32

Ами нормално,

преди 2 седмици

ако искате да проведете разследване и да видите дали не е отровен с нещо, което е било нанесено върху някоя дреха или предмет, а и не искате да се изтровят и други хора наоколо. Нищо изненадващо според мен.

31

кремълските корифеи

преди 2 седмици

може да се скрият от слънцето, не и от тайните служби на Украйна и Израел...От време на време намират по някой руски генерал или ПРОпутинСКИ политик, получил?инфаркт или само?убит в дома му... А колаборантите обикновено ги пращат при Св. Петър с автомобилите им под формата на доматено пюре...

30

севКОРЕЙЦИзаУкрайна?

преди 2 седмици

АТАСМSите и дроновете не са расисти : няма да пренебрегнат СевероКорейците !

29

ГУР съкрати Коротки

преди 2 седмици

Украинската служба за военно разузнаване ГУР анулира с кола-бомба шефа на окупаторите на Запорожката АЕЦ Андрий Коротки , след което той стана още по кратък, направо течен . След окупирането на Запорожката атомна електроцентрала той доброволно сътрудничи на руските нашественици, като им посочи граждани с проукраински позиции и предаде на окупаторите списъци с лични данни на служители на обекта, се казва в съобщение в официалния Telegram канал на ГУР.

28

Украйна става лидер

преди 2 седмици

В ЧЕРНАТА МЕТАЛУРГИЯ ! НА БАЗАТА НА МИЛИОНИ ТОНОВЕ ГРЪМНАТИ РУСКИ ТАНКОВЕ, БРОНЕТРАНСПОРТЬОРИ, АВТОМОБИЛИ, КАМИОНИ, ВЛАКОВИ ЦИСТЕРНИ, КЕРЧЕНСКИЯТ МОСТ, ЧЕРНОМОРСКИЯТ ПОДВОДЕН ФЛОТ !

27

Защо РФ се разпада ?

преди 2 седмици

РУСИЯ ГУБИ ВОЙНАТА СРЕЩУ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН ЗАПАД ! 40 000 000 УКРАИНЦИ ПОДАВАТ ИСК ЗА МОРАЛНИ И МАТЕРИАЛНИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ СРЕЩУ РУСИЯ В МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД В ХАГА, ВСЕКИ ЗА 1 000 000 долара. РУСИЯ СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ИЗПЛАТИ НА УКРАЙНА В 40 годишен срок 40 000 000 000 000 долара ! ТОВА СА МИНЕРАЛНИТЕ РЕСУРСИ НА РУСИЯ ! и ТОВА Е КРАЯТ на РФ !

26

10 000 дрона дневно

преди 2 седмици

от Украйна за Русия ! 1000 пожара дневно да причинят на руските летища, петролни рафинерии, оръжейни складове, електроцентрали и военни заводи... Всеки дрон да носи по 1 бутилка термитна смес, която развива над 1000 градуса температура... За 1 година ще опържат Русия...ЗЕЛЕНСКИ ОПОВЕСТИ : 4 000 000 ДРОНА Е ГОДИШНОТО ПРОИЗВОДСТВО И ОЩЕ 1 500 000 ЩЕ ПОЛУЧАТ ПО КОНТРАКТИ ! Ако 3 650 000 са бойни, това прави 10 000 бойни дрона на ден ЗА РУСИЯ ! И в 2026 г. РФ се разпада на нормални държави !

25

качествоНЕколичество

преди 2 седмици

НЕ Е ВАЖНО КОЛКО НА БРОЙ СА НЕАНДЕРТАЛЦИТЕ, А С КАКВО ГИ ЗАНУЛЯВАТ ! ХОЛАНДИЯ ПРЕДАВА 24 изтребителя Ф16 на УКРАЙНА ! 16 ДЪРЖАВИ СЪВМЕСТНО ПРОИЗВЕЖДАТ ДРОНОВЕ за ИЗПИТАНИЕ НА ФРОНТОВЕТЕ в УКРАЙНА и пРОСИЯ ! ЗЕЛЕНСКИ ОПОВЕСТИ : 4 000 000 ДРОНА Е ГОДИШНОТО ПРОИЗВОДСТВО И ОЩЕ 1 500 000 ЩЕ ПОЛУЧАТ ПО КОНТРАКТИ ! Ако 3 650 000 са бойни, по 10 000 бойни дрона дневно ЩЕ ЗАМИНАВАТ ЗА РУСИЯ ! Когато летят в ята, няколко дрона се командват от 1 дрон ! И в 2026 г. РФ се разпада на нормални държави !

