303

Анонимен

преди 54 секунди

Егати якия петък па и укрите се разбягали като пилци от златка.

302

Анонимен

преди 2 минути

Разкошна новина!

301

Анонимен

преди 3 минути

Оня Янушенко ли къв беше след майдана наркомани нахлуха домовете му и показваха в къв разкош живее, сега да направят същото с наркомана.

300

Юлиян до 275

преди 3 минути

И в Русия има много несъгласни със Соловьов.Често "пресолява манджата".

299

кой не скача е черве

преди 5 минути

До Анонимен "Как ги прецакаха Укрите само. ХАХА."---------------- ти не се смей, че тука положението с уфтсете е същото. Не са натиснали от амбасадата, не са ни пратили и нас за пушеечно месо.

298

Истинска случка:

преди 6 минути

Русия НЕ НАПАДА и НЕ ОКУПИРА, РУСИЯ ОСВОБОЖДАВА своите руски украйнини - демократчетата да си го набият това - знаят къде!!!

297

Изклатен демократ

преди 7 минути

демократа иво мирчев, по-известен като двупръстовия челник, селянин 2ро покоение - внук на комуниста от Добрич, шеф на ОФ, много се напиня да влезе в НС, след като предния път осната отвън. Пак няма да влезе хахаххаа

296

До 289

преди 7 минути

И с , какво ще я направи като се наяде с боб ли и след това от голямото шкембе поче да пуска атомни газове:):)

295

Анонимен

преди 7 минути

До Разстроен......... Алоо , в света има много по-луди от Путин , въпрос на време е НЯКОЙ ДА НАТИСНЕ КОПЧЕТО , НЕ САМО ПУТИН , .....ЯСНО ?

294

Анонимен

преди 8 минути

До Разстроен "Украйна е доказателството, че трябва да имаш ядрени оръжия да не се 3бават някви луди с тебе" -------------- правилно! Ако осссраиана имаше ЯО никога нямаше краварите да си позволят да направят преврат!

293

Анонимен

преди 8 минути

Не си спомням София да е бомбардирана от руснаци. Помня, че София бе построена по социалистическо време, квартали като Люлин, Младост, Надежде, Хаджи Димитър, Лозенец и останалите, в които сега живеят селяни 2ро поколение, смятащи се за демократчета.....

292

Анонимен

преди 10 минути

"Олег воюва дори вече цели десет години." ------------- е чакай бе? Нали войната, пардон - "пълномащабната руска агресия" беше "изненадваща" и "непредизвикана"? Как така тогава тоз хохол в воювал от 2014??? Да не искате да кажете, че войната всъщност е започнала преди 10 години? Ако е така то леко излиза, че "пълномщабната руска агресия" не е нито изненадваща, нито непредизвикана???

291

Анонимен

преди 10 минути

Урсула да каже , Къде са парите на ЕС , които отделяше за въоръжаване / ВЪВ ВРЕМЕТО - ТРИЛИОНИ/ , и защо ЕС НЯМА АРМИЯ ?Още преди години , германският финансист -Шойбле / вече покойник /, каза :НАТО е отживелица , на нас /ЕС / , ни трябва --ОБЩО ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ ... Кой разбрал - разбрал , ЕС вече не е СЪЩИЯТ , ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ЩЕ СИ ЗАТВАРЯТ ГРАНИЦИТЕ .. Нали ЕС е '' ЕДИНЕН'' ? Единен , ама само на приказки !Защо Германия си пуска по тръбите пак , ГАЗ ОТ РУСИЯ ,... къде е ''единството'' на ЕС "?

290

СЪВЕТ

преди 11 минути

Да отиват на запад и там да вилнеят

289

Разстроен

преди 11 минути

Ако Шиши обещае да направи Българска атомна бомба, ще гласувам за него. Украйна е доказателството, че трябва да имаш ядрени оръжия да не се 3бават някви луди с тебе

288

ядайпак

преди 15 минути

от 10 години ли? Тоа може да е от малкото навитаци, дето са били на браздата от 2014, ама по- вероятно е от другите, дето пукаха по детски градини, училища и градски транспорт в луганск и донецк и подпалиха с глупостта си европата... Ама така поне прогледнахме що за европа сме сънували и как се е преструвала...

287

Анонимен

преди 15 минути

До Анонимен--280 Русия вече няма нищо общо в Европа , както каза Орбан :--''Запада направи огромната си грешка , тласна Русия към Азия , при което Азия вече става по-силната и ще УПРАВЛЯВА СВЕТА .. ''!Също И Шарл дьо Гол в изказване пред европейските лидери , преди години :'' САЩ е далеко , Англия е остров , Русия е в Европа ''!И какво станЪ : САЩ и Англия ИЗМЕСТИХА ЕС от руските пазари , и се настаниха ТЕ . За ЕС --санкции , за САЩ и Англия --още повече търговия с Русия !А ЧЕСТИТО , А МЕРСИ!

286

Анонимен

преди 18 минути

Война в Украйна щеше да има при всички положения, да не мислите, че НАТО 10г. въоръжава и подготвя най многочислената армия в европа ей така за лудо, ако Русия не ги беше изпреварила укрите след като ги подготвят и въоражат веднага щяха да нахлуят в Крим, който беше анексиран най демократично с референдум.

285

Анонимен

преди 19 минути

Зеля къси напушеняк си го набута на два ката с тази авантюра в Ку,рск - сега ако тръгне да бяга ще стане за смях и ще го питат за какво загинаха толкова хора,ако остане ,ще ги избият и пак ще трябва да отговаря на същия въпрос! ТО ПОЛОВИНАТА ВЕЧЕ ДАДОХА ФИРА.

284

Анонимен

преди 21 минути

Как ги прецакаха Укрите само. ХАХА. Да се смея ли, да плача ли? Вкараха ги във война,сваляха им звезди и накрая ги онодиха и захвърлиха като мръсно куче. Едно от многобройните доказателства ,че на САЩ не трябва да се вярва, не трябва и да съществуват защото са вредни за човешкия вид !!