8

Анонимен

преди 1 седмица

Децата са ***. Бийте ги до спукване!

7

Анонимен

преди 1 седмица

Прав е N5. Остави детето да огладнее, тогава и киселици ще яде с ентусиазъм. Ако е прехранено, ще се назлъндисва.

6

Разсмях се,

преди 1 седмица

Като си представих с какво ожесточение някои майки и баби тъпчат горкото дете, държейки го здраво с едната си ръка, а с другата със сила забиват препълнена лъжичка в устенцата му, докато то или е стиснало устни, или реве, та се къса. Познавам семейство, което разказва как тяхното се научило да захапва лъжичката и да не я пуска, за да не го мъчат повече - майката тегли лъжичката от устата му, а то я захапвало с такава сила, че тя чак го повлича. Това според вас хранене ли е или люта битка?

5

Анонимен

преди 1 седмица

Няма злояди деца, а както го научиш. Ти като го разгевезиш и да му уйдисваш на акъла ,много ясно че ще стане злоядо. Моята мaйкa като бях малък (80-ти набор съм) е имало периоди където се чудеше с какво да ни храни поради стечения на обстоятелствата. И тогава се начуихме да ядем с брат ми всичко кавото е приготвила. Качамак, мързелива баница, макарони, препечени филии с мас, попара с кисело и прясно мляко, попара с билков чай. Няма нещо което да не ядем. Не са гладувалиии гевезетата сега.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Детето ми яде всичко и е здраво и красиво.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Няма злояди деца. Има изперкали родители, които определят какво, кога и колко ще яде детето. Паралелно с това те ядат каквото си поискат, колкото си поискат и когато си поискат. Психолозите трябва първо родителите да излекуват и после да се обръщат към травмите на децата.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Яде със злоба! Подавайте им храната на поставка, за да не ви отхапят пръстите.

1

Анонимен

преди 1 седмица

На това детенце на снимката му няма нищо. а иначе по принцип, не тъпчете децата, дайте им възможност да се наиграят на открито. И не им развайте стомасите с близалки и всякави захари - няма да се отървете от болести.