41

жената

преди 1 час

Постоянно живее на гърба на мъжа и лежи а го гърби с ядове и работа.

40

Анонимен

преди 1 час

Щом имат по-силна имунна система, тогава защо жена ми боледува по-често?

39

Анонимен

преди 2 часа

Живееш в апартамент на последния етаж.... Комините бълват изпражнения във въздуха... Не можеш да си отвориш прозорците и вратата на терасата за да си смениш въздуха със свеж.... понеже навънка е дим.... от съседния блок на който комина пуши ли пуши..... думата "Комин" не се различава много от думата "Комyн"! Това означава, че Комун технологиите опушиха с Комини света!

38

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен 38 - Те и с дърва и въглища са се топлили дедите ни, но не са дишали замърсен въздух. Други са днешните замърсители, не тези видове топливо. Ама не изнася на едни хора с пари, та си измъдрили набързо виновник за замърсяването.

37

Popa ot razgrad

преди 2 часа

И след всичко това жените искат равноправие...ако природата и науката казват че това е невъзможно, то тогава е безсмислено да се върви срещу природата и науката...

36

Анонимен

преди 2 часа

От както измислиха цемента за строителен материал, бачкаторите го вдишват и измират млади... Та идете в Еленския Блакан и вижте как са строили нашите деди. Първи етаж от Камък. Втори етаж Дървен. По средата Каменен Джамал за топлене със слама и като запалиш малко слама и камъните като се загреят, топлят те през цялата нощ и ден. Без горене на Автомобилни гуми, Дърва, ***, Газ, Ток.... за да се затоплиш.

35

Анонимен

преди 2 часа

Защото тежките професии ги бачкат мъжете. Не подценявам изобщо жените, ама жени на строежа няма.

34

Анонимен

преди 2 часа

Защо Кучетата и Котките ги Отпаразитяват, а хората не? Понеже най-големиятПаразит са дофторята и мед сестрата с "Шестопръстната Ръка" да ти набие иглата и да станеш "Грипясъл" и "Коронясъл" към гроба за да имат работа не само Дофторята но и погребалните параковчежници!

33

Анонимен

преди 2 часа

Химеотерапията цялостно ти унищожава Имунната система - Избива Белите Кръвни Клетки и повече няма кой да се бори с ЧервеитеПаразитите и Не добрите Бактерии като Кандидата.... Но виждате ли ...Дофторята Ви открили Рак? Рак Няма... това е измислена Фърфълдачница - ПариМелачница.... Има ПаразитиЧервеи и Не добри Бактерии.... Вируси не съществуват.... Генетичните Точици по повърхността на Бактериите с които като навлязат в тялото ти, и за да прежиевеят произвеждат белтък, ги нарекли "Вирус"!

32

Анонимен

преди 3 часа

Всички Антибиотици унищожават Имунната Система!

31

Анонимен

преди 3 часа

Всичко в тая статия е "Тра, Ла, Ла"...Псевдо учените няма какво да правят и започнали да барат женските и мъжки хормони, които виждате ли, влияят на вашата имунна система! Здрави Кости. Здрава Кръв. Здрав Орлов Поглед. Здрава Нервна Система и Здрава имунна система.... В блендер поставяш Българко кисело мляко, доливаш още толкова вода и додаваш една връзка Свеж Зелен Магданоз. Правиш го на сок и го пиеш. Магданоза започва да прави Магии и със Здрав КурДоКолянко набъбваш всички Мед Сестри!

30

Анонимен

преди 3 часа

Щото мине - не мине месец и нещо им става. Все пак имунната система трябва да се пребори с всичките неща, които се вкарват през дупките в тялото.

29

Анонимен

преди 3 часа

Природата е решила мъжът да бъде войн, ловец и борец и затова му е дала по-слаба имунна система?? Няма логика. Просто жената докато си стой вкъщи на топло, мъжът работи навън в лоши условия. Елементарно!

28

Анонимен

преди 4 часа

Природата е решила жената да зачева и да износва бъдещите човеци. После да ги кърми и обгрижва докато станат способни сами да съществуват. Затова природата се е погрижила жената да има силна имунна система.

27

Анонимен

преди 4 часа

Защото жената е подложена на много по-малко стрес. В днешно време всички подкрепят само жените с всякакви програми за подкрепа, проекти само за жени, НПО-та финансиращи само подкрепа на жените и т.н., но на никой не му пука за мъжа и неговото здраве.

26

Джендър предатели

преди 4 часа

Имуннната система при мъжете и при жените функционира по различен начин. . . . . Не може да бъде! Предатели! Ами аз като безполов как да ме лекуват! Къде е тайната полиция (1984, Оруел)?

25

До 33

преди 4 часа

В твоят свят на кифладжии и kифли може и да е така. Единици са мъжете, които се поддържат над 40 год. Възраст, затова за позицията на тойбой си намираме до 25 годишни. Мъжете стават само за вибратори и като му свършат батериите на един, си вземаш нов модел.

24

28-ма,

преди 4 часа

ти в кой свят живееш? Силният ти пол, гледа само и единствено да попадне на някой от "слабия" пол, че да се грижи за всичко, докато ти се събудиш на 35 и осъзнаваш, че вече си една застаряваща кифла, дето никой не я иска... С извинение към жените, които успяват да се поддържат до към 40 :)

23

Анонимен

преди 4 часа

Чакай бе, нали всеки си избираше пола и бяхме равни? Ся ако някой си избере да е жена - автоматично имунната му система става по-силна ли? Гахахахаха!

22

Анонимен

преди 4 часа

Краката ми миришат на пушен оцет.