57

Спрете ислямски Лъжи

преди 5 дни

Крайно време е Израел да осъди за престъпления срещу правосъдието всички антисемити като ислямските терористи, защото са нагли лъжци и измамни клеветници като ислямски терорист. лидери особено диктатори от Иран, Палестинска автономия, Ливан, Турция и др джихадисти и подкупените от тях протерористи медии ООН ЕС Международен съд в Хага незаконно свързани с ислямските терористи извращаващи правосъдието политици които измамни приписват на Божия народ Израел ислямските престъпления срещу Израел

56

Българинъ

преди 6 дни

Абе, джанъм, ко стана с флотилията от 1000 гемии дето щеше да пускаш на 8-ми Октомври "солидарно" със зверската атака на Хамас от Газа? За разлика от теб, Хизбалла и Хутите се включиха активно. Междувременно Хамас е смазан и Газа срината, Хизбалла унищожен и Бейрут е Газа 2.0, Хутите втори път гледат фойверки, Иран се окопава под земята. Султана с отомански мераци само цвили на умряло... Биип. Биип.

55

Стига бре!

преди 6 дни

Като гледам коментарите с отчаяние установявам,че българите не сте мръднали и сантиметър в познанията по собствената история!Все още витае духът на правешкия професор и велик стратег! Хората Интернет създадоха,отворете и четете бре!Стига сте тровили собственото и това на децата си съзнание и памет с измислените от псевдоисториците исторически ,,истини"!!!!

54

Анонимен

преди 6 дни

35 Турците са ***, личи им и по външния вид. Ниски, тъмнокожикосмати...с големи носове. Ако сред тях има светли, то те са от бракове с рускини, което е още по-лошо.

53

Анонимен

преди 6 дни

46 Руската пропаганда ти е размътила мозъка. Държава не се постига с терор. Нали бяха започнали преговори, в които да посредничи Катар? Ако бяха нападнали военни части, полицаи...но да нападне обикновени хора, да измъчват, отвличат, изнасилват, колиш, убиваш, тези средновековни методи ги извършват само Путин в Украйна и племената в Африка.

52

Анонимен

преди 6 дни

35 В Батак и Перущица, както и в много други български села, е имало жестоко клане на българи. Априлските въстание е удавено в кръв. "Кръвният дандък"през 5-вековното турско робство е вземан най-рудовно, когато всяко семейство е било длъжно да даде първородния си син на турците. Тези български деца са ставали еничари, които турците с изпращали обратно в България за да избиват кръвните си роднини.

51

Спрете ислямски Лъжи

преди 6 дни

Спрете с фалшивата ислямска про-терористична пропаганда като на ислямския джигхадистки диктаторски режими каквито са и Палестински, Ирански, Турски, Ливански, Сирийски Йеменски и др. геноцидни военно престъпници планирали, организирали всички масови убийства, войни и геноцид на Израел за да му ограбят цялата земя, каквито геноцидни масови убийци са само антисемити - нацисти, комунисти, ислямисти ( турци,араби) престъпници срещу правосъдието човечеството мира, докато Израел убива само терористите

50

Ердоган лъже&кле

преди 6 дни

Ердоган мина всички морални граници с наглите си лъжи и извратени клевети, измамни приспиващи на невинните жертви от Израел ислямски престъпления срещу Израел като нелегална окупация, постоянен терор, неонацистки геноцид военни престъпления и др.зверства които само безбожни корумпирани измамни антисемити като нацисти комунисти ислямисти вкл и джихадисткия режим на Иран Палестинска терор.съюз,Ливан Турция Сирия вършат, но лъжливо приписват на Израел дори в ООН ЕС Съд в Хага незаконно ислямизирани

49

Алекс

преди 6 дни

Мачкаш кюрдите в Турция,но говориш за геноцид в Газа.Доста нагло,но Ердоган го може.

48

dokera

преди 6 дни

Komsho cakamete i ti dase vklucish (10:16)

47

Анонимен

преди 6 дни

Слава на Господ Исус Христос и слава на Израел! Ислямът е от лукавия!!!

46

Анонимен

преди 6 дни

12,18,19,20,8 Щом се правиш на историк, прочети малко от извора, а не от руски, сръбски, или турски източници. Там ще прочетеш за всички турски кланета, за Батак, Перущица,например, за Кървавата сърбизация на Вардарска Македония, за която чужди историци пишат, че е населена с 90% българи, за клането в Одринска Тракия, за гръцките клането изтребили цели български села в днешна Северна Гърция.

45

Анонимен

преди 6 дни

И ти си виновен за него,затваряше си очите с години.Щяха ли арабите да предприемат атака ако не бяха мачкани с години,А възможна ли бе тя без израелските таини служби или маи беше финансирана от тях.Значи в един момент проспиваш топ събитие ,в друг правиш най- маасовия терористичен акт с пеиджъри.Опа ти или си гении или си супер *** или се равиш на нещо дето не си

44

Идеалист

преди 6 дни

До Истината е в земятаПри тази плодородна земя и климат, това не може да стане!

43

Анонимен

преди 6 дни

"Геноцидът в Газа се случи пред очите на всички и зае своето място сред историческия позор на човечеството. " Мога да добавя: И стана възможен поради под защитата на американските самолетоносачи" Позор за САЩ! Те могат да спрат този геноцид само 15 минути, като насочат ракетите на където трябва. У нас даже нямат смелост да кажат: "Това е израелска агресия!" Позор и за България.

42

Религия не е завсеки

преди 6 дни

До АнонименХристос ? Същия, който е пратен на кръста от своите сънародници, вместо масовия убиец Барабас . Римския управник им дава възможност да изберат кой да бъде пожален от римската управа в знак на добра воля и те посочват психопата Барабас да бъде освободен . Четете и се образовайте преди да слагате Христос и Израел в едно изречение освен ако не е за родното му място. Самите израелци могат да се обидят, за тях Христос не е пророк, а виж за мюсулманите е пратеник само дето не е последен.

41

Анонимен

преди 6 дни

Скоро следните държави ще престанат да съществуват: РФ, Беларус, Сърбия, Македония, Турция, Ливан, Сирия, Иран. Може и други да има..

40

Анонимен

преди 6 дни

България ще бъде истински свободна и просперираща едва когато турция престане да съществува.

39

Анонимен

преди 6 дни

Ердогане, разкажи за кюрдите, арменците, тракийските българи. Разкажи за Батак и Перущица.

38

Анонимен

преди 6 дни

Турция е кофата за смет на ЕС и на никого не му пука за мнението на мустакатия грозник.