16

Анонимен

преди 2 часа

Катето ще царува отново. След като биде еврокомисар ще ни я пратят и за прайм министър както предната гарга.

15

Анонимен

преди 3 часа

Е как ще я изслушват?Дискриминация към жените е това.Казаха че искат жена тя е жена-точка

14

Анонимен

преди 3 часа

Ще я питат, как толкова бързо забогатя с няколко къщички по Гърция и в страната и няколко милиончета?

13

Анонимен

преди 3 часа

И какво точно ще я питат? Едва ли очакват Захариева да разбира нещо от научни изследвания или от иновации. Пък и кой от екзаменаторите ще разбира от тези неща? Въобще, защо са тези циркове, когато Урсула си каза - поне 50% жени, останалите ЛГБТ+.

12

ДОБРЕ Е,

преди 3 часа

че ми споменахте тази дата, за да съм готов да отворя бутилкашампанско, ако все пак /разума наделее/ и я скъсат тази "пизда" на изслушването !

11

Анонимен

преди 3 часа

Тя тогава ще е в мензис.

10

Кетрин

преди 4 часа

Мисионерка съм в лева,ся ще стана в евро,а пукайте се....

9

Анонимен

преди 4 часа

България да отговаря за научните изследвания е ирония

8

Родопа не Европа

преди 4 часа

"Прозападният" политик прави всичко, което САЩ или Великобритания изискват и нареждат. Един политик обикновено става "пробългарски, когато работи за благото и суверенитета на собствената си страна. За съжаление, пробългарски политици сега няма и Кетрин Захариева не е исключение.

7

Анонимен

преди 4 часа

Дърта милипнерка ама се озърта пак за еврогейска заплата :)))

6

ъ

преди 4 часа

Катето не става за длъжността. Но това отдавна не е пречка, всичките в ЕК са такива. Важното е да са лоялни, т.е. по възможност максимално зависими от началниците. Като Боко, Киро, Асан, Дебелян...

5

Come Back, г-жо

преди 4 часа

Дали ще се намери някой от комисията там , да я попита дали тя върнапарите от продадените български паспорти на македонци и шиптъри,както и мъжа и дали възстанови парите от рушвета, който взе навремето като гл.архитект на ...Подпорната стена /хотел/ на Черноморието !

4

Анонимен

преди 4 часа

Да каже Захериева защо блокира Македония за Европейския съюз и дали няма общо с ареста на господин Камчев в Македония?Той е Македонец с БГ паспорт и притежава в България СитйКлинк, едни от най-големите болници ! Ветото беше веднага наложено след като арестуваха Камчев в Македония! Дали ще я питат за това в ЕС? Говори се че с брат Боко са дали 8 милиона Евро за за спрат ареста му! Дали това е истина ще разберем, ако в ЕС има наистина почтени хора, а не само лицемери!

3

Анонимен

преди 4 часа

Дадоха й време да понаучи английски, а дали ще се справи е отделен въпрос.

2

Войводата

преди 4 часа

1. ЗА НЕЯ.2. Чувствам се странно. Къде са тези, които коментираха?3. Има ли оцелели в САЩ?4. Защо никой не коментира?5. Чувствам се като единствения оцелял след ПОТОП

1

Фифо

преди 4 часа

Пак ще ни се смеят...