниците.Има обаче лека разлика, Бонапарт наистина оставя принос със своя юридически кодекс.

66

00-11

преди 2 часа

Е, па ти си един от многото, които се Престараха, за да стигнем до тази перманентна криза в която се намираме днес, бе Ваньо!!! "Иване, Признай си и шъ ти олекне" както ти го рече в прав текст Петър Стоянов !!! -))))))))

65

Анонимен

преди 2 часа

Ей тоз убавец си прибра за себе си курорта Златни Пясъци . Все едно някой да стане собственик на град Шумен. Златни Пясъци е на всички нас , как допуснахме да ни окрадат до толкова не знам .Дано скоро дойде възмездието за него и всички около него .Този човек е лъжец и крадец .

64

Анонимен

преди 2 часа

Костов унищожи цялата индустрия ,този човек е бандит . С какъв акъл направи болниците търговски дружества ? Направи бандитска приватизация на всичко което вкарваше пари в държавата . Държава която 80 години произвежда компютри и техника за летателни апарати , този я направи толкова бедна и зависима , че днес дори мартениците са котайски .Заради него народа от 9 милиона стана 6 милиона . Анатема

63

мафията Костов Доган

преди 2 часа

Аз виждам една деградация в Костов.Преди години нарече Доган проклятие, а днес защитава този човек, хулейки съда на България.Но Израел иска Доган да ги няма с АСП, защото правилно е установила ислямизъм на Балканите в Доган.А Костов се вре да защитава Доган.Това е деградация.Второ, груба грешка е атака над съда на България.Той е казал преди години, че съда не се коментира, днес в защита на Доган хули съда.Но какво свързва Костов и Доган.Какво свързва един терорист с един клиентелист.КОРУПЦИЯТА.

62

Демократ

преди 2 часа

Иван Костов е на великия държавник, който България е имала след падането на комунистическата диктатура. За съжаление няма нито един, който да има необходимото ниво за сравнение с него. На обратния полюс е криминалният престъпник от Банкя.

61

от Сапио започна

преди 2 часа

АЗ АКО бях на мястото на прокуратурата за днешното му нагло поведение и обиди към законите, прокуратурата и съда щях да действам.Този човек се опозори и говори против съда на България, защитавайки терориста Ахмет Доган,Свързан е с Божков, значи мафията.Какво чакат незнам.Костов е за затвора още от Сапио.Връзката Костов Доган всъщност е руската връзка анти Нато.Костов обиди и запада днес в интервюто си.Време е да смачкаме всички тези скепети от прехода.Разровете Сапио, оттам беше даден сигнала за

60

ОБЕКТИВЕН

преди 2 часа

Кой каквото иска да говори,но след Костов нито една реформа не беше продължена или доразвита.Години наред се оправдаваха с него,но нищо не бутнаха.Отношението към него показва за пореден път каква сила притежава пропагандата.В мирните години докъде ни доведе ББ?До бедни,болни,без посока и цел.Кой от сегашните може да ви направи такъв задълбочен анализ на развитието ни като д-ва,връзките с ЕС и пр?Нито един.ББ говори само за магистрали и зали.Който няма памет живее зле и не разбира защо!

59

Анонимен

преди 2 часа

До Браво Голям предател! От найголемите!