21

Ангелина

преди 51 минути

Това убийства е образец ,за това ,колко меко казано изродени индивиди - се намират на Земята и в същото време показва ,че голяма част от престъпната "мисъл" и "режисура" се осъществява от "хора" свързани с тези ,в чиито правомощия са "уж защита" правата на гражданите.Не могат да работят в правораздавателни и правоохранителните органи индивиди ,които имат "престъпен ум" и са по- големи рецидивисти- убийци от тези ,които са част от крими контингента. Само доживотна присъда,без право за помилване.

20

Анонимен

преди 1 час

Така е в българския съд - ако не е болен съдията, ще е болен адвокатът, и така до безкрай. При положение, че са скрили и изхвърлили трупа, дали "е паднала и се е ударила"? Такъв фарс само в българския съд може да се разиграва.

19

Анонимен

преди 3 часа

В повечето случаи убийцитв са повече от двама мъже, а жената е сама, пеи това е по слаба от един мъж дори! Двама мъже убиват по особено жесток начин една слаба жена и им налагат само 5000лв.Затова жияеем сред убийци!!

18

Анонимен

преди 3 часа

Сега обжалват делото за да видят " дали не се е подхлъзнала и да се е самонамушкала 12 пъти в гърба"!

17

Анонимен

преди 3 часа

Родата на прелюбодееца сега и него го сложи в куфар, и изхвърли като каквото е в действителност.

16

Анонимен

преди 3 часа

Доживотен затвор за убийците.

15

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 12 Надявам се си запознат с българското законодателство? И кой е бил решил да злоупотреби с него за кефа си.

14

Анонимен

преди 4 часа

Защо ми сложи минус? Ако не го е харесвала да бъде честна с него. На всичко отгоре "жертвата" е посегнала на ново семейство. Слагайте ми минуси на воля. Близките й са й съдействали. Предупрежвали я когато колата на свекара се е намирала близо до хотела в който са били с МЛАДОЖЕНЕЦА!!!!!

13

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 12 -Точно щото няма незаменима жена, както и мъж, тези двамата кухоглавци що се хванаха да я убиват, а не я изгониха и всеки по пътя си? Взели се за последна инстанция, те ще лишават някого от живот. Верно е, че когато кси глупав, е за цял живот. Да си сърбат сега попарата, дето сми са си я надробили.

12

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 1Утрепа ли са я защото се е разгонила. На морето хванала сгоден мъж. И после младоженец са се таковали по хотелите по два пъти седмично. Пернишки разврат. Хубавицата си е мислела свекъра и съпруга като най-големите балъци да й осигурят жилище и тя да им бие дузпата като самотна майка за да си хойка на воля. Всички дето плачат за нея сега знаят какви ги е вършила и са й помагали в този разврат!!!! Уча сина си, че няма незаменима жена. Но тази много е изнагляла с който не трява.

11

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 10- Сигурен ли си, че си добре? И не си избягал от някое специализирано заведение? Връщай се там, може да има начин да ти вкарат главата у ред. А може и да си генетично увреден.

10

Анонимен

преди 4 часа

Крадеца вика дръжте крадеца. Сам се заключи у вас защото си убиец. Какво е по-лошо убийство по особено жесток начин чрез старост нерадост в продължение на десетилетия живот като инвалид да трябва да буташ оцеляването си или удушаване за минута. Помисли пак. едно време са имали по 10-20 деца и са оцелявали само по 4 защото нямат акъл и са като зайци. Всяко раждане е убийство. Всяка люлка е гроб.

9

Анонимен

преди 4 часа

Очилатия доктор протестира ли и той днес? Или се води щастливо женен?

8

Една българка

преди 4 часа

Разбира се доживотни присъди за това зверство! Не трябва да се допуска да се нормализират подобни престъпни прояви с малки наказания.

7

00-11

преди 4 часа

Простудил съ Съдиятъ..., я Ковид, я М.Покс (м::::нска шаркъ), човещина да го е... !!! -))))

6

Ужасен!

преди 5 часа

До 1. Нищо не оправдава убийство по такъв мъчителен начин и последв ащите им действия с куфара!

5

Анонимен

преди 5 часа

От баба си научих,че за да не стане човек жертва на каквото и да е престъпление, трябва всячески да избягва контакти и близост с какъвто и да е вид държавни хрантутници и родата им по съребрена линия,до пето коляно,еле пък бивш, настоящ или бъдещ младопенсиониращ се шуробадженакорушветчийски катилец . Това са генетично увредени ***,за които човешкият живот е нищо.. Ако човек наруши това правило ,ще стане като с жената,в куфар,в тръстиката.

4

Христо Христов

преди 5 часа

До Анонимен/3 "... в България за жалост няма справедлива съдебна система." - а как е в ЕС?

3

Евроатлантик

преди 5 часа

Умрелите - умрели. Да мислим за живите Орлин Василев и баща му. Да не забравяме, че и те са жертви!

2

Анонимен

преди 5 часа

Доживотен затвор за убиеца Путин !