40

Христо Христов

преди 1 седмица

Какво ревете бе, про'с'таци неграмотни? След две седмици ПАК ще гласувате да слугувате на сащ!

39

Христо Христов

преди 1 седмица

Сащ създават и подкрепят всички конфликти по света. Факт.

38

емо

преди 1 седмица

егати държавния секретар, егати представляваната от него държава - всичко, казано от него, е неистина или просто лъжа, граничеща с цинизъм относно хуманитарните грижи в газа. великият Алеко Константинов, в пътеписа си "До Чикаго и назад", чрез устата на сърбина, е казал една голяма истина за америка - "овде парица е царица и е таква велика корупция, где е нигде по свету нема". и досега е така, а ни учат на демокрация.

37

Анонимен

преди 1 седмица

Aко се притесняваха наистина, щяха да са ударили Израел и да защитят Иран, Ливан и палестинците от непрекъснатата агресия на Израел.

36

Хххх

преди 1 седмица

До 34Трай веимбециликус.....вече всеки може да направи компютър или телефон...проблемът е как ще го продаваш...затова китаец ти прави телефона и гринго тигонабива доташаците като ти го продава на цената на кола...и България може да прави телевизори и тостери и компютри ама трябва да вкара милиарди които след това не можеш да си върнеш...абе от къде Ви намират такиваимбецили ве.

35

Анонимен

преди 1 седмица

Как па не ги е срам тия, да почнат война и да не са поканили ФАЩ, ще им развалят статистика. След края на втората световна ФАЩ били преки или прикрити участници в 3/4 от водените по света войни...

34

Анонимен

преди 1 седмица

До Гошо "Кои са САЩ" - Аве пумпале, за да пишеш глупостите си са " виновни " САЩкомпютъра ти , телефона и всичко около тебе е създадено от тях .Твоята рашка даже не може да плагиатства , за нищо не става, а за капак отиде разби живота на украинците .

33

Гошо

преди 1 седмица

Тоя Блинкън ако е *** да не прави и нас такива. Притесняват се а нагнетяват с оръжие и евреите и фашистите. Кои в същност са САЩ?

32

Анонимен

преди 1 седмица

всеки вече лъже и маже без срам, най-нагло. едно говорят, а друго правят. всички. реално тече преразпределение на сферите на влияние в цял свят или както повече е известно 3СВ.

31

ЧИЧО СРАМ няма

преди 1 седмица

В една много мъдра книга е написано "по делата ще ги познаете". А делата на тези показват точно обратното. Голяма част от убитите са с тяхно оръжие или от оръжие купено с техни пари, при ясното съзнание за какво е това оръжие. Единственото, което ще ме накара да повярвам на заглавието е ако се притесняват за броя на жертвите, щот е прекалено малък. А в УСАто 68% са против подкрепа за Израел. Толкова за басничките за демокрация и човешки права.

30

Тя

преди 1 седмица

Лицемери

29

Тя

преди 1 седмица

Споко,давайте оръжие,както само вий си знайте и нема страшно С

28

Анонимен

преди 1 седмица

"Русия влиза в играта между Сащ-Израел -Иран.Натаняху звъни по телефона ,но Путин не му вдига." - реално войната е за залежите на нефт на арабите и персийците. Единия вариант е Иран да опази въздушното си пространство и да започне война извън границите си, което е добре за Русия защото тази война ще струва много ресурси на Израел и запада... В другия случай Израел напада Иран, взривява им нефтените кладенци, обаче Русия пак печели защото ще изнася нефт на Китай... Win-win.

27

Тръмп

преди 1 седмица

Ох!Много съм притеснен!

26

Цирк

преди 1 седмица

Крадците викат дръжте крадеца...

25

сърдитко

преди 1 седмица

Израел без Сащ няма да посегнат на Иран.Сащ решават всичко.Русия влиза в играта между Сащ-Израел -Иран.Натаняху звъни по телефона на Путин,но Путин не му вдига.

24

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ дадоха оръжие на Израел, с което хиляди цивилни бяха избити, а сега се притесняват от разрастване на конфликта? Защо правят целия свят на ***?

23

Анонимен

преди 1 седмица

Като са толкова притеснени, да спрат конфликта, а не да го подклаждат. Лесно е - разкарват си от там корабите и войските, с които помагат на Нетаняху и конфликтът ще утихне до три дни. Ама не би! Аймуни лицемерни.

22

Анонимен

преди 1 седмица

Притеснявали се били... Дрън, Дрън... Затова ли от ден 1-ви снабдяват с оръжие Израел и изпратиха войски да пазят евреите?! САЩ се правят както винаги на "ни лук яли, ни лук мирисали" . С Украйна ситуацията е същата. САЩ са подли и подмолниа

21

Насам натам

преди 1 седмица

Притесняват се от това че Путин е изпратил в Иран ракети,изтребители и много военни съветници.Сащ наливаха оръжие в Украйна ,сега Русия ще налива оръжие в Иран за да си го върнат.Иранците без Русия са нищо.Очаквам война между Сащ и Иран.В Ирак има много американски военни бази.