46

Руя

преди 6 дни

Дрънканици безмислени.Избиват палестинци,ливанци,сириици .Защо не спрете оръжията за евреите.Лицемери.

45

СПРАВКА ЗА

преди 1 седмица

ИНФОРМАЦИОННО ОЩЕТЕНИЯ *** НА ДНЕС...САЙТА , И ТОЙ ДА ПРОЧЕТЕ ТОВА !!!! 1.НА 22.03.1979 Г С РЕЗОЛЮЦИЯ -446 НА ООН,ИЗРАЕЛ Е ОПРЕДЕЛЕН КАТО ДЪРЖАВА-АГРЕСОР. 2.ИЗРАЕЛСКИЯ ПРЕМИЕР БЕНАМИН НЕРАНЯХУ Е С МЕЖДУНАРОДНА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ОТ МАЙ 2024 Г. ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ НАКАЗАТЕЛЕН СЪД,ЗАРАДИ ГЕНОЦИД И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ! 3.САЩ ПРОДЪЛЖАВАТ ПОМОЩА СИ ЗА ИЗРАЕЛ.( ЗА 5 Г= 18 МЛРД.$) 4.НЕИЗПЪЛНЕНИТЕ РЕЗОЛЮЦИЙ НА ООН ОТ ИЗРАЕЛ СА НАД 30 !!!

44

Я па ти..

преди 1 седмица

До Анонимен 42 Изглежда добре обръснат. Теб кой те бръсне ?

43

Стига глупости

преди 1 седмица

Колко треа си нормален за да си хванеш баба за жена?

42

Анонимен

преди 1 седмица

Кой го бръсне тоя бе

41

ХМ

преди 1 седмица

Това е Европейското Лицемерие- вместо да каже на Израел да спре холокоста над палестинските деца и жени -да спре холокоста над ливанският народ и да спре бомбандировките в Сирия- Този Френски Макарон иска Хизбула да спре и да се предаде)) - Единственият Трезвен и честен Президент който казва истината е Ердоган- Шапчиците да се молят да не потопят някой турски кораб--тогава ще видят откъде изгрява и залязва Слънцето!!!да не говорим че ще пратят към Турция поне 5 мил емигранти

40

Анонимен

преди 1 седмица

"въпреки че си се адаптирал доста ,,успешно" в моята страна" ---- Ти нямаш страна! Евреите нямат страна! Дори и Израел е в чужда земя.

39

Анонимен

преди 1 седмица

"Не можем дори да си представим Израелската държава,и хората и-толкова търпеливо да се отнасят към тези варвари-въпреки ,че с един замах,могат да ги сразят!" - Пич, ти смяташ, че светът е на около 6000 години стар, а наричаш хората "варвари". :))) Оправдаваш убийства на жени и деца, харесваш евреите които тероризират мирни палестинци от 70 години и наричаш хората "варвари"??? Смяташ, че всичко започва на 7 Октомври, а не през 1947 и наричаш мюсюлманите "варвари"??? :))) Сериозно ли???

38

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен-44-Само че,въпреки че си се адаптирал доста ,,успешно" в моята страна,не си запознат с историята ни,нищо,че много често се мотаеш по форумите-въпреки не-знанието си!Добре те знаем кой си!!!!!

37

аноним

преди 1 седмица

До кога ще може да се живее под тези обстрели?Не можем дори да си представим Израелската държава,и хората и-толкова търпеливо да се отнасят към тези варвари-въпреки ,че с един замах,могат да ги сразят!Само вчера,по време на празника,смотаните арабели-варвари пуснаха 320 снаряди!!!!!

36

Анонимен

преди 1 седмица

И кой изобщо е Макарон за Хизбула, че те ще му обърнат внимание? Наистина ли политиците са толкова глупави същества, че да вършат безсмислени неща?

35

Анонимен

преди 1 седмица

"конфликта в близкия изток е пряко свързан с руско-украинския конфликт. " - Абсолютно да, защото евреите си продават оръжията и на Русия и на Украйна. Повече на Украйна. Зеленски като евреин също е в играта. А Израел подхлъзнаха Русия с фалшива информация за някакви си "фашисти", каквито се оказа, че почти никакви няма. Просто Израел решиха да наказват Русия, че спряха войната в Сирия доста по-рано отколкото им се искаше на евреите.

34

Тя

преди 1 седмица

Макрон- е безличен,слаб политик-послушник

33

Анонимен

преди 1 седмица

Че то според летоброенето на прабългарския календар сега е по-голяма година отколкото новата година на евреите.

32

37

преди 1 седмица

Но който и от двата, трите или прочие варианта да е верен - конфликта в близкия изток е пряко свързан с руско-украинския конфликт. Ако нямаше война там почти със сигурност нямаше да го има и геноцита в газа и Ливан. Може би по-смисления въпрос е кой драсна фитила на междубратската война? Кой знаеше с точност до часове, кога ще започне този конфликт и какво щеше да се случи, ако руснаците не бяха нападнали?

31

Анонимен

преди 1 седмица

"Кой надъха, организира, обучи и плати на чаршафите да направят тази простотия преди година?" - Ал Кайда бяха направени от ЦРУ, с логистичната подкрепа на Мосад. Пък ИДИЛ бяха направени от Мосад и ЦРУ. Пък Хамас бяха пращани от Израел да се бият в Сирия и после се лекуваха в израелски болници безплатно. Други въпроси да имаш?

30

Анонимен

преди 1 седмица

Те във Франция не го слушат, та в близкия изток ли.

29

Тя

преди 1 седмица

В собствената ти земя те избиват ,както при руснаците!

28

Анонимен

преди 1 седмица

"До колкото ни е известно-това са твои мечти-да превъзнасяш Палестина за по-стара!" - Ами за разлика от теб съм грамотен, умен, образован, имам обща култура и съм чел Библията няколко пъти. Там пише, че палестинците са имали царе, т.е. са имали царства, т.е. държава. И пише, че евреите са отишли в палестинските земи. Археолозите и въобще учените също го казват. Или ти мислиш, че знаеш по-добре от хората писали Библията? Все пак те са били наясно, а ти дори не си ходил на училище.

27

Анонимен

преди 1 седмица

Кой надъха, организира, обучи и плати на чаршафите да направят тази простотия преди година? Аз виждам две възможности - другаря Путин с цел изместване на фокуса или мocат с цел да изорат градинката и да не са в центъра на внимание, възползвайки се от войната в укpaйна. А защо пък чичо Сам да не е подпомогнал малко с цел да живне икономиката и да не се разрасне руско-украинския конфликт? Понякога пожар се гаси с друг пожар. Жалко за стотиците хиляди невинни.