17

Анонимен

преди 2 часа

Произвеждат се зърнени култури в излишък в България и се субсидират. Но внасяме зеленчуци ,плодове, млечни продукти и месо които умишлено не се подпомагат, а са дъмпингирани от Турция, Македония и др. даже не в ЕС държави. Т.е субсидирани във външни държави продукти с ниска цена продукти изместват родните. И никой от отговорните в министерството не си прави труда да реши този проблем.

16

ами

преди 2 часа

"България е последна на опашката по сдружаване в целия ЕС". Повече от 10 г. има написани правила за "Организация на производителите",но желаещите са едва 2%. Държавата ли ви е виновна,че не си вярвате и евентуален страх от рода на "ама ако се прецакам, единият може да вземе малко повече от мен"?!? В цяла Еврпа хората се "кооперират",за да влият на предлаганите изкупни цени от тарикат търговците,а тука всеки с 10-15 дка сливи чака някой да му предложи 1-1.2 лв. на кг., ами.......нема как да стане

15

Абе, глупости....

преди 2 часа

ТОЯ МЕНТЕ-- СЕКТОР, Е РАЙ ЗА ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ....И ПЪЛЕН С ДАЛАВЕРАДЖИЙ ДА МУФТЯТ ДЪРЖАВАТА!

14

коментар

преди 3 часа

А къде е българската продукция, която ние като потребители да купуваме, че да искат помощ от държавата нашите уж земеделци? Няма такава, всичко е внос, най-вече от Турция! Това, което тук-там се появява като българско е прекалено скъпо и потребителят налита на евтиното, макар и да е вносно.

13

Смех...

преди 3 часа

АМИ НАПРАВЕТЕ ЕДНО АПК ИЛИ ТКЗС--- ТА ДА ИМА РЕД!ТЪКМО ЩЕ ИМА ОТ КЪДЕ ДА СИ КРАДНЕТЕ ЗЕЛЕ И ЧУШКИ ЗА ЗИМАТА....ХАХАХАААА....

12

Анонимен

преди 3 часа

11 броя чуми са минали през вековете през България. И сега 12 с короната.Но като чума в парламента, български народ едва ли ще успее.

11

дърт земеделец

преди 4 часа

социализъм за богатите. да живее международното положение.

10

главанаков

преди 4 часа

кирету и хасан попския ръкав ще теглят сега едно бързо кредитче от съучениците с в "харварт" и че ви платим земеделци. даже на онова джудженце дето клеветеше бат порко че му дадем там да има да сипва бенз на ламборжиниту.

9

Анонимен

преди 4 часа

Eh, pone ima cherna kutia.

8

Анонимен

преди 4 часа

Турска помощ нема ли - за турските домати и чушките :)))

7

Анонимен

преди 4 часа

Много важно Нали шарлатаните властват

6

и те така

преди 4 часа

който не може да се справя да отива да работи за некой който умее да се правя

5

факт

преди 4 часа

има държавна политика и то не лоша , просто земеделците извиват ръцете на политиците за да си купуват нови жипки

4

Фед Красивия

преди 4 часа

Земеделието сами го превърнахте в бизнес.Но да научите,че в бизнеса има печалба ,ама има и загуба.В бизнеса няма,ако днес съм на загуба,ми дайте пари,че пак да съм на печалба.Поемате си негативите и или напред или разпродаваш!!!

3

Анонимен

преди 4 часа

Kak ve...slavi kombainer i balerinite s motikite...iliana raeva s diamantenite lopati...stefka kostadinova s grebloto na senoto

2

Иван Костов

преди 4 часа

Държавата е лош стопанин ко ривети сига а?

1

Анонимен

преди 4 часа

Ква е таз украинска помощ 600 милиона на аванта :)))