19

БРАТУЖКИМ

преди 1 седмица

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МРАКОБЕСНИЦИ НЕБИХА МОГЛИ ДА СЪЩЕСТВУВАТ БЕЗ ПОЖИЗНЕН ВОЖД.

18

БРАТУЖКИМ

преди 1 седмица

...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ПЪРВОАПРИЛСКАТА ЛИНИЯ НА ПАРТИЯТА С ГОЛЯМОТО РАЗКРАЧЕНО НА КРЕМЪЛ "П"...КЪДЕТО НЯМА ЛУСТРАЦИЯ Е РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ. С ЛАВА НА РОССИ ДОКРАК!!!...

17

Анонимен

преди 1 седмица

До Ким Чен Кардашянде тоя късмет, ама не БГ куупейките драпат със зъби и нокти в лошия Запад. Не щат да ходят любимата си Раша или недай си боже СК. Явно се докарват един вид апостоли-великомъченици, икони ще им направим като гушнат букета наякой ден.

16

Троян

преди 1 седмица

За Чингиз Хан, да напише два реда осман. Да се посмеем на великата османска империя, султана на която е разкарван във кафез по пазарищата.

15

хахаха

преди 1 седмица

е то там има ли некой да не е революционер комунист бе

14

VladTepes

преди 1 седмица

До Ким Чен КардашянСеверна Корея е абсолютна феодална монархия с комунистическа фасада и освен фасадните елементи няма практически нищо комунистическо още от 70-те години.

13

VladTepes

преди 1 седмица

Браво на династия Ким - създатели на уникална абсолютна средновековна феодална монархия с теократични елементи и комунистическа фасада, достоен наследник на Тимур, Тамерлан, Чингиз Хан, Сукатай и т.н. Марксизмът е нелегален и за изучаването му се полага дълъг срок в трудов лагер. Чудесно би било да се обединят с Южна Корея в единна абсолютна средновековна феодална монархия с династия Ким начело.

12

художника

преди 1 седмица

Тия са по-зле и от зоопарк. Там животните също са затворени, ама поне ги хранят и лекуват.

11

Анонимен

преди 1 седмица

Всяка филия с мас - съюзник на прасетата! Всяка консерва Русенско варено - герой на Свещенната Свинска империя Чалгария! Гласувайте за Трите прасета Боко Тошо и Пеевски! Слава на Свинският Триумвират!

10

До 12

преди 1 седмица

Не не са. Северна Корея е доказателство ;) И у нас ги има още, измират ама бавно.щом има още кой да получава пенсия на активен "борец" ...абе ти май си от тях? А?

9

Анонимен

преди 1 седмица

А къде е Бан Ки Мун чо?!

8

Тез не са

преди 1 седмица

Бай Желю Философина, ти ли си бе? А сега дружно "Кой не скача е червен!" Мислех си, че динозаврите са измрели, но явно съм сбъркал.

7

Тез са

преди 1 седмица

100 години, назад. При нас отдавна го играхме тоз вариант.

6

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Тия гьок тюрки азиатски нямат дори минимална представа какво е Животът и що за стойнисти е вложила в Него Майка Природа. Пеосто не виждам никакъв смисъл да ги търпим на планетата тия потомци на Мертвата материя. В устата на Вулкана,Булгана всички до един.

5

КНДР е ядрена сила

преди 1 седмица

Първа по артилерия сухопътна сила. Ким Чен Ун е много сериозен ръководител. Не случайно е цензуриран от т.н. демократични журналля. Умната, че ще играят шамарите!

4

Лошо иде демокради

преди 1 седмица

Стягайте куфари и към Белене.

3

Карачанаков

преди 1 седмица

Какви оръжия да демонстрират той ги даде на рашките,но най важното работниците трябва да се обучават и култивират.............

2

Ким Чен Кардашян

преди 1 седмица

Северна Корея - чудесно място за отрезвяване на всевъзможни комунисти, социалиcти, сталинисти, русофили и всякакви други промити мозъци.

1

пияница мистик

преди 1 седмица

Защо си правят труда да ги правят тези събития, конгреси, паради и т.н., след като е ясно и на севернокорейците, а и на целия свят, че тази династия Ким ще управлява до свалянето чрез революция на диктатурата. Ама дали ще стане скоро....надали. Той народа вече е вкаран в Матрицата и не знае какво е демокрация и свобода, че да я иска