31

Ха-ха

преди 20 минути

Това не е новина, а история от преди три дни. То и НАТО не признава за потопените корабчета с оръжие до Одеса, но цял свят знае за това от онзи ден.

30

Анонимен

преди 1 час

Не вярвам на руската пропаганда. Положението е трудно, но победите на Украйна са все по-близо до Киев.

29

Парцуцин

преди 2 часа

2села и 3 казана!Герап!

28

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен 5-6 села може би, но няма и един град превзет Зелето :) Всичко е фалш!

27

Анонимен

преди 2 часа

От Киев се бълват само брутални лъжи. Дори евроатлантиците не им вярват.

26

Някой

преди 2 часа

За да превземат нещо азиатските талибани, значи от него не е останало нищо! Когато няма вече какво да пазят, украинците пазят единствено хората си! За разлика от пушечното месо от другата страна!

25

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 2 часа

много повече! завзети са две села и един обор! Плюс четири перални , сидим тоалетни чинии , няколко телевизора .Въобще грандиозна победа очаквайте парад на победата в масКВАКВАКВА!

24

Анонимен

преди 2 часа

А защо таите за двете в Курск. Това ли е опорката Украйна губи Донбас но превзема Курска хахахахаРуското министерство на отбраната пое контрол над Покровски и село Нова Сорочина в Курска област

23

Анонимен

преди 2 часа

Наближава касапите на Зеленски да висят по колесниците на излитащите самолети.

22

Фед Красивия

преди 3 часа

Средно на ден превземат по толкова.

21

Войводата

преди 3 часа

1. Вярно ли е че 3 страни наши съюзници от нато имат изчерпателен списък с домашни адреси на наши хора2. От службите армията и полицията3. Правех наскоро лицеви опори с един техен агент. По негово настояване го галих с камш. И се фалеше. Викаше и се фалеше, че ги имат. Успя да изсъска, че могат да дойдат за мен 50 000 партизани от Румъния

20

Анонимен

преди 3 часа

Какво търсят в източната част на Украйна?

19

До ушшанки

преди 3 часа

Така е, смешни станаха руснаците с тези "селца". И така в " смях и закачки " си върнаха едни 120 000 кв. км от това което Ленин беше дал на уssраинците. Едно е вярно, че още много работа имат руснаците докато стигнат до Лвов. Там вече ще мислят, ще признаят ли Лвов за "остатъчна Украйна", или ще пуснат тези които се наричат украинци да живеят там ... под наем...

18

Анонимен

преди 3 часа

До 15 то отдавана има въстание в Украйна ,и два генерала са пожелали да убият зелето но в последния момент се е скрил в бункера на полската граница

17

Анонимен

преди 3 часа

Охо Зеленски е привзел ,5..6 села и 3 града )

16

Ушшанки

преди 3 часа

Тези вече станаха смешни с техните селца. Ако карат така някъде към 2100 година може и да доближат Харков.

15

Bai Dun

преди 3 часа

В укрия скоро ще има възстание против зеления наркоман и ще го пратят там където му е мястото в Ада !!!

14

090

преди 3 часа

До Анонимен 2 - Уважаеми, не сте прав. Гледам видео и се вижда как групи от по 20 мотоциклетиста със страшна скорост се носи към укрите. Това не е ВСВ когато Жуков хвърляше наистина на смърт много войници с думите "Матеры снова родят"..Относно ВВП мисля, че той иска да завземе Николаев, Одеса и Харков и ще спре.

13

Анонимен

преди 3 часа

Укро-фашистите ядат як пердах и си мълчат като кокошки! Бой да им се разхвърчат перушините на тез фашистки 0трепки. Трябва да почнем да внасяме масово руски стоки!

12

Анонимен

преди 3 часа

Селце по селце, накрая след 1000 години ще стигнат до Берлин, след 2000 години до Лисабон :))) Велики са рашките, много велики :)))