28

Анонимен

преди 5 часа

Зеленски, само Путин ти е истински приятел. Запада те предаде.

27

Анонимен

преди 5 часа

Зеленски е персона нон грата. Запада ще бяга от него като от човек, все искаш пари и помощи. САЩ имат урагани, избори. Пари няма.

26

Анонимен

преди 5 часа

Изоставяме Зеленски. Лузъри не подкрепяме. Искахме той да победи Русия. Той не успя. Предаде ни нас, НАТО и ЕС. Недоволни сме. Ще му наложим санкции и спиране на оръжията и парите на лузъра. Ще насочим военните си опити към други страни.

25

Анонимен

преди 6 часа

Плъховете напускат кораба.

24

Въйййй! Що бе?

преди 6 часа

Айде сега пинизи? Като не може дрътиот пикльофко, има камила харис, която е по в час и може да го замести. Май направо капитулация ще подписва зельоний шмъркалник и искат да му осигурят технологично време да ушие белия байряк!

23

Анонимен

преди 6 часа

духаст

22

ПОБЕДА

преди 6 часа

запада КАПИТУЛИРА !!!! сега бандеровските юдо-фашистки изррроди в Киев ще бъдат изколени до крак ! МАЧКАЙ РУСИЯ ! Полша и Финландия са следващите

21

мак

преди 7 часа

Предполагам, че зеления и компания ще скочат, как така няма да има среща и поредна порция кинти и оръжия за него. Ще има обиди, упреци и една голяма неблагодарност и наглост. Понеже са го научили, че каквото поиска му се дава.

20

Анонимен

преди 7 часа

Дедо бега бърже от просяка Зелко.

19

Ха ха

преди 7 часа

Дедо финтира зеленко, знае, че ще иска още пари, а тръмп направо му би шута

18

ебни атлантици

преди 7 часа

Зеля настъпи мутиката ,часовника му цъка на обратно вече

17

Анонимен

преди 7 часа

защо му трябваше на зеленски да се среща с тръмп, опита се да седи на два стола и както винаги в такива случаи се пада на земята

16

Анонимен

преди 7 часа

Ураганът Милтък от САЩ издуха Зеления райх и плановете му за победа )))

15

Ха ха

преди 7 часа

Дедо се е обьркал, че е бил вече на срещата заедно с рейгьн и кенеди

14

Анонимен

преди 7 часа

до 11, Путин няма да говори със зеленски, той каза преговори след като си върнат Курска област, но със зеленски няма намерение да разговаря, защото го смята за нелегитимен, легитимни са парламентът и председателят на парламента

13

Провали се

преди 7 часа

срещата в базата "Рамщайн". На Покровското направление в ДНР безследно изчезна цялата 152-ра бригада на ВСУ. Просроченият Зе-клоун е в потрес.

12

Анонимен

преди 7 часа

Байдън им провали сбирката

11

Анонимен

преди 7 часа

Независимата Европа! Дедото нема да ходи на срещата и всичките независими европейски лидери тихо по терлици се измъкнаха.Верно е независима Европата от нейните лидери нищо не зависи.Зеленски да се завлече до Москва да си покаже плана на Путин и да се разберат вече. А да не чака другите да му оправят кашата която забърка.

10

Км

преди 8 часа

Тоя ураган го е поръчал Путин.

9

Фитока

преди 8 часа

Усурийската сибирска мечка е най-опасния сухоземен дзвер,напада и без причина,такава си е.50 японски войници преди повече от век едва са отблъснали нападението на този дзвер и то със седем жертви бранейки село на японски остров,убила няколко селяни предните дни.