82

Обективен

преди 9 минути

" Човек и добре да живее ,умира и друг се ражда....." . Но песните остават за поколенията. Лека му пръст.

81

Руси

преди 46 минути

Абе то след 80 живот ли е и без това?

80

Сульо

преди 52 минути

До IQ 3.14.Айде,започвайте да кръщавате улици,площади.Ал.Невски преименувайте.Черни връх ако искате.Ордени,медали,и депутат беше,че и народна пенсия му гласуваха.Постамента на СА е свободен.Направете Му паметник.Минеков чака поръчка.Или Вежди-нашия Роден.

79

Христо Христов

преди 56 минути

Чак пък патриарх...

78

Някой

преди 1 час

Жалките хейтърчета са си наказани от Бога, дадено им е да ...мразят! Няма по-жалко нещо от анонимни хейтърчета!

77

Арам

преди 1 час

Съборихте паметника на СА.Минеков да му извае скулптура и го монтирайте там.Чета само ох,и ах.Живота си тече,земята се върти.То когато Людмила Живкова почина ,нямаше толкова охкане.Само е чудно къде ще го вадите -на черква,или в синагога.

76

Т

преди 1 час

Казано е - "За мъртвите или добро, или нищо. Но, все пак нека да си кажем истината, а тя е, че "пресоляваме манджата". Починал е един СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТЕН музикант, който сега едва ли не ще изкараме национален герой. По всички телевизии и радиостанции до втръсване се пускат песни на СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНИЯ БГ- соц музикант Маричков. По време на СОЦ-а мнозина музиканти бяха репресирани и някои платиха с живота си, докато "щуреца" пееше под покровителството на Партията-майка. След дворцовия преврат на 10.11. 1989 година Маричков "обърна палачинката", стана седесар - депутат и злобно клеймеше "лошите

75

Анонимен

преди 2 часа

Лека му пръст

74

VladTepes

преди 2 часа

За съжаление страданията като комсомолски секретар се отразиха зле на здравето му.

73

Българин

преди 2 часа

Маричков си беше личност! Анонимни продажни хейтърчета да не се напъват да го коментират , малки са ! Дори и инцидента никога не се е криел и пое цялата вина! Той си е личност за няколко поколения, за цяла една епоха , и тепърва ще се изучава неговата музика ! Винаги е бил Някой...

72

До 78

преди 2 часа

Не давай акъл, да не го последваш внезапно

71

Анонимен

преди 2 часа

Айде Щурецо отивай при жената която УБИ с колата си, че да се запознаете и да И се извиниш, че си я убил!!!!

70

Анонимен

преди 2 часа

Мир на душата му. Пазете Лилето, защото тя е по-възрастна от Маричков, но продължава да пее на сцена, да е жива и здрава.

69

До 72

преди 2 часа

Това е негова версия .В ляво ,пък зад храсти и още какво ли не и точно на не миго се случва.Вярвай му.

68

НЕЩАСТНИ РУСОФИЛИ

преди 2 часа

ПУТИН КОЛКО ЖЕНИ УБИ, НО ВИЕ ЕДНА ДУМА НЕ ОБЕЛВАТЕ, ДОРИ СЕ РАДВАТЕ И ПОЗДРАВЯВАТЕ

67

Анонимен

преди 2 часа

Какви кумунисти са ви в тик вите...Внук е на арх.Киро Маричков,а по майчина линия-на диригента Борис Левиев.Наградите получава не при "комунизма" 2010 г получава орден "Св.Кирил и Методий"1степен,а през 2020 най-високото отличие орден "Стара планина"1 степен...

66

Домбил Бомбасов

преди 2 часа

До Да Янице миле китич е в прекрасно здраве и прибира по сто ияди марки на участие. а ти лумкаш с шест браузера да може да изкараш за тока. и съм ти казвал 20 пъти да не ме сочиш с пръст ако не искаш у магазина пак да гледаш на другата страна.

65

Анонимен

преди 2 часа

До 69 Да на 10. 10 1999г.Маричков се блуска в друга кола която е с предимство. Умира жена. Маричков е осъден на 3 год. условно.НО, само той ли е виновен? Има знак STOP, но отлявата страна на пътя, зад храсталаците и не се вижда добре.

64

Да Янице

преди 3 часа

И ти като Домбил се интересуваш от здравето на Миле Китич.

63

До Безмозо

преди 3 часа

Макартни може да изнася концерти и до 100 години.Това не е критерий ,за всички музиканти.Юбилей няма да има .Пойнтесесувай се за дати те 10.10.1999 , 11.10.2024 свързани с Маричков и ще разбереш защо.Макартни не е убил човек.