19

Анонимен

преди 27 минути

Добре, че детето е живо и здраво, да му леят куршум при някоя баба!

18

097

преди 1 час

Децата нямат спирачки.Залисани в игри изскачат изневиделица и белята става.Пазете ги !

17

Анонимен

преди 2 часа

Същите *** в студентски град си пресичат хей така, където им скимне, а после шофьора виновен. Някакви бачкатори с бусове спират на спирки на гр.транспорт и тичат през улицата за банички. Там е Ад, но и най-голяма концентрация на провинциалисти.

16

УБиват с ХОЛОГРАМИ

преди 2 часа

терористите на власт поразяват в момента над 3 000 000 БЪлгари с черно чумно активни канцерогенни холограми залепени НЕЗАКОННО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА АВТОМОБИЛИ ОТ БЪлгария./13 Октомври 2024 .Активират холограмите с Black and Gray death activators and generators inside holographic weapons made in BUlgaria anti BG CARS веднага след включване на двигателя. Вибрациите създават черно чумно канцерогенно облъчващо поле десетки метри пред автомобила >Експерти да огледат на видео репортажи ..Поразяват

15

Убиват с ХОЛОГРАМИ

преди 2 часа

След сигнали направихме тестове. Веднага след излизане от автосервиз с зелепена холограма включиха автомобила на обемно прецакващопроследяване през сателити вкл АМЕРИКАНСКИ.ПОлучихме остро главоболие. След около 10 минути ми блокираха съзнанието с цел жестока катастрофа срещу насрещно движещ се микробус . Спрях ИЗЧЕГЪРТАХ холограмата /2022/ и продължих никакви проблеми. Експерт от МВР се оплака за 4 опита за убииство за 10 минути след излизане от сервиз. с хлограми на предно стъкло.

14

Анонимен

преди 2 часа

Във Врачанско и керемидите бият.Бегайте оттам.

13

УБиват с ХОЛОГРАМИ

преди 2 часа

Холограмните оръжия срещу Българския народ бяха въведени диверсионно нагло престъпно през окупатори на власта в София 1996 - 1997. Инсталираха ги в лични карти,свидетелства за правоуправление. По късно в талони на автомобили,на цигарени пакети, на бандероли..Ползват ги за НЕЗАКОННО ПРОСЛЕДЯВАНЕ,ЦЕНТРИРАНЕ ,разболяване, убииства на НЕУДОБНИ на терористите на власт вкл с инсулти,инфаркти,рак и катастрофи..Експерти да проучат кои терористи на власт продават холограмни оръжия вкл лепени на коли.

12

УБиват с холограми

преди 2 часа

ДА СЕ БЛОКИРА ДВИЖЕНИЕТО НА Всички автомобили с холограми на предни стъкла.Терористи на власт в София увреждат милиони българи в момента през НЕЗАКОННИ Холограмни оръжия вкл залепени на автомобили. Следят и увреждат всички в купето. Убиват с блок съзнание на водачите. Увреждат тежко климатичната охрана .ЗАКОНЪТ ЗАБРАНЯВА лепенето на стикери вкл холограмни оръжия. МВР,КАТ,СБА са ВИНОВНИ ЛИЦА

11

от северозападО

преди 3 часа

До от БАН 6: Ейй ама личи ти че знаещ нещата!! Ти откъде си та си толкова красив и умен?! Що се не обадиш некой път, като минаваш насам да си "поговориме", да те запозная с некой подробности от северозападното битие!! Сън оф а бийч фъкин!

10

Анонимен

преди 3 часа

Изскочило между два "ПАРКИРАНИ НА УЛИЦАТА" автомобила. Там ли е мястото за ПАРКИРАНЕ на автомобилите.

9

Анонимен

преди 3 часа

5 - ШОФЬОРЪТ НЯМА НИКАКВА ВИНА? - ПРИ ОГРАНИЧЕНИЕ 40 КМ. ДА КАРАШ СЪС 70 МОЖЕ НАЛИ.

8

Анонимен

преди 3 часа

Новини от катуна

7

Сата НАТО

преди 3 часа

Маричков явно е вампирясал и прави пакости. Отмъщава си на селановчаньете за липсата на парапет.

6

от БАН

преди 4 часа

Кажи им "селановци" долни и не ги обиждай повече. Западно българска чикундурдка ***. Кога ще минавате най-накрая към сърбия та да се отървем от вас чукундури шопски?

5

Анонимен

преди 4 часа

Шофьорът няма никаква вина. Все едно някой да се хвърли пред влака и да се обвинява машиниста.

4

Анонимен

преди 4 часа

С ДО 50 км в час ли се е движил автомобилът?

3

Анонимен

преди 4 часа

До 1 Посмей да кажеш това на "грижовните" му родители - сигурно вече са грабнали вилите и се облизват за дебело обезщетение от горкия човечец. Аз затова напълно избягвам такива места.

2

Анонимен

преди 4 часа

В нито една ситуация не е виновно 3 годишно дете, каква лоша логика имаш...За действията на малките деца са виновни единствено и само родителите им.

1

Анонимен

преди 4 часа

100-процентова вина на момчето, за жалост. При внезапно изскачане между коли, т.е. при липса на всякаква видимост, шофьорът няма време да реагира. Защо не се оглеждат в днешно време пешеходците, не само децата, ми е загадка. И тук ги гледам в града, всеки забучил поглед или в телефона, или гледа нанякъде, но не и в движението и пердаши напред. Нито гледат за трамваи, нито нищо. Ама после гръмки заглавия - прегазиха пешеходец или блъснаха дете.