12

Анонимен

преди 53 минути

Заради тъпия маратон блокират София. Защо не тичат, където няма да пречат?!

11

Ужас

преди 1 час

Защо трябва да се пречи на цяла софия - на витоша пьтеки бол - а сетих се да се усвоят едни пари

10

Войводата

преди 2 часа

1. ЗА НЕЯ.2. САЩ възстановиха ли се вече? Само 50 млрд са били щетите 3. Къде са финансираните от САЩ статии против Русия и за бившия Израел? 4. Това с 50 млрд звучи, като дошло от същото място, което ни казва, че САЩ летят из цялата вселена 5. Да не би двата урагана да струват 3 000 000 000 000 долара общо?

9

9

преди 3 часа

И ряздран ***, с типичното си селско високомереи казва, че който (койтУ на техния език) не иска, да живее като селсла, гнъска, вмирисана, изкопана от адовите дълбини, просташка пръчка - той е мнооого задръстен. Но селските "морафети" вонаги се провалят с гръм и трясък, особено, когато се опитат, да наложат селското си битие, за да задоволят дребнавите си сесллси потребности, на болнавото си селско самосъзнание!

8

Софиянец

преди 3 часа

Аман на простотии. Да ходят да тичат в гората

7

Анонимен

преди 3 часа

Автомобила го оставих пред вас, а с жената си изкарахме много добре. Хахаххахаххахах

6

Анонимен

преди 3 часа

До Diego - Ти секс-маратон ли ще организираш, бе? Както тръгнало, ден през ден маратони, защо да не направим и един такъв? Девизът му може да бъде "Да помогнем за решаването на демографския проблем!"

5

Няма лошо

преди 3 часа

Но в името на какво тези 1000 човека ще търчат като изоглавени из София и ще спират движението? Ще бъде хубаво, ако всяка година маратонът бъде посвещаван в името на някаква кауза.

4

Вуте

преди 3 часа

Добре дошли в един европейски град!Където има фестивали, спортни събития и култура.Оставете автомобила и си изкарайте добре!

3

Киро острото

преди 3 часа

Миналат седмица в Неделя Тодор Александров и приходящите улици бяха затворени за маратон, тея дни пак. Евала. Всеки ден мратони.

2

Фандък

преди 4 часа

Бати маратона. Всеки месец некви маратони, колоездачи, бегачи, евачи.

1

Т

преди 4 часа

Да бяхте сложили карта на трасето