21

А ФАЩ

преди 2 седмици

Каква работа имат там?

20

до 20 хизбула

преди 2 седмици

ехооо, екстрасенса, забрави кога мюслитата заклаха двама български шофьори. благодари се на израел, че исляма не е завладял целия свят.... ама не бе - ти си хизбу

19

Хизбула

преди 2 седмици

не могат да бъдат унищожени напълно, а това е провал за Израел. Израел не могат да победят Иран както и Иран не може да ги победи заради намеса на САЩ. Последният удар на Иран показа, че Израел вече не може да напада Иран безнаказано и затова ще се въздържи от директен отговор. Ще виждаме само убити лидери и удари по Ливан и нищо повече. Евреите ще живеят в непрекъснат страх, по-голям от този в който бяха досега.

18

Анонимен

преди 2 седмици

Датският Politiken: Няколко дни преди експлозиите, които разрушиха двата руско-германски газопровода Северен поток 1 и Северен поток 2, положени на дъното на Балтийско море, военни кораби на ВМС на САЩ са били в района. Те са изключили транспондерите си (електронни устройства, излъчващи определен сигнал) и когато капитанът на пристанището в Кристиансьо е отишъл при тях, защото е предположил, че е имало инциденти, ВМС на САЩ го помолили да се върне незабавно.

17

Алекс

преди 2 седмици

Последният лидер на "Хизбула" колко работни дни записа? Нещо не се задържа много на постта.

16

Анонимен

преди 2 седмици

Евреите убили чий бог? :))) какъв ще е тоя бог, дето хора могат да го убият? И май всъщност римляните го убиват, след присъда на римски съд

15

Анонимен

преди 2 седмици

Тарикатчета. Започнаха война срещу Израел, като видяха че губят, и взеха да вият за спиране на огъня.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Операциите в Газа и Ливан трябва да продължат до отнемането и на ловджийските пушки.

13

Хитлериста

преди 2 седмици

Целия демократичен свят воюва в Палестина и Ливан.Мръсни световни терористи .Те създават и Хамас и Хизбула и Исл държава.Когато създадохте геноцидния Израел що не създадохте и Палестина.Долни кръвожадни лицемери. От тогава щеше близкия изток щеше да живее в мир и разбирателство.Но кой поддържа подобна теза и напомняне.Но всичко му идва краят.

12

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен-9-През 2000година,сам ПАПАТА-поднесе извинения,към израелският народ,за лъжите,поднасяни на цял свят-от такива като теб!!!!

11

Иванов

преди 2 седмици

Докато режима на аятоласите не бъде разбит в Иран войната в региона ще продължи Израел трябва да подписка по сериозно хутите не може няколко терористи да тероризират целия регион десетилетия наред

10

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 9 Според сказки и предания...Но в действителност тези терористи от Хамас и Хизбула,ако имат възможност ,ще убият всеки един от нас,ще изнасилят жените и дъщерите ни и след това и тях ще убият.Така,че не сравнявай евреите/които и аз не харесвам/,с някакви фанатици.

9

Терористите от

преди 2 седмици

Хамас , Хизбула и Кремъл трябва са бъдат унищожени за да има мир на Земята . Тея целенасочено стрелят по мирни жители и отвличат възрастни и деца. Затова главният терорист Путин е търсен от международния криминален съд.

8

Хмм

преди 2 седмици

Очевидно израелците са единствените които знаят как да се говори с арабите... Самолети, сухопътни настъпления и ликвидиране на всички важни глави на организацията... и ХОП чудо... дай да говорим за мир. Га ядохте кюфтета нИ рИвахте, са като станахте на кюфтета почнахте да си сърбате попарата. Браво на израелците!!!

7

Анонимен

преди 2 седмици

До 2.... Забравяш че евреите убиха твоя бог....

6

Анонимен

преди 2 седмици

Тия само от бой разбират!

5

Анонимен

преди 2 седмици

Наим Касен да се готви за девиците! Ще го очаткат и него!

4

Анонимен

преди 2 седмици

Хизбула,отка чени фанатици-терористи иска примирие,за да се съвземе от загубите,да попълни арсенала с пушкала от Иран и после пак са атакува.Израел трябва да унищожи Хизбула докрак, СЕГА или НИКОГА.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Не знам за Хизбула, но янките май-май не знаят какво искат.... )))

2

LBN

преди 2 седмици

До българин-християнинНе съм съгласен. Когато ИДИЛ клаха християнски села в Сирия, точно Хизбула бяха тези, които ги прогониха. Бяха на границата с Ливан. Има снимки в гугъл, как бойци на Хизбула козируват пред иконата на Дева Мария. Така че, не смесвайте бруталностите на турското робство с Ливан. Ливан също е под турско робство в продължение на 400 години и всички 18 конфесии там са се борили с това робство