145

Анонимен

преди 43 минути

Нефелното бункерно джудже е силно да удря само по нефтенови кладенци.

144

Анонимен

преди 46 минути

На русофляците предстои отнемане на личните карти и гражданството .със закон . Няма държава ,която , да търпи толкова време национални предатели !!!!

143

Не ги слушайте

преди 58 минути

Тия русофили, всъщност путинофили, дето ни настройват срещу народ който си защитава достойнството! Те са антибългари! Ние сме добър народ, помогнали сме на арменци, руски белогвардейци,евреи,ще помогнем! Не сме били богати, няма и да бъдем! Затова хората ни обичат по света! Имаме и някои лоши черти, най-вече завист, но не сме и най-лошите!

142

Анонимен

преди 1 час

До 141 Не бе не са ударили никакви складове. Лъжат и руските Z(зет) блогери и военкори.Българските русофиле не може да допуснат и да поверват, че руската армия е г.о.вно! Ако се изправи срещу НАТОвска, руската ще бъде пометена за,, три дня".

141

Анонимен

преди 1 час

Все удрят все контранастъпват и накрая молят САЩ и НАТОТО да ги спасява! Това е прокси войската на НАТО И САЩ На фронта няма почти украйнци там са поляци американци британци французи някой мамалигар от нашите *** съседи и това е

140

Анонимен

преди 1 час

Пак същата снимка от преди две седмици дето писаха че са ударили петролен склад в Крим . Почнаха пак пропагандите от м-и-с-и-р-к-и-т-е на Козяк 16

139

Ада на чебурашките

преди 1 час

Абе, стигнаха ли до Лисабон или още топуркат на 10 км от границата?

138

Нали

преди 1 час

преди 10 години турците свалиха руски самолет над тяхното въздушно пространство, при сирийските събития, преди това го правеха всеки ден, турците ги предупреждоваха да спрат, няма и няма,накрая го свалиха, Путин се репчи че ще нападне Турция и млъкна, защото знае че ще яде дебелия, а Турция е по силна военно държава от Украйна, ако тръгнеш трябва да знаеш какво те чака

137

Смех...

преди 1 час

...ДО ТУКА с т.н. " втора армия в света"....ХАХАХА....

136

Е добре нещо

преди 1 час

Поне за 3 години се видя несъстоятелността на руската армия, и то срещу противник средна ръка! А как си ги представяте с далеч по силни военно държави като САЩ, Турция, да не говорим за НАТО !

135

82 ОМБр

преди 1 час

Ама кви визи бре г а н ч о!???? Кой ще те пусне теб куропцоинеро,мафиоти да ходиш в САЩ ей тъй!!!;????

134

Видя се

преди 1 час

Руската армия има проблеми за 30 километра в Украйна за почти 3 години! Какъв Берлин и Париж сънувате?

133

Анонимен

преди 1 час

Укрите ще приключат с палежите, когато приключат руските рафинерии и складове!

132

Добре де

преди 1 час

А да знаете че във ВСВ, 1/3 от убитите граждани на СССР са от Украйна? То и затова Хрушчов, половин украинец,дарява Крим на УССР, там живеят дотогава татари изгонени от Сталин и не е заселено!

131

Анонимен

преди 1 час

Като четем новината, разбираме, че някъде в Луганск Русия имала нефтобаза. Колко ли още такива имат? Разбирам да нямаха петрол и да имаха една база. А те имат и едното и другото в невъобразими количества. Мъчно ми става за Украйна.

130

До 128

преди 1 час

Като са една държава вътре могат да си променят административното деление както искат! Сега СССР няма, но това не дава право на Русия да граби територии!

129

Анонимен

преди 1 час

Когато руснаците пак стигнат до Берлин, сигурно и тогава днес.бг ще ни занимава с някоя новиничка че горяла била руска цистерна.

128

Анонимен

преди 1 час

Точно преди 85 години СССР подарява на Литва почти 7 хиляди квадратни километра територия включително със сегашната столица Вилнюс (Вилна).

127

Русия

преди 1 час

Е културно понятие от Азия, има и територия в Европа, но то е само географски! То и Турция е така! Това не ги прави европейци!

126

Анонимен

преди 1 час

А какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гьзове, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?