12

Анонимен

преди 1 седмица

Пълна простотия, поредна за терзиева, да затвори цял град без транспорт и да предизвика задръствания, заради шепа изживяващи се на спортисти хора без работа... Защо не тичат по планините и стадионите, ами по асфалта, мъглата и мръсния въздух, който се увеличи заради задръстванията.. Смешници...много постигнахте.. Тичате, като изоглавени за едното нищо.. Полза никаква само пречите!

11

1

преди 1 седмица

това никаде го няма да не може човек да премине от Стамболийски до Цар Симеон и за това има зам кмет по транспорта !!!!българска работа!!!!

10

Анонимен

преди 1 седмица

голям рев за затворен център, два дни без коли и се диша прекрасно в София. ако бягащите хващат гората, селяните да хващат пътя за село, че Усмърдяхте всичко

9

Анонимен

преди 1 седмица

Който иска да тича да лови гората, там да бяга на воля и на никой няма пречи.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Наредете путинярите за обозначителни колчета, ама може и затова да не стават русфилските мизерници

7

Анонимен

преди 1 седмица

Гнусни българи мрънкачи, народ за затриване сте. Как пък нищо хубаво не ви хареса, а сте вечно недоволни, злобни и прости

6

Потърпевш

преди 1 седмица

Блокираха цяла Сафия.От Банишора до Зона Б5 се минава през румънското посолство.Това не е било никога.Няма табели.Полицаите и те не могат да упътват колите.Всичко е затворено от Орловия мост до тунелите на Люлин.Миналата неделя бе същото зарази маратон на Възраждане организиран от кмет на ППДБ.Пълни инфантили които си играят с хопата.

5

Буте

преди 1 седмица

В западния свят затваряме улици за спортни събития и фестивали. В Москва, Минск и Пхенян - за военни паради. Толкова е хубаво да не съм копейка.

4

Мен

преди 1 седмица

Това е хубаво да амбицирате младите хора на спорт ,но в неделя почивния ден на хората да барикадирате цяла София е малко тъпо има между селски пътища и други места за това.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Оффф, пак ли бе? Така ли не можаха да ги пратят да си бягат на някой между селски път, ами трябваше да блокират града точно в почивния ден?!

2

Анонимен

преди 1 седмица

поредното безумие на кмета

1

Анонимен

преди 1 седмица

Първата копейка вече се изcpaлa под новината! Копейки, вместо да плямпате глупости, вземете да спортувате, че така и така сте тлъсти, миризливи иб*ри*кчии, поне малко да поотслабнете никак няма да е зле