14

Анонимен

преди 4 часа

Тези продажници докога ще раздават парите от данъците ни за всички други,но не и за БЪЛГАРИТЕ от които са събирани? Докога ще ги търпим да ни ограбват и унищожават? Хората от наводнените райони не получиха грам помощ от никого! Не получиха помощ и опожарените селища! Десетки къщи изгоряха,други изгърмяха край Елин Пелин,все по вина на безхаберните управници,но помощ нямаше! Навряха хората като сърдели в бракувани фургони и толкова,а идва зима,но на българомразците изобщо не им пука!

13

Анонимен

преди 4 часа

Срамота! 50хил. евро нема да стигине за корумпираните бошняшки политици, камо ли за пострадалете.

12

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен,к.10 Как няма да са съпричастни към Босна и Херцеговина депутатите и МС, като призивът е на Шиши Магнитски, а той вече се бори за премиер! Почти всички медии начело с Епицентър, Блиц и Днес упорито и от сърце агитират за него и крилото на турската партия ДПС-Ново начало.Старият милиционер от Банкя също стои като ПСА зад него.А хората с отнесени от реката или изгоряли от тазгодишните летни пожари къщи все още са без домове

11

Анонимен

преди 4 часа

А на нашите хораотнесените от водата и с изгорелите къщи, по 1000 и отгоре лева и то не на всички. Няма лошо да помагат, но първо народа нашия се гледа, после чуждите. Помагат, ама с какви пари, нашите, не си теглят от своите сметки.

10

Жададык

преди 5 часа

Малко, но от сърце....Той шиши толкова изяжда и изсира за седмица. А и нали първа грижа на дупедавците е да разгромим военно и икономически Россия....всичко е окей.

9

Анонимен

преди 5 часа

Тия смехотворни политици са съпричастни с всички освен с българите. Раздават нашите кинти, земя и ресурси като топли банички единствено условие е в личната ти карта да не пише България.

8

Анонимен

преди 5 часа

50000 евро? Това някакъв майтап ли е?

7

Шаши

преди 6 часа

Босна и Херцеговина, ха. А за българите, които още живеят във фургони, кога.?

6

Анонимен

преди 6 часа

Защо винаги когато стане бедствие в България на българите нищо не им изпращат а когато стане някакъв проблем в някаква държава която 95% от българите дори не подозират че съществува сме първа писта? Колко гърци помагат когато в Бг има бедствие? 0 броя.Колко турци босненци украйнци и тн помагат когато в България има проблем ? 0 броя. Даже и на македонците пратихме ваксини БЕЗПЛАТНО да не изпукат от ковид 19. За благодарност те запалиха бг знамена и биха и може би убиха няколко българи.Защо е така

5

Анонимен

преди 6 часа

Едва ли има друга държава по света която да предостави толкова жалка ниска сума като хуманитарна помощ за друга страна. Едва ли. Прочухме се и тук!

4

Главчо

преди 6 часа

Шиши така ни нареди. Всеки знае Кой е шефа!

3

Анонимен

преди 6 часа

А село Воден изгоря без вода ! Нямаше помощ от Бургас,Ямбол ,Елхово не докараха вода ! Хората още са на улицата ! -тичай политикаре долен към босна, украйна ,хвръквай да докарваш със правителствения самолет араби , храни си амуджите в центъра на София

2

Анонимен

преди 6 часа

Тия имат по-хубави къщи от на българите, ама ще им помагат за българите по 1000 лева

1

Анонимен

преди 6 часа

А на българите кога