44

Анонимен

преди 2 седмици

Тия арабели-да нахранят народа си-пари нямат,но за оръжие,и ракети -милиарди дават.Такава жажда-да убиват хора,а тая смърт-те сеят с наши-европейски пари,които наливаме в огромните им търбуси.Днес САЩ обяви,че Хамас смята Европа за ключов източник на благотворителност.Просто сме им задължени на тия търтеи и ленивци,свикнали да живеят на чужд гръб!!!

43

Анонимен

преди 2 седмици

Ако много харесвате евреи, осиновете си поне един. Ще ви вземе всичко, ще ви фалира. На ваше място бих се страхувал и за децата си.

42

Анонимен

преди 2 седмици

"Нека после някой ме убеждава, че изрел не е агресор и терорист в тая война" - Ако напишеш същото за Русия, ще приема, че НЕ си лицемерен. Ако не, ще те помоля да не обвиняваш Запада в лицемерие, защото ти си същия. ---//--- Отговор: Аз например въобще не съм русофил. Осъждам руската агресия в Украйна. Но смятам, че дори войната в Украйна е дело на евреите, щото само те търгуват с оръжия там и в двата лагера. И ми е винаги смешно, когато ме нарекат "копейка", защото не харесвам агресорите Израел

41

Анонимен

преди 2 седмици

Дано всички израелски войници скоро да умрат.

40

Анонимен

преди 2 седмици

А нещо санкции няма ли да има.. нападнали са суверенна държава..

39

Алекс

преди 2 седмици

До До Алекс 25 Ти явно си ходил и познаваш проблема по- добре.Обясни ни защо след 1948 год. Египет и Йордания анексират териториите,които са определени за създаването на палестинска държава.След това през 2005 год. Израел се изтегли от Ивицата Газа и я остави за управление на палестинците.Какво направиха те? Избраха си "ХАМАС" и вместо да изграждат нормална държава,копаха тунели и трупаха оръжие,за да нападнат Израел.

38

Анонимен

преди 2 седмици

Защо не пишете - Безпрецедентното нахлуване и пълномащабната война на Израел срещу Ливан?

37

Анонимен

преди 2 седмици

А ливанската армия що не трепе Изсраел :)))

36

Анонимен

преди 2 седмици

Не харесва долара, рубли не купува, мрази Запада, в Русия не отива, на православен се прави, за Комунизма си мечтае, от двоен аршин се оплаква, с двоен аршин мери. Що е то?

35

Анонимен

преди 2 седмици

Скъпи русофили. Израел си прави просто СВО. Нали така му викате на това, което Русия прави в Украйна и което вие подкрепяте с две ръце. Защо виждате проблем в това и Израел да прави това, което прави любимата ви Русия. Дори Израел няма намерение да анексира чужди територии т.е. има по-голям аргумент да твърди, че става въпрос за СВО, а не за война, докато аз не съм чувал чрез СВО някой да анексира чужди територии. Последното си е чиста война. Та кой е лицемерен? Запада? Вие? И Запада, и вие?

34

Анонимен

преди 2 седмици

"Нека после някой ме убеждава, че изрел не е агресор и терорист в тая война" - Ако напишеш същото за Русия, ще приема, че НЕ си лицемерен. Ако не, ще те помоля да не обвиняваш Запада в лицемерие, защото ти си същия.

33

Анонимен

преди 2 седмици

Нека после някой ме убеждава, че изрел не е агресор и терорист в тая война

32

Анонимен

преди 2 седмици

Концлагерите за палестинци са от десетилетия. Цивилизованият западен свят мълчи както криха за трагедията на българския народ в десетте въстания срещу османлийската империя.

31

Анонимен

преди 2 седмици

Не харесва долара, рубли не купува, мрази Запада, в Русия не отива, на православен се прави, за Комунизма си мечтае, обвинява Запада в лицемерие, а определя руското нахлуване в Украйна като защита от страна на Русия и израелското в Газа като агресия на евреите. Що е то? - лицемерен русофил!!!

30

Анонимен

преди 2 седмици

До анонимен келешКелешлъка започва да ви излиза все по-скъпо и прескъпо. Цензурата ви е най-голямото падение. Беднотията дълговете ви налазиха, икономиката с основна суровина рециклиране на отп адъци. Жалък скапан запад. Губи всички войни подред.

29

Ельоменат

преди 2 седмици

Копейковците пак реват за братята им мюсли тероряги.

28

456

преди 2 седмици

Успех!

27

Христо Христов

преди 2 седмици

До anonimen/10 "И ще наврат Израел където....И демографията не е в наша полза" - няма лошо да наврат Израел където трябва... и не разбирам какво ревеш - нали гласуваш за ЕС, НАТО и евроатлантически ценности?!

26

Анонимен

преди 2 седмици

Само да не реват после и да питат "Ама шо така стана?"..

25

До Алекс

преди 2 седмици

Хизбула се намесиха едва миналата година, след десетилетия тормоз от страна на Израел над местното палестинско население. Не сте ходили в Израел - видно е. Палестинците са заградени и живеят в пустинни гета, без постоянен достъп до течаща питейна вода. И това е най-малкото престъпление на Израел спрямо тях.