24

Путин е роден в Урал

преди 2 седмици

дребен и комплексиран. Навални беше едър синеок, роден в градчето Бутынь, Одинцовски район, Московска област ! Нищо общо нямаше помежду им ! Полската журналистка Кристина Курчаб Редлих се среща в Грузия с майката на Путин и написва на полски език книга за него : Вова. Володя. Владимир. Тайны России Путина. Путин е роден през 1950 г, не през 1952 г. 9 годишен го завеждат в Ленинград за осиновяване. Говорил е грузински, не руски. Затова го записват в първи клас, обявяват че е 7 годишен.

23

КГБлайнари

преди 2 седмици

22

00-11

преди 2 седмици

Абе у Германия 100% имат неговата ДНК когато го "лекуваха", що не вземат да си го Клонират??? Да си клонрат 10-на Навалнячета и да си ги гледкат!!! -)))

21

Анонимен

преди 2 седмици

Защо медиите си мислят,че всички в България приритваме от вълнение,да научим,какво ще ни баламоса шошоропропагандата за смъртта на един предател?! Убиха го неговите западни господари,опитвайки се да натопят Путин точно преди изборите,но *****Р**ския им номер не мина,защото руснаците са мъдър народ! И точно заради историческата си мъдрост отново си избраха Путин за Президент със 78%! Те знаят,че на Русия е необходим достоен,нац.отговорен,знаещ и можещ лидер,който да я пази от западните хищници!!!

20

Да ти е по-ясно ОЩЕ

преди 2 седмици

Владимир Путин заяви в случайно изказване цитирам:"НИЕ В КРЕМЪЛ ТЕ ОБСЪЖДАХМЕ И ДИСКУТИРАХМЕ НАВАЛНИ ДАЛИ ДА НЕ ТИ ПОДАРИМ РУСИЯ НО РЕШИХМЕ ЧЕ НЕ СТАВАШ"...........след което започнаха ЧУДЕСАТА С АЛЕКСЕЙ НАВАЛНИ

19

Защо?

преди 2 седмици

Още ли го дъвчите тоя?

18

Анонимен

преди 2 седмици

На мен и сега ми е ясно - ЦРУ уби Навални преди изборите в Русия

17

Анонимен

преди 2 седмици

Кремълските фашаги добре знаят че един ден всичко около Навални ще стане ясно, но това ще е когато тях ги няма, а внуците им ще са чужди поданици с дебели сметки в банките.Много от руснаците убити в Украйна няма да има от кого да бъдат споменати .

16

Не е ли ясно?

преди 2 седмици

Навални е починал от тромб, никой не е гарантиран от това. Но това, естествено не устройва русофобската пропаганда - той трябва да е умрял от новичок или нещо подобно.

15

G.I. Joe

преди 2 седмици

Путлерчето и долните гашти му взе на човека.

14

Анонимен

преди 2 седмици

АНТИСЕМИТ АЛЕКСЕЙ НАВАЛНИ СЕ РАЗБРА ЧЕ Е В ГЕРМАНИЯ И БЕГА ОТ ТАМ ВКЪЩИ ГЕРОЯ................ГЛЕДАХ КЛИП С РЕЧ НАВАЛНИ В СИБИР ПРЕДИ НОВИЧОКА беше в стил Русия е само за руснаци ....................КОМИНТЕРНА ГО Е ТАКОВАЛ ТОЯ

13

Анонимен

преди 2 седмици

Южнокорейското министерство на националната отбрана обяви, че в момента счита за много възможно КНДР да изпрати свой военен персонал в зоната на бойните действия в Украйна, за да помогне на Русия