49

Локо

преди 2 седмици

През 1950г с.корея заедно с китай и руско оръжие пилоти и самолети напада ю.корея да налагат най мирната идеология червен болшевизъм.Тогава се намеси сащ и днес има ю.корея.Всеки може да сравни севера и юга днес.Запознах се с капацитета на ю.корейския военно промишлен конгломерат какво представлява.Ако се стигне до сблъсък с севера не давам по вече от месец на дебелия.И ю.корея е 52млн, а с.корея 22млн.И в юга има щатски ядрени сопи и американски контингент.Кимчо може да бъде остъклен до като п

48

Путин.

преди 2 седмици

До. 46. Коментар. Дай. Да. Изпратим. Една. Хомо. Дружинка. И. Отреден. Ръководител. От. Лгбт. Със. Началник. На. Хелзинки. Комитет. Красимир. Кънев. Дано. Да. Пукне. Кутия. Му син.

47

Спокоен

преди 2 седмици

Не ми се влиза в безсмислени спорове, но най обичам да ме съветват да съм отидел да живея там, в северна Корея. Аз съм любопитен човек, проверих. И се оказа, че няма начин. Просто не ни искат. Ами, такава държава са си, с нейните си правила, не ни искат бе хора. Втрещяващо възпитани са, няма и помен от презрение или обида, но свръх-любезно ти се обяснява, че няма начин. Пазя кореспонденцията из архивите си.

46

ЛЬОЛЬО

преди 2 седмици

Даа,евроатлантическата хомо дружинка много се засяга когато ,нещо което не харесва на големия бял брат се оповести тук или там,но колкото и да го дъвчете,в случая на Кимчо,наслада няма да получите-фашистколлиберастията западна УМИРА!!!

45

друг до 45

преди 2 седмици

Интернет имаш бе колега. Даже и филтрите няма да ти попречат да откриеш информация за зимните курорти на северна Корея. За круизните им казина да не говорим. Вземи, изгуби 7 минути време, прочети. Лично аз в Пхенян не съм бил никога и съответно не съм виждал глада там, но в Сеул съм бил няколко пъти и съм виждал с очите си клошарите и просяците.

44

До Спокоен

преди 2 седмици

Айде бе, сериозно ли? Кое е това казино? Да не би и да си играл там? Вие я искарахте Северна Корея, като Лас Вегас! Че и цяла Азия ходила там! Бря! Сигурно е пълно с американци и южно корейци по казината им!Това за плодовете, няма да го коментирам, ти остай топ10, ами пиши с кой държави въобще търгува! Хората ви обясняват, че не може да сгънеш вестника, ако има снимка на Ким, тоя фантазьор ми говори за казина! Сериозно, какъв ти е надника, за да пишеш тези откровенни лъжи

43

Спокоен

преди 2 седмици

Впрочем, северна Корея е в ТОП10 на световните износители на плодове. Не знам за какви санкции става дума, но очевидно света е на друго мнение. Ще се учудите, че един от най луксозните курорти е точно там, с казината му, със всичко. Половината Азия си оставя парите там.

42

Анонимен

преди 2 седмици

До 42 Де да знамеее колега не така де. Но те там си няма евроатлантически прайдове и най голямото постижение на западната цивилизацияГендар++

41

Анонимен

преди 2 седмици

До 37 Анонимен0011Радвай се да не последната им защото преди това ще изчезнеш в ядрената гъба

40

Де да знам

преди 2 седмици

Трева пасели, ток нямали, пък за 30 години си удвоиха населението. Живеят средно 7 години по-дълго от българите. Произвеждат си от химикалки до ядрени ракети. Страшен глад е, дааа.

39

Барон Мюнхаузен

преди 2 седмици

Северна Корея може да изпрати персонал от редовните си въоръжени сили в Украйна, за да подкрепи Русия,предавадуми на агенция Ким Йонг Хюн Йонхап. Той добави, че подобен ход е възможен поради споразумението между страните, което според ръководителя на южнокорейското министерство на отбраната наподобява военен съюз.

38

Анонимен

преди 2 седмици

До 36 ИцоДоста си обработен от евроатлантическата пропаганда от която и ти си тролска част. Ти видяли как гладуват ?

37

Анонимен

преди 2 седмици

До 35 asdfКато не им пука защо постоянно за нея пишат ?

36

Анонимен0011

преди 2 седмици

Дано и да им е последната!

35

asdf

преди 2 седмици

Просто на никого не му пука за Северна Корея, щото трепят само своите.

34

Ха ха

преди 2 седмици

Чакайте сега нали те умирами от глад и нямали микровьлновиКаква е тая статия - не ползват ли салове и канута за отбрана

33

Windows

преди 2 седмици

А строежа на хляб и манджа, кога ще започне?

32

Браво

преди 2 седмици

Браво на корейците,въпреки санкции и блокади могат.А бре изтока е пълен с мозък а запада все повече оглупява.

31

Така бе в Украйна

преди 2 седмици

Кука ми на пура. Днес там няма куки и пури. Главно корейски ръждясали бомби

30

Анонимен

преди 2 седмици

Кука ми на пура.