68

Пипо

преди 8 минути

След дъжд качулка.... Кой трябва сега да прехвалим за това разследване и да чуем от прокуратурата как ще го накажат ако обвиненията се окажат верни...

67

Пловдив

преди 54 минути

Въобще,не можеш да се Докоснеш,до моето интелектуално ниво,ще ти е трудно,да не кажа,невъзможно.Ограничен си,Яко.

66

Пловдив

преди 57 минути

Коя е тази тенесистка,как се казва?По- добре,да си мълчиш,и,хората да те мислят за ***, отколкото,да кажеш нещо,и да разсееш всички съмнения.

65

Българостанец

преди 58 минути

Ние от Българстан сме твърдо застъпени зад правоверния Ал-Файед! За нас всички жени са ку**и и тяхното място е в кухнята. Те нямат права, а само задължения към нас!

64

Анонимен

преди 1 час

А, и други златотърсачки ще се появят. Няма да са само тия.

63

00-11

преди 1 час

"""Многократно била насилвана... """" -------- Но, вместо да напусне още същия ден и да се обърне със заявление в полицията, че е била "изнасилена", е избрала да остане в разкошното имение на милиардера и да получава солидна заплата!? Е, туй.., как става???????

62

Русия

преди 2 часа

Британия иска да заличи убийството а сина му и снаха му ф Париж 1997г. Ал фаейд много въпроси задаваше за Доди и пръцеса Даяна.

61

Анонимен

преди 2 часа

До Пловдив Очакваме да заминеш за русия или китай копейка. Нали си спомняш как една китайска тенисистка изчезна преди 2 години? И как после се оказа, че си е била заплюта от един партиец от политбюро на централния комитет.

60

анонимен

преди 2 часа

Ха , че аз без да съм милионер съм ги навървил към сто и нещо ! Сега съм на 62 и пак имам любовница на 42 !

59

Анонимен

преди 2 часа

То и у Нас в момента шефовете си търбушат амбициозните служителки, а те си мислят, че ще станат принцес, а са просто поредната бройка. Старите хора са казали, че ако искаш да ти върви бизнеса да не си ползваш онази работа там дето си вадиш хляба.

58

Пловдив

преди 2 часа

Значи, ЕВРОПА,излиза,че е една клоака, богаташите,си правят каквото искат,без да им търсят отговорност,това ли са , европейски ценности .Трагедия.

57

анонимен

преди 2 часа

Евалла , накефил се е яко !

56

Анонимен

преди 2 часа

Млади моми от бедни семейства са търсили финансови облаги. Този човек им е дал възможност да получат нещо и да си живеят с илюзията че ще се омъжат за милиардер. В такива случаи явно целта оправдава жертвите. Те много добре са знаели за какво става въпрос. Сами са отишли там. Естествено че обявата е била за "бавачка". Кой милиардер ще обяви че търси *** ? Забележете че сега се сетили да говорят. Защо? Защото той се е гътнал и нищо не им е оставил. Пич от всякъде.

55

Анонимен

преди 2 часа

Помните ли Доди ал Файед и Даяна, които загинаха в адска катастрофа, още тогава се говореше за партита масовки с много безплатна дрога и алкохол, парите и властта развращават!

54

Политкоретен

преди 2 часа

В момента всичките шейхове в Дубай правят същото, че и по-лошо. За имението Плейбой или рапърските партита да не говорим. Интересно, че се сетихте точно за този милиардер.

53

Продълж. 3

преди 2 часа

Другата хитруша се оказа по-съобразителна. След като се увери, че няма да я вземат за снаха, се примири, но не прекъсна връзката си с баламурника и дори се стигна до подаряване на златни бижута. Така майка му се опита да разкара нахалницата. Но, ако искате вярвайте, до ден днешен тази поддържа отношения с него, макар че той отдавна вече е женен и има дете. Но стигна до висок пост и тази явно няма намерение да се откаже от него. С две думи, във всеки клас има такива амбициозни "изпълнителки".

52

Ха-ха

преди 2 часа

Има пари. Угажда си ...

51

Анонимен

преди 2 часа

А на мурветини не вярвай никога

50

Анонимен

преди 2 часа

Има ли милярдер да нее престъпник.Бог е казал по лесно камила ще мине през иглени уши отколкото богат да влезе в рая не слугувайте на златният телец Амин

49

Прокурора

преди 2 часа

С две думи куурввити си търсят парите😀