58

Анонимен

преди 1 минута

Ей, да ви ..., в продъненото злобно племе, дай му на простия българин да плюе. Дано ви затрият по скоро.

57

popa ot razgrad

преди 50 минути

ама много фалшиво бе момчета...що така...Маричков ако ви чуе ще обърне обратно в гроба...ако нямаш слух, по-добре не се опитвай да пееш...

56

Анонимен

преди 1 час

А ако тази жена дето я е уж убил дали не е била съпричинител! Съмнявам се Маричков да е станал сутринта с идеята да убива жена!?! Ами ако му е скочила на капака? А Клетва безспорно е велика песен на 3 поколения!

55

Анонимен

преди 1 час

А ако тази жена дето я е уж убил дали не е била съпричинител! Съмнявам се Маричков да е станал сутринта с идеята да убива жена!?! Ами ако му е скочила на капака? А Клетва безспорно е велика песен на 3 поколения!

54

Анонимен

преди 1 час

Велик - RIP

53

Анонимен

преди 1 час

Не друго, ама само един такъв некадърник ви трябва в блока като тия 100-на музикални инвалиди, който хайлазува по цял ден, а като се натаралянка/дрогира вечер и вие като се върнете от работа да ви надува главата на целия вход с тази китара.

52

Анонимен

преди 2 часа

Тя тая песен от комунизма още. След комунизма "Щурците" имат май само 1 хит. Всичката качествена музика на "Щурците" им я написаха комунистите. Добре, че беше комунизма да им напише музиката на тия и да ги направи звезди. След комунизма - нищо качествено като творчество.

51

Хемус

преди 2 часа

А преди години големия Филип Трифонов си отиде без полагаемата пенсия,понеже не е "ял" покълнали картофи като евреина Кирил Маричков

50

Популист

преди 2 часа

Гледах продължението във вид на театрална постановка с Христо Шопов и София Кузева.Не че бяха най-главните герои.Видях и как ,убиха ,красивия Ростислав,за да не му платят ценен дял за а медицински разходи и да покажат защо сега не са поканили Георги Стайков и къде се нямира.Кълна се!В дявола и бога да те плющ.я сега,доколкот могааа.Закле х сеее!

49

Анонимен

преди 2 часа

*** на един 80-годишен човек е съвсем нормално. Ако някой е уважавал Маричков като човек или музикант, нека да отиде лично и да положи цветя на гроба му тихичко, скромно и дискретно, а не да прави показни акции. Това тук са някакви показни акции, които са много грозни.

48

Аман и бактъм

преди 2 часа

Тия нагаждачи са много гнусни. Вчера имаше статия на този сайт с Асен Агов как България щяла да спечели ако Камала Харис спечели изборите в САЩ. Помнете ми думата - ако Тръмп стане президент на САЩ, същият този Агов след 6 месеца ще ги приказва съвсем други приказки.

47

Сата НАТО

преди 2 часа

И да, дядо ви Сата НАТО е гледал "Вчера" още като излезе на голям екран. Ако не ме лъже паметта в "Москва" или "Димитър Благоев", на "Алабин". И, ти да видиш - на тоя "бунтарски" филм ни заведоха групово от училище, партийната секретарка на техникума ни водеше. А иначе филмът е откровено ***. А иначе в "Д.Благоев" за първи път ме пуснаха от къщи да отида сам на кино, с трамвай петица от Красно село до Съдебната палата и гледах "Том Хорн" със Стив Маккуин. Много пичовски филм.

46

Животновъд

преди 2 часа

България- страната на певците и китаристите. С лопата да ги ринеш. Няма животновъди и селски стопани, няма инженери и миньори. Скоро ще има фалит.

45

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 часа

Много мераклии има да бъдат на държавна и НПО-шка хранилка, да хвалят и да пеят песни за силните на деня. Сега са на неолиберална струна на китарите си за ЛГБТИ+ и правата на афро-българите, но ако Путин спечели войната, тия ще са от първите, които ще запеят "Калинка мая..." на балалайки, те са готови всичко да продадат, дори ако попаднем под китайско влияние ще са първите, които ще пеят песни на Мандарин и ще обясняват как от малки са обичали китайската култура и др. Си Дзин Пин.

44

Сата НАТО

преди 2 часа

О! Седесар комунист! Я виж ти!На всички е ясно, че Маричков беше един мазник. И остаря като стари обувки, не като катедрала. Да си разказваме басни е мноу тьпанарско, ша знайш...

43

Анонимен

преди 2 часа

Маричков и той като Гарелов. С надолу главата по стълбите.

42

Смях горчив

преди 2 часа

До Умен, Красив, ТалантНе знам кой каква валута обича, но явно ти си си "купейка", както си си написал, обичаш сделките, купеваш и продаваш. Ха! Пропускаш че някои имаме идеи и чувства. И ти няма да го промениш. Приятно ограмотяване!

41

Гумичка за триене

преди 2 часа

Малееее верно ли е тва ????! Още не сте го погребали и вече го въртите на шиш, кой пее толкова фалшиво кой свири толкова фалшиво? Спрете се и оставете човека на мира!!!!!

40

Анонимен

преди 2 часа

Няма начин да не е бил уше, щом му се организират такива почести от комунистическата олигархия.

39

Папагалство

преди 2 часа

Много мразя когато някой от правилните хора, и висшите културни среди си отиде. Започва се ден и нощ възхвала, извънредни интервюта, героизиране, ръкополагане. Господина бил "патриарх", бил "бунтар", бил светец и месия. Маричков бил единственото хубаво нещо в България. /Не се шегувам, прочетох го.../ Найстина, много мразя някой като него да почине. Започва папагалство, фалш и подлизурство..