40

Анонимен

преди 2 часа

И това НЕЩО се направи да изглежда като ТРАЛАЛА-ВЕСТИТ

39

Анонимен

преди 4 часа

Престъпник!

38

Анонимен

преди 4 часа

Енджи от Хизбула лице?

37

Анонимен

преди 4 часа

Колко взема на час?

36

Анонимен

преди 4 часа

Хайде сега, да четем скудоумията и на госпожата с измислената професия и бедния речник!

35

Анонимен

преди 5 часа

Тази госпожа преси години в една къща с едни съквартиранти плюеше България, колко сме били зле, Ливан колко бил хубав.Защо се евакуира тук като ни оплю?!

34

Анонимен

преди 5 часа

Аватарите на Мосад се пробват тука да ни настройват ни в клин ни в ръкав срещу арабите. Ние нямме нищо против арабите и ни харесва да си живеят мирно в техните си държави. Точно заради Израел, САЩ и Британия прииждат масово насам.

33

Анонимен

преди 5 часа

па и ние сме егати подметките жалки -на няква арабка ни е важно мнението -ква е тая бе ? па всякви *** превзеха телевизиите, рахали грозни , фикита , арменци . и Все чалгории и простотии сеят ! В центъра на софия Гето ! България изкупена почти цялата от турци и помаци , а някъв български народ ? блеее беее като овци на стригане

32

Анонимен

преди 6 часа

до 27, затова САЩ и Англия са бомбардирали България и избивали цивилно население, според идеолога на бомбардировките Чърчил те са избрали тези управляващи, които са съюзници на Хитлер, това е тяхна вина, народ който воюва срещу освободителката си Русия няма право на държава

31

Анонимен

преди 6 часа

Ясно е кого подкрепя народа в ЕС- само битивитата не знаят милите! Но пък гледа ли ги някой?!

30

Анонимен

преди 6 часа

до 27, така ли отвръщат на иранския удар, бомбардират Бейрут, защо не Иран?

29

Анонимен

преди 6 часа

до 26, а на кого да са, Ливан няма армия, нито самолети, също като нас

28

Анонимен

преди 6 часа

жИнъта гладен дИцЪта и той

27

аноним

преди 6 часа

Казва тая-бомбардират мирни жители!А Хизбула,която една година стреля по Израел-днес също-също ли е мирна?????

26

ДругарО Пешев

преди 6 часа

Как пък разбра точно, че са на Израел самолетите от земята.

25

Анонимен

преди 6 часа

Интересно,когато преди една година от Ливан започнаха да бомбардират ежедневно,и ежечасно-по Държавата Израел-защо тогава не мислехте,и не помислихте за мирните си жители???Те-ливанците се смееха и черпеха при всеки удар,смееха се и когато падаха техните бомби над израелските градове,и обявяваха пред света-колко са велики,че са ударили нещо!СЕГА?????

24

Анонимен

преди 6 часа

Как "Хисбула" съществува без подкрепата и помощта на ливанците,нека някой да ми обясни? Същото е като "Хамас" и палестинците. Прокопани подземно канали с километри,снабдени с вода,ток,храна и оръжие. И всичко това без помощта на палестинците,така ли? У нас това не може да се разбере,защото ние не сме виждали и не разбираме как се защитава и пази народ и държава от външни врагове. Ние никога не сме имали такива управници-войни. Ние имаме само схемаджии.

23

Алекс

преди 6 часа

Ливан осигурява убежище и подкрепа за "Хизбула".Израел какво да прави? Да чака поредната атака като на 07.10.2023 или да ликвидира заплахата? Енджи да потърси отговорност от ливанското правителство,което позволява съществуването на терористична групировка в Ливан.

22

Анонимен

преди 6 часа

Като гледах как се беше барнала в студиото,не мога да се убедя,че страда!

21

Българинъ

преди 7 часа

На 8.10.23 къде беше? От десетилетия няма един евреин в Ливан, и терирториални конфликти няма, и споразумение за морска граница има, и делене на залежи с газ има. Ама Ливан реши да нападне непровокирано Израел, чрез Хизбалла, ден след зверското клане на Хамас от Газа. "Солидарност". Оттогава яде заслужен и непропорционален бой. Гордо до Израел. Срам за двуличното циврене на ислямистите.