16

Мен

преди 53 минути

Ще гласувам за набора Пеевски,ако както е тръгнал набута всички кметове и директори по панделта за по десетина години.Да започне един процес на изчистване на мизерията и первер.зията на бълхарския крадец и измамник.

15

Анонимен

преди 1 час

Slavi, ami toi nali rradev sabira kesha i toi go razpredelia v vazdushnia sofiiski shengen ... samo za balerinite ne ti se mesi ...ama vij kak proizvede ot tvoite stari balerini parva dama na kesha ;)

14

Анонимен

преди 2 часа

a, to stot mnogo faida ot vas...i vashto glasuvane za komunisticheska fashistka diktatura i partizanski hunti...

13

Алекс

преди 2 часа

Нема да се плашиш,Вальо.Където има далавера,има и кандидати.

12

Анонимен

преди 2 часа

Великият културен министър на ГЕРБ Вежди Рашидов какво ще каже сега?! Тези схеми са тръгнали по неговото време.

11

Анонимен

преди 3 часа

Актьорите масово са треторазрядни алкохолици, халтураджии и хора с отсъствие на собствена идентичност. В реалния живот рядко, или почти никога не излизат от чужд образ. И най-лошото: постоянно лъжат.

10

Анонимен

преди 3 часа

Някой, който продава кокаин като Боршош или като прасето Кошлуков, или прасето в Народния театър. Всички знаем какво представляват българските актьори, кокаинозависими комплексари.

9

Анонимен

преди 3 часа

Аз искам да стана директор на театър! И обещавам че няма да ме фанат, като почнем яко да гребем! Тия са аматьори. Гребът юргулешката, а то си има техника! Затова скоро ще папат ромски шпеци.

8

Анонимен

преди 3 часа

Скъпо платени бездарници , мазохизъм е човек да ги гледа .На светлинни години са от актьорството , масово са алкохолици .

7

Халтурджии

преди 3 часа

Сами си го направихте, артисти дрисливи!

6

Анонимен

преди 3 часа

С тия театрални халтури , трябва по 1 лев да са билетите .

5

Булевардов

преди 3 часа

Да на частни театри, без държавни субсидии. Държавата трябва да прави само асфалт.

4

Анонимен

преди 3 часа

Какви льоши хора!Да не дават на директорите на театри да крадат и със зад ника си!Разгонване на цялата паразитираща опиянчина пас мина!Разформироване на цялото МК,начело със схемаджията министър.

3

Анонимен

преди 3 часа

измамници

2

Анонимен

преди 3 часа

През 90 г всички артисти и певци си направиха една снимка пред Александър Невски със призив - да подкрепим Държавна сигурнос-СДС . Тези които искаха да подкрепим продадоха и погребаха България и от тогава не влизам в български театри , не слушам българска музика и не гледам български филми ! Вие от снимката на Александър Невски сте виновни защото измамихте Българския народ и го излъгахте , пеехте по предизборни концерти и прибирахте баснословни пари на които не плащахте данъци .

1

Анонимен

преди 3 часа

В целия държавен сектор е така. 1500 лева заплата по фиш. 5-10к от бакшиши...