18

Анонимен

преди 1 час

До Запознат 500 лева? Това да не би, да са ммного пари за обувки ... Една хубава колекцийка на маратонки Адидас е 300 кинта ввече :) ... ха ах ах

17

Анонимен

преди 1 час

Коя е тристанка?

16

Запознат

преди 1 час

Най-добре да спрат да ни плащат,да работим безплатно да има за Мазератита и шефът ти,който носи обувки за 500 лв.да ти казва,че 1000 лв на месец са ужасно много пари!

15

Анонимен

преди 2 часа

Коя тристранка, работодателите, купените синдикати и държавата с купените чиновници пак от работодателите ли? В тая загниваща държава с намаляващо население и увеличаване на слабо образованите, се нуждае много спешно от лява политика. За съжаление такава партия в наши парламент няма.

14

Анонимен

преди 2 часа

Това е безумие - да дават 1000 лв на хора, които и 50 не заработват.

13

Н.

преди 2 часа

Давайте, а след това вдигнете и данъците. Така се прави в бедните държави.

12

Анонимен

преди 3 часа

2000 нето лв за всеки подпирач на метла или лопата! Сещам се за един виц - Шефе, счупими ми се лопатата, какво да правя? Подпри се на багера!

11

Анонимен

преди 3 часа

Днесът, поради каква причина думата "чuнoвнuцu" я заменяте със звездички?

10

Анонимен

преди 3 часа

Съкращавайте държавната администрация! Ама не да махате по 1 пенсионер от общинската администрация и да назначавате още 5- *** на неговото място, а яка чистка- минимум по 30% от общинска, областна администрация, НАП, НОИ, съд, прокуратура и пр.

9

Фед Красивия

преди 3 часа

до 4 ахаха,ти имаш ли бизнес,плащаш ли осигуровки до 10-то число?Късат ли ти ДДС до 10-то число пак?Нали и ти не теглиш ДДС после след отчетната,от страх от Проверки със запорирани сметки?така си и знаех,нямаш.Грам не си наясно,какво е "да развиваш оцеляващ бизнес в България" .не случайно средно 50 000 остават на улицата след предното АДМИНИСТРАТИВНО вдигане на МРЗ.Не случайно има дефицит.Щото е унищожен частния сектор ,а чиновника е зейнал с ей такава уста за отпуски болнични и заплати и бонуси

8

Анонимен

преди 4 часа

Да съкращават държавната администрация и публичния сектор! Да въведат прогресивно данъчно облагане и необлагаем минимум! Нищо не правят. Пълно бездействие.

7

Анонимен

преди 4 часа

А минималната пенсия кога ще обсъждат? Оня комсомолец Велев иска да замрази пенсиите. Човекомразец! Пак ще ударят по най- уязвимите.

6

Анонимен

преди 4 часа

Аколко е заплатата на тристранкото от снимката?

5

Извади

преди 4 часа

Соц сако

4

ХАХАХАХАХАХАХА

преди 4 часа

ама бизнеса нямало да понесе 1077 лв минимална.. евах ви у бизнеса смешен щом не можеш 530 евро заплата да плащаш!!а като не можеш да плащаш.. да го д'ухаш.. няма да те има и друг вместо теб ще може

3

Безмислено

преди 5 часа

Оставете пазара да решава! Скоро ще се наиграят. А това синдикати. Отживелица. Има три страни: собственици, работници, държава. Свързани са и ще се научат да живеят в симбиоза, ако искат да ги има.

2

Тъътт

преди 5 часа

Заплатите са много високи. Да се намалят, че работодателите с по пет ферарита искат да имат и острови, а паричките не стигат. И минималната двойно да я намалят, че Пеевски и Бойко са пред фалит.

1

Тетраедър

преди 5 часа

Минималната не стига за тристаен, дори за 100-150 години